- 8 Mayıs 2008
- 8.605
- 524
- 363
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #3.381
Borç varken çocuk düşünemiyor insan. Senin çikolata kistin varsa bu gebeliği biraz engelleyecektir. Bence vakit kaybetmek yerine kist tedavisi ol. Bu zaten bir süreç alacak. O zaman zarfında borçlarınız da yoluna girer, sen de gebeliğe hazırlanırsın. Yoksa boşa vakit kaybedersin, daha çok üzülürsün.selam kızlar.benimde bir derdim var...3 aylık evliyim.çocuk için erken diyorduk borcumuz vardı çünkü.hala var gerçiyaşım 28.ama yeni evlendiğimiz için ve eşimle tanışır tanışmaz evlendiğim içinde erken diyorduk.ama kistim olduğunu öğrendim çikolata kistim varmış.ameliyat olmadan geçmezmiş.6 ay gebelik için uğraşın dediler.bu denemede 2.ayım.olmuyo çocuk .bir yandan çok istiyorum ama bir yandanda çok korkuyorum.ben gençliğimde çocukluğumda çok çektim maddi olarak.çocuğum çekmesin istiyorum.ama böyle olursada bilmiyorum.kararsızım.testi yaptığımda negatifi gördüğümde hem ağladım hem sevindim.çok garip bir duyguydu bilemiyorum ya.
Ankaradayım ben. Özellerde 6 ay olmazsa muayene ediyorlar. Biz evleneli 1 yıl dolmuş olacağı için sorun olmayacak her iki türlü decnm normalde dediğin gibi doğrusu ole
nerde yaşıyosun bilmiyorum ama ben ankarda bir kaç doktora gittim hep iyisin bişeyin yok ama 1 yıl olmaması normal tedaviye bir yıldan önce başlamıyoruz dediler
ama ankarda özellikle özel doktora gidersen ole 1 yılı falan beklemiyolar hastanın yaşıda ilerlemişse benim gibi ve beklemek istemiyosa hemen başlıyolar tedaviye
Yine bir hamile haberi aldım ve kazaylaymış biz niye bu kazaya denk gelmiyoruz
Borç varken çocuk düşünemiyor insan. Senin çikolata kistin varsa bu gebeliği biraz engelleyecektir. Bence vakit kaybetmek yerine kist tedavisi ol. Bu zaten bir süreç alacak. O zaman zarfında borçlarınız da yoluna girer, sen de gebeliğe hazırlanırsın. Yoksa boşa vakit kaybedersin, daha çok üzülürsün.
Ankaradayım ben. Özellerde 6 ay olmazsa muayene ediyorlar. Biz evleneli 1 yıl dolmuş olacağı için sorun olmayacak her iki türlü de
Borç varken çocuk düşünemiyor insan. Senin çikolata kistin varsa bu gebeliği biraz engelleyecektir. Bence vakit kaybetmek yerine kist tedavisi ol. Bu zaten bir süreç alacak. O zaman zarfında borçlarınız da yoluna girer, sen de gebeliğe hazırlanırsın. Yoksa boşa vakit kaybedersin, daha çok üzülürsün.
Ankaradayım ben. Özellerde 6 ay olmazsa muayene ediyorlar. Biz evleneli 1 yıl dolmuş olacağı için sorun olmayacak her iki türlü de
ya nasıl oluyosa artık inanmıyorum ben benim en üzüldüğüm sey başka
çok yakın arkadşım hamile kaldı veben başka benim gibi bebeği olamyan br arkadaştan öğrendim
bize sölemek istememiş
aslında kazayla olmuş aldırmaya gittiğinde kalp atışlarını duyunca kıyamamış
bizde yıllardır uğrraşıuomuş olmuyomuş
nazarımız değer die sölememiş
yani birine bebeğini büyüt diyince nazarımız değer artık insanlar ne kadar kötü ya
bide yakın arkadşım çok soğudum bu olaydan sonra
Nasıl nazarın değicekmiş yaaaa ne biçim zihniyet bu....
Tam tersini düşünmesi lazımdı
senin bebek hasreti ceken biri olarak daha da kıymetli görücektin daha da içten Maşşalahh dicektin onun bebeğinee..
insanlar ne adar kötü kalpli olmuş inanamıyorum...
aynen ole artık insanlar bebeği olmayanlara hastalıklı gibi bakıyolar...nazrım değermiş neden değsin herkesin nasibi başka sınavı başka bizide allah bunla sınıyo napalım
Özel muayene pahalı malesef. Bütçe ayırmak lazım. Zaten bebek de bayağı bir bütçe istiyor. Sağlık olsun. Herşeyin bir bedeli var.cnm bir arkadşım evlendi evlendiğinde zaten 33 yaşındaydı hemen bebek sahibi olmak istediler bir doktorun özel muayanesine gittiler arkaşımda da eşindedde bir takım sıkıntılar çıktı sonra doktor tedaviye başladı ardından aşılama yapıldı arkadaşım evliliğinin 6 ayında hamileydi ama çok para döktüler sadece doktora muayene ücreti 300 lira veriyodu ..bide doktorun çalıştığı hastaneye labarotuvara bayıldı baya ama bir kızı var şimdi...
Özel muayene pahalı malesef. Bütçe ayırmak lazım. Zaten bebek de bayağı bir bütçe istiyor. Sağlık olsun. Herşeyin bir bedeli var.
BU vesileyle arkadaşını tanımış oldun cnm
Yazık yazık cok yazık valla
Üzülme seninde bebişini hayırlı vakitte vericektir Rabbim
evet ya ama neyi öğrendim biliyomusun arkadşım die güvenip paylaşıyosun sonra sana bole donuyo
en iyiysi daha düşünmüyoruz diyip kestirip atmak
Off çok pahalı. Ne öyle ya. Bence de biraz daha makul bir yere gidin. Daha bunun gebelik takibi, doğumu falan var.aynen ole işte en son bende o doktora benzer bi doktora gittim günüm 15 gün geçmişti kan idrar testi yaptım negatif eşim bende geleyim dedi gittik
muayen etti sonra benden ve eşimden bazı testler istedi inanırmısın biz toplamda 1000 lira para ödedik
eşimde ondan inatlaşıyo zaten bende bişey yok bunlar bizi soyacaklar die
çünkü eşimin spermlerinde problem çıkınca yine kendi gibi muayenesi olan bir üroloji doktoru tavsiye etii eşimde sinir oldu
ama başkent hastanesine gidece bakalım 30 lira fark veriyosun tertemiz herşey de yapılıyo okadar para dokmenin anlamıda yok aslında ama naparsın bi yerden sonra insanın gözü görmüyo
Off çok pahalı. Ne öyle ya. Bence de biraz daha makul bir yere gidin. Daha bunun gebelik takibi, doğumu falan var.
Ben doktor tavsiyelerine kulak vermeye başladım. Bir anda doktor aramak zorunda kalmayalım.
O kadar para dökemem ben şu an.Daha borçlar tam bitmedi.
bu doktor ve hastane aklımda olsun. Fatihte fark olarak yar. doç 30 tl ve aylin ve nermin hanımları övüyorlar. Ben de orayı ve akay hast. düşünüyorumevet aynen ole zaten bu tür bir doktorla gebelik takibide pahalı oluyo maalesef...çünkü muayenelerinde herşey olmuyo ole olunca seni çalıştıkları özel hastanelere yönlendiriyolar
o hastane gidincede doktorun dışarıdan olunca testlerde pahalı oluyo
yani her türlü paranın gözüne vuruyolar
ya iştee bende başkenti düşünüyorum o yüzden bir arkadşımızdan biliyorum 30 lira fark veriyomuş testlere falan almıyolar dedi nu 30 lirada muayene farkı dedi...hocalarda iyiyimiş prof falan dedi
bide onun riskli gebelik esra kuşçu die bi doktor varmış başkentte onu çok övüyolar
bakalım şimdilik öncelik eşim onun sorunlarını bir halledelim de olur hehalde
bu doktor ve hastane aklımda olsun. Fatihte fark olarak yar. doç 30 tl ve aylin ve nermin hanımları övüyorlar. Ben de orayı ve akay hast. düşünüyorum
Tolga beyi ben de duydumevet bende duydum onları aylin hanmı dediğin gibi çok övüyolar
akayda da tolga ecemiş die bi doktor varmış tüp bebeğe falanda bakımıyomuş hemde çok iyiyiymiş
yani hem yapı olarak hemde doktorluk açısından yaklaşımı çok kaliteliymiş insan doktor doktor gezince hepsini öğreniyo
Gülüm az serbest bırak kendini. Bak çok ağrılı olacak sonra canın yanacakSanırım sinirden erken regl oluyorum agrım basladı.
Sanırım sinirden erken regl oluyorum agrım basladı.
Tolga beyi ben de duydum. Birkaç arkadaş ona gidiyor çok memnunlar. Ben erkek doktor istemiyorum pek ama bu Tolga Bey aklıma yatıyor bayağı.
Gülüm az serbest bırak kendini. Bak çok ağrılı olacak sonra canın yanacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?