Ilk çocuğunu düşünenler...

bayanlar bişey soracam ben hep yumurtlama günümü bildiğiniz gibi hesapladım hiç
ovulasyon testi kullanmadım
içinizde kullanınız var mı
bazı formlarda işte kullandım hamile kaldım hesabım yanlıştı diyenler falan olmuş
hani alacam bnde size bir sorayım dedim

ilk defa geçikme yaşıyorum canım ben..Sebebi ne bilemiyorum.Ama yarın doktorda çıkacak

Sıkıntıdan vücudumda küçük kabarmalar(lekeler) başladı

Nedir çektiğimiz bizim ya

ilk defa geçikme yaşıyorum canım ben..Sebebi ne bilemiyorum.Ama yarın doktorda çıkacak

Sıkıntıdan vücudumda küçük kabarmalar(lekeler) başladı

Nedir çektiğimiz bizim ya

Canım stres yapma boşuna. İkimizin durumu da aynı, sen benden bi adım öndesin hem, kürünü de yaptın :) Soğan senin dengeni bozmuştur bu ay. Doktora ne için gidiyosun yarın?

dışarıda yemek yemek çok iyi geldi her zaman gelir rahatladım biraaazda yürüüşüy süper oldu
Sevindim senin adına. Ben de öğlen yemekten sonra gezicem biraz. Sanırım dengem bozuldu, kendime gelmem lazım
En kısa zamanda da sinemaya gidicem eşimle.

Canım stres yapma boşuna. İkimizin durumu da aynı, sen benden bi adım öndesin hem, kürünü de yaptın :) Soğan senin dengeni bozmuştur bu ay. Doktora ne için gidiyosun yarın?

Kistler içn gidiyorum canım..Sözde hormon testi yaptıracaktım birde..Ama daha reg olmadımki..Bakalım ultrasonda gözükecekmi?

Bence sende ihmal etme soğan kürünü

evet malesef tekrarlayan bir durum bu

Canım aynı durum bende de var. Kronik bikaç ayda bir tekrarlıyo. ANtibiyotik içe içe bi hal oldum. Ama bol su içmeyi alışkanlık haline getirdim daha seyrekleşti. En önemli ilacı o. Mesaneyi temizliyor, bakteri barınamıyo. Özellikle cinsel ilişkiden hemen sonra falan da içiyorum, çünkü ilişki tetikliyo enfeksiyonu. Hele yumurtlama döneminde sıklaşınca ilişki hemen sızlama hissediyorum, bol suyla genelde atlatıyorum.
Bide vajina ağzını sabunla yıkamamak lazımmış, kendi koruyucu sıvısını yok ediyomuşuz, sadece suyla yıkıyorum o bölgeyi artık.
Bunlar benim bildiklerim, sanırım bundan tamamen kurtulmak mümkün degil, çevremde var çünkü, hepsi benim gibi çekiyo.
umarım bu gebelik olasılığını düşürmüyodur. O konuda bi bilgin var mı?

Kistler içn gidiyorum canım..Sözde hormon testi yaptıracaktım birde..Ama daha reg olmadımki..Bakalım ultrasonda gözükecekmi?

Bence sende ihmal etme soğan kürünü

Canım hamile değilsen olursun herhalde yarına kadar, hormon testini olumsuz etkilemez belkide olmasan bile. Kistlerin temizlenmişse görünür yarın inşallah. Dua et, oluruna bırak, Bi yerden sonra işler bizim kontrolümüzde olmuyo.

Ben de hala doktor araştırmasındayım kistlerim için ikinci bir doktora gidicem. Akşama doktor yengem var en son ona danışıp bi doktora gidicem.

araştırma hastanesine gidiyorum canım bende bu sefer..

İnşallah kistler temizlenmiştirde kafam rahat devam edeyim önümüzdeki ay çalışmalara

kesinlikle çekinilcek biri değil, güvenebilrsin.senin ödediğin paraya göre hiç bişey değil 200 lira.düşün canım

evet gebelik sürec,n, düşününce maliyetli, aşa gelincede katlanyoruz imkan el verdiği ölçüde.kendini kötü hissetme hepimiz aynı yollardan geçtik benden başka herkes hamile kaldı bi ben kalamadım derdim şükür oldu ama bizlerin biraz sabra ihtiyacı var demekki zamanı gelmemiş, zor ama dayanmak beklmek zorundayız

Gebelik olasılıgını iltihaplıysa düşürüyormuş sanırım öyle duymustum belkıde o yüzden engelleniyor

evet ben korundum 6 ay 6 ay da korunmdum tabi üstüne düşmediğim aylar oldu ama yinede korunmadım kazaya denk gelmedım

İşte canım ben de 4 yıl korunarak birlilkte oldum eşimle. hiç hap almadım, geri çekme yöntemi kullandık. o kadar sürede hiç kaza maza olmadı. 4 aydırda uğraşıyoruz olsun diye bakalım.

Senin yaşında gençmiş, 6 ay korunmamışsın ama çok da uzun bi süre değil. Benim kuzenim evlenir evlenmez başladı çocuk çalışmalarına, 9 ay sonra oldu. belli olmuyo.

hayırlısı olsun hakkımızda canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…