- Konu Sahibi meleksimam
-
- #3.441
Meryem suresini bende okudum onun uğruna çok inanıyorum, 41 gece ara verilmeden ıokuncak.adetliyken yerine başkası okuyabilir.mutlaka okuyun kızlar biraz uzun ama okuyan kimsenin göbeği boş kalmamış ki ben mayısta bitirdim temmuzda hamile olduğumu öğrendim.tüptü ama olsun.tüpte olsa nice tutmayan insnalar var ki benimkinde de çok aksilikler olmuştu hamilelilk beklemiyodum.yısıf sureside 7 gün okunuyomuş ben okumadım onu.birde rabbi hebli minessalihin ( rabbim katndan hayırlı evlatlar istiyorum)/ besmele/ estağfurullah/ salavat/tevhid günlük 1000 tane tesbih ettim bunları. hepsi bebek içindi.
günaydınnnnnnnnnn bayanlarrrrrrrrrrrrrr
günaydıınn... vajinismusu yeni yendim ve hamile kalmak istiyorum:) ama taşıncaz 20gün sonra sanırım diğer aya kalcak çok heyecanlıyım inşallah Rabbim aratmadan verir...
Sabah sabah ne güzel bir haber bu. Çok güzelgünaydıınn... vajinismusu yeni yendim ve hamile kalmak istiyorum:) ama taşıncaz 20gün sonra sanırım diğer aya kalcak çok heyecanlıyım inşallah Rabbim aratmadan verir...
günaydınnnnnnnnnn bayanlarrrrrrrrrrrrrr
bende okuyum o zaman ama 41 aralıksız ya mesala 7 gün adetlisin başkası okudu sen o sayının üstüne devam ediyosun demi bide şu besmele salavat falan demişsin bunlar peş peşe mı olacak
ya doktor eşime tedavi olmazsa bebek sahibi olamayacağımızı soledi ama belli olmaz bizim büyüklerimiz dünya duayla durur derler bende akşamları işten eve gidip okurum saol cnm
Ne diyeceğimi ne yapacağımı şaşırmış durumdayım şu an bütün sinirim stresim her şeyim gitti her şeyi 5 dk lık bir şey sildi. Hepinize çok teşekkür ediyorum her zaman yanımda olduğunuz için ve ben HAMİLEYİM kızlar inanamayıp tam 6 tane test yaptım 2si başka marka , ve hala inanamıyorum bugün kan testini yaptırcam doktordan randevu aldım umarım 6 test bana yalan söylemez
tebriklerrr hayırlı olsun:)))
Olur inşallah hayırlısıyla.Günaydın herkese...:) 6 aydır bebiş istiyoruz 5 yıllık evliyim.Ama olmuyor olmuyor 3 aydır pko kist tedavisi gördüm bu ay gitmişti ve sağlam bi yumurtam vardı..Pazartesi kontrolüm var çatladımı diye bakılcak.Ne kadar zormuş bebek sahibi olmak 6 aydır hastaneden çıkamadım.Rabbim tüm istiyenlere hayırlı bi evlat nasip etsin inşallah.Artık anne olmam gerek bunu hissedebiliyorum
Daisy ciddi misin?Ne diyeceğimi ne yapacağımı şaşırmış durumdayım şu an bütün sinirim stresim her şeyim gitti her şeyi 5 dk lık bir şey sildi. Hepinize çok teşekkür ediyorum her zaman yanımda olduğunuz için ve ben HAMİLEYİM kızlar inanamayıp tam 6 tane test yaptım 2si başka marka , ve hala inanamıyorum bugün kan testini yaptırcam doktordan randevu aldım umarım 6 test bana yalan söylemez
Çok teşekkür ediyorum mikrolif Allah isteyen herkese yaşatasın bu duyguyu en kısa zamanda :)
Ne diyeceğimi ne yapacağımı şaşırmış durumdayım şu an bütün sinirim stresim her şeyim gitti her şeyi 5 dk lık bir şey sildi. Hepinize çok teşekkür ediyorum her zaman yanımda olduğunuz için ve ben HAMİLEYİM kızlar inanamayıp tam 6 tane test yaptım 2si başka marka , ve hala inanamıyorum bugün kan testini yaptırcam doktordan randevu aldım umarım 6 test bana yalan söylemez
Günaydın canım evet adetli olduğun sürede senin yerine başkası okuyacak sende temizlenince okumaya devam edebilirsin, dilersen senin yerine başkasıda okuyabilir.işin çıktı okuyamayacaksın yine o gün biri okuyabilir, illa sen şart değilsin isterse hergün başkası okusun niyetinle farketmez. tesbihlerin peşpeşe olması şart değil, ben aklıma estikçe okurdum.ama özellikle rabbi hebli minessalihin bunu hiç aksatmadım.hz zekeriyanın duasıymış zaten ve bakara suresinde geçiyou sanırım.
canım mucizeler allahtan ama tıbbi olan gereklilik varsa tedavi şart, benimde doğal yollarla olması imkansız beklesemde mucize olmadıktan sonra olmazdı, mucizeyi özellikle sperm sayısı azsa yada yumurtlama tembelliği varsa bunlardan bitkisel takviyeler yaparak mucizeyi beklersin.o da çok beklersin, ikna et canım.2 ay sonrasının garantisi yok, benim tüplerim tıkalıydı yumurtlamam süperdi öğrenene dek.öğrendikten 3 ay sonra erken menapoz çıktı yani az ve kalitesiz yumurta.sebep stres.gün günü aratabilir ne olursa olsun tedaviye başlayın derim.dua etmeliyiz tabi ama çaresinede bakmalıyız yanlış anlama canın yansın istemem.
evet ciddiyimmm acemiperi 6test yaptım inanamayıp bozuktur diye ve kan testı yaptırmadan hala inanamıyorum ne yapacagımı şaşırdım heycandan saat 1de hastanede olcam kan testı yaptırcam dua edın bana lutfen yanlıs cıkmasın bir sorun olmasın cok korkuyorumOlur inşallah hayırlısıyla.
Daisy ciddi misin?Çok sevindim çooooook
Mesajını görünce bugün iyisin galiba demiştim ki bu mutlu haberi verdin.
Beklemelerin sona erdi hayırlısıyla.
Bu aydan ümitli değilim diyordun bir de.
Hala inanamıyorum çok sevindim
inşallah hamılelıgım saglıklıdır da dualarm kabul olur canım inşallah hepımız saglıklı hayırlı evlatlar sahibi oluruzamiinn... hamilenin duası kabul olurmuş bizlere de dua et canım...
ya inanamıyorum çok mutlu oldum cnm sen bu savaşı kazandın darısı başımıza kan testi sonucunuda haber et bize merak ederiz
tebriklerrrrrrrrr
çok sevindim
sen bu şavası kazandın darısı başımıza
kan testinini sonucuda yaz merakta bırakma bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?