- Konu Sahibi meleksimam
-
- #3.421
dışarıda yemek yemek çok iyi geldi her zaman gelir rahatladım biraaazda yürüüşüy süper oldu
Canım inşallah hamilesindir, ben de kist sıkıntılı biri olarak seni çok iyi anlıyorum. Bende de oluyor korunmayı bıraktım bırakalı, psikolojik olarak regl i geciktiriyorum galiba. Sonra tam doktora gidiyorum kan testine, testten sonra regl oluyorum, çok sinir bozucu. Ama inşallah soğan kürü iyi gelmiştir sana. Ben başlamadım bu ay. Kendime süre verdim.
dışarıda yemek yemek çok iyi geldi her zaman gelir rahatladım biraaazda yürüüşüy süper oldu
ilk defa geçikme yaşıyorum canım ben..Sebebi ne bilemiyorum.Ama yarın doktorda çıkacak
Sıkıntıdan vücudumda küçük kabarmalar(lekeler) başladı
Nedir çektiğimiz bizim ya
canım merhaba, bikaç günlük yazışmalarınızı okudum da ben yokken yazmışsın enfeksiyon diye. İdrar yolu enfeksüyonun mu var senin de?
Sevindim senin adına. Ben de öğlen yemekten sonra gezicem biraz. Sanırım dengem bozuldu, kendime gelmem lazımdışarıda yemek yemek çok iyi geldi her zaman gelir rahatladım biraaazda yürüüşüy süper oldu
Vücudunda kabarma mı var? Oyy sen çok stres yapmışsın.ilk defa geçikme yaşıyorum canım ben..Sebebi ne bilemiyorum.Ama yarın doktorda çıkacak
Sıkıntıdan vücudumda küçük kabarmalar(lekeler) başladı
Nedir çektiğimiz bizim ya
Canım stres yapma boşuna. İkimizin durumu da aynı, sen benden bi adım öndesin hem, kürünü de yaptın :) Soğan senin dengeni bozmuştur bu ay. Doktora ne için gidiyosun yarın?
Vücudunda kabarma mı var? Oyy sen çok stres yapmışsın.
evet malesef tekrarlayan bir durum bu
Kistler içn gidiyorum canım..Sözde hormon testi yaptıracaktım birde..Ama daha reg olmadımki..Bakalım ultrasonda gözükecekmi?
Bence sende ihmal etme soğan kürünü
Canım hamile değilsen olursun herhalde yarına kadar, hormon testini olumsuz etkilemez belkide olmasan bile. Kistlerin temizlenmişse görünür yarın inşallah. Dua et, oluruna bırak, Bi yerden sonra işler bizim kontrolümüzde olmuyo.
Ben de hala doktor araştırmasındayım kistlerim için ikinci bir doktora gidicem. Akşama doktor yengem var en son ona danışıp bi doktora gidicem.
kesinlikle çekinilcek biri değil, güvenebilrsin.senin ödediğin paraya göre hiç bişey değil 200 lira.düşün canımöncelikle günaydın cnm ve teşekkür ederim verdiğin bilgi için
aslında muayeneside çok pahalı gelmedi
ben kaç sene önce 300 lira ödedim iyiyimiş aslında
düşünücem cnm çok saol
erkek die çekincm vardı ama rahatlattın beni
Hastanenin normal muayene farkı 50 ise iyi. Doktor 200 imiş diğer başlıklarda okudum dün. Bu pahalı işte. 1.aydan itibaren her ay, hatta iki haftada bir gittiğin olacak. En az 15 kere gidilecek. 3000 tl. Testi var bunun, takibi, tahlili var. Artı doğum parası. Ben doğumdan sonra ücretsiz izin almak istiyorum. Bu rakamlarla nasıl olacak ki.
Bugün yine geldiler zaten bana. Yeryüzünde bir ben istiyorum da hamile kalamıyorum gibi geliyor ne alakaysa.
Canım aynı durum bende de var. Kronik bikaç ayda bir tekrarlıyo. ANtibiyotik içe içe bi hal oldum. Ama bol su içmeyi alışkanlık haline getirdim daha seyrekleşti. En önemli ilacı o. Mesaneyi temizliyor, bakteri barınamıyo. Özellikle cinsel ilişkiden hemen sonra falan da içiyorum, çünkü ilişki tetikliyo enfeksiyonu. Hele yumurtlama döneminde sıklaşınca ilişki hemen sızlama hissediyorum, bol suyla genelde atlatıyorum.
Bide vajina ağzını sabunla yıkamamak lazımmış, kendi koruyucu sıvısını yok ediyomuşuz, sadece suyla yıkıyorum o bölgeyi artık.
Bunlar benim bildiklerim, sanırım bundan tamamen kurtulmak mümkün degil, çevremde var çünkü, hepsi benim gibi çekiyo.
umarım bu gebelik olasılığını düşürmüyodur. O konuda bi bilgin var mı?
Gebelik olasılıgını iltihaplıysa düşürüyormuş sanırım öyle duymustum belkıde o yüzden engelleniyor
araştırma hastanesine gidiyorum canım bende bu sefer..
İnşallah kistler temizlenmiştirde kafam rahat devam edeyim önümüzdeki ay çalışmalara
Offf ben de hem çikolata kisti var hem de enfeksiyon. Ben 3 sene boşa korunmuşum heralde. Onun için bu kazalar bize denk gelmemiş demekki.
evet ben korundum 6 ay 6 ay da korunmdum tabi üstüne düşmediğim aylar oldu ama yinede korunmadım kazaya denk gelmedım
işte canım ben de 4 yıl korunarak birlilkte oldum eşimle. Hiç hap almadım, geri çekme yöntemi kullandık. O kadar sürede hiç kaza maza olmadı. 4 aydırda uğraşıyoruz olsun diye bakalım.
Senin yaşında gençmiş, 6 ay korunmamışsın ama çok da uzun bi süre değil. Benim kuzenim evlenir evlenmez başladı çocuk çalışmalarına, 9 ay sonra oldu. Belli olmuyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?