- Konu Sahibi meleksimam
-
- #3.461
Ne diyeceğimi ne yapacağımı şaşırmış durumdayım şu an bütün sinirim stresim her şeyim gitti her şeyi 5 dk lık bir şey sildi. Hepinize çok teşekkür ediyorum her zaman yanımda olduğunuz için ve ben HAMİLEYİM kızlar inanamayıp tam 6 tane test yaptım 2si başka marka , ve hala inanamıyorum bugün kan testini yaptırcam doktordan randevu aldım umarım 6 test bana yalan söylemez
Bugün ilk defa giriyorum buraya. Ama seni tanımasam bile çok sevindim hatta şuan ağlıyasım var.Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin.bana ve benim gibi bebiş istiyenlerede en yakın zamanda versin Rabbim....
Çok teşekkür ediyorumm inan hala inanamıyorum ağlamamak için zor tutuyorm kendımı ofisteyim birazdan çıkıcammmm
Çok teşekkür ediyorumm inan hala inanamıyorum ağlamamak için zor tutuyorm kendımı ofisteyim birazdan çıkıcammmm
Kızlar ben geldim..
Kafam karışık sinirlerim bozuk
Sabah gittim doktora çok ilgisizdi.Ultrasonda baktı.Kan testi istedi..Arada kist vardı demeye çalışıyorum konuşturmuyo bile...Sinir oldum.Kan alındı.Sonuçlar 1.30 da alınacak..
Daha sonra özele gittim.Doktor ultrasonda baktı..Mesane boş net göremiyorum ama bişey var dedi.Ye kese ya dış gebelik dedi..
Eski ulrasonu gösterdim bu kistler ne dedim.Bunlar kist değilki dedi..
Sen kan testini al bana gel mesanede dolu olsun dedi...
Anlıyacağınız kafam allak bullak oldu
İnşallah o görünen şey kesedir içi de bebek doludur
Kızlar ben geldim..
Kafam karışık sinirlerim bozuk
Sabah gittim doktora çok ilgisizdi.Ultrasonda baktı.Kan testi istedi..Arada kist vardı demeye çalışıyorum konuşturmuyo bile...Sinir oldum.Kan alındı.Sonuçlar 1.30 da alınacak..
Daha sonra özele gittim.Doktor ultrasonda baktı..Mesane boş net göremiyorum ama bişey var dedi.Ye kese ya dış gebelik dedi..
Eski ulrasonu gösterdim bu kistler ne dedim.Bunlar kist değilki dedi..
Sen kan testini al bana gel mesanede dolu olsun dedi...
Anlıyacağınız kafam allak bullak oldu[/QUOT
başka doktorlara gözükmek her zaman iyidir
benim hastalaım var benden onların tedavi sürecinde öğrendim
belkide kist değildir sen kan dan sonra o özelde ki doktora bir göster bence
başka doktorlara gözükmek her zaman iyidir
benim hastalaım var benden onların tedavi sürecinde öğrendim
belkide kist değildir sen kan dan sonra o özelde ki doktora bir göster bence
Ne diyeceğimi ne yapacağımı şaşırmış durumdayım şu an bütün sinirim stresim her şeyim gitti her şeyi 5 dk lık bir şey sildi. Hepinize çok teşekkür ediyorum her zaman yanımda olduğunuz için ve ben HAMİLEYİM kızlar inanamayıp tam 6 tane test yaptım 2si başka marka , ve hala inanamıyorum bugün kan testini yaptırcam doktordan randevu aldım umarım 6 test bana yalan söylemez
gidicam canım zaten
Hiçbir fikrim yok malesef. Doktor hemen bakmadı mı sonuçlara?Merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum bizim 4.ayımız bakalım Allah nasip eder inşallah en kısa zamanda
Ben duramadım dr. a gittim ne olur ne olmaz diye regl dönemindeyken dr hormon testi istedi ben yorumlayamıyorum sonuçları belki bana yardım edebilecek birileri vardır diye sizinle paylaşmak istedim. Lüffeenn bana yardım edin
TSH 3,040
LH 6,6
FSH 6,0
ESTRADIOL 42,0
PROGESTERON 0,8
PROLAKTİN 29,4
Merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum bizim 4.ayımız bakalım Allah nasip eder inşallah en kısa zamanda
Ben duramadım dr. a gittim ne olur ne olmaz diye regl dönemindeyken dr hormon testi istedi ben yorumlayamıyorum sonuçları belki bana yardım edebilecek birileri vardır diye sizinle paylaşmak istedim. Lüffeenn bana yardım edin
TSH 3,040
LH 6,6
FSH 6,0
ESTRADIOL 42,0
PROGESTERON 0,8
PROLAKTİN 29,4
Boswer ne yaptın? Sonuçların çıktı galiba hadi bize müjde ver
kan testi anca çıktı kızlar...Hamilelik yok
Kistlerde yok..Ama sevinemiyorum.Bugün ben çok umutlanmıştım
Adetimde hala yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?