Ilk çocuğunu düşünenler...

Bugün ilk defa giriyorum buraya. Ama seni tanımasam bile çok sevindim hatta şuan ağlıyasım var.Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin.bana ve benim gibi bebiş istiyenlerede en yakın zamanda versin Rabbim....

Daisy kendimi senin yerine koydum da en beklemediğin anda geldi bebeğin. Ne kadar süpriz oldu. Gözleirm doldu ekran başında. İnşallah o şoku bizler de yaşarız.

Bosver ne yaptı acaba. İster misin o da hamile olsun

Çok teşekkür ediyorumm inan hala inanamıyorum ağlamamak için zor tutuyorm kendımı ofisteyim birazdan çıkıcammmm

daisyb konu yanlışlıkla açıldı sayfamda bi üsttekine tıklamıştık ama iyiki açıklmış senin haberini aldım sana yemn ediyorum sanki yakından tanıdığım birinden haber almış gibi sevndm senin çok istediğini biliyodum ve malesef olumsuz düşündüğün için sana çok kızıyodum cnm bnm o kadar çok sevndm ki anlatamam allahım sana sağlıklı dünya gzeli bi bebek versin sağlıkla mutlulukla tamamına erdirsin inş... eşine söylednmi ne zaman öğrendin ilk naptın anlat hadi:))

Kızlar ben geldim..

Kafam karışık sinirlerim bozuk

Sabah gittim doktora çok ilgisizdi.Ultrasonda baktı.Kan testi istedi..Arada kist vardı demeye çalışıyorum konuşturmuyo bile...Sinir oldum.Kan alındı.Sonuçlar 1.30 da alınacak..

Daha sonra özele gittim.Doktor ultrasonda baktı..Mesane boş net göremiyorum ama bişey var dedi.Ye kese ya dış gebelik dedi..

Eski ulrasonu gösterdim bu kistler ne dedim.Bunlar kist değilki dedi..

Sen kan testini al bana gel mesanede dolu olsun dedi...

Anlıyacağınız kafam allak bullak oldu

İnşallah o görünen şey kesedir içi de bebek doludur

Canım valla tüylerim diken diken oldu okurken. Çok sevindim DD İnşallah sağlıkla kucağıana alırsın bebeğini :) bizlere de dua etmeyi unutma :) iyi haberlerini bekliyoruz

Merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum bizim 4.ayımız bakalım Allah nasip eder inşallah en kısa zamanda
Ben duramadım dr. a gittim ne olur ne olmaz diye regl dönemindeyken dr hormon testi istedi ben yorumlayamıyorum sonuçları belki bana yardım edebilecek birileri vardır diye sizinle paylaşmak istedim. Lüffeenn bana yardım edin
TSH 3,040
LH 6,6
FSH 6,0
ESTRADIOL 42,0
PROGESTERON 0,8
PROLAKTİN 29,4

Hiçbir fikrim yok malesef. Doktor hemen bakmadı mı sonuçlara?

canım doktoru bekleyeceksin mecburen.ama ben kendi hormon testimle karşılaştırdım senin değerlerin normale daha yakın gözüküyor.benimkiler çok yüksek..

Ben de bugün kulak ağrısı yüzünden KBB'ye gittim. Röntgen istediler ama hamilelik şüphesi var diye giremedim röntgene. Kadın doğuma gönderdiler kan aldırdım ama sonuç pazartesi çıkacak. Hiç umutlu değilim açıkcası pozitif sonuçtan idrar testi yaptım negatif çıktı. Bu ay bende umut yok ama yine de regl olursam çok üzülücem yine de...

kan testi anca çıktı kızlar...Hamilelik yok

Kistlerde yok..Ama sevinemiyorum.Bugün ben çok umutlanmıştım

Adetimde hala yok

Üzülme diyemeyeceğim üzül ama çok kaptırma kendini. Kısa sürsün bu hayal kırıklığı.

En azından kist derdin yok artık. Soğan kürü işe yaramış.

Adet söktürücü vermedi mi doktor? Regl olamaman sıkıntıya sokar bünyeni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…