- Konu Sahibi meleksimam
-
- #3.481
kan testi anca çıktı kızlar...Hamilelik yok
Kistlerde yok..Ama sevinemiyorum.Bugün ben çok umutlanmıştım
Adetimde hala yok
olsun cnm hamile kalmaya bir adım daha yaklaştın demek bu
kistlerin gitmiş çok güzel..kistlerdende olmuyo malum
vucudun kendini toplayınca olur isnş.
çok üzlme
Zaten bu ay tek düşüncem kistlerdi.Onlar gitsin yeter diyordum.Ama doktorlar beni umutlandırdı
Nasip böyleymiş.Önümüzdeki aya bakacam artık.Adet olayımda..
İncir kürü yapayım bari
yap elbet onunda doğru bir zamanı var bizler acele ediyoruz ama rabbim ne zaman kısmet ederse ozaman olacak
dilerim çok bekletmez inş. önümüzdeki ay müjdeli haberlerini alırız
Boswer ve Daisy
Sizlerle ümitlenmiştim ben bugün. Ben de bu ay hamile olabilirim diyordum. Boswer sen sonucu söyledin ya sanki benim başıma gelmiş gibiyim şimdi
Daisy sen güzel haber ver lütfen
İnşallah canım.Hepimiz güzel haberler alırız en kısa zamanda
Daisy kesin hamile canım.Kan testindede çıkmış..
Amin canım amin. Sanırım sinirlerim bozuldu ağlıyorum elimde değil
Daisynin kan testinde çıkmış mı duymamıştım ben.
İkiniz adına da sevindim. Kendini koyvermemen çok güzel. Ben senin yerine koyverdimÇıkmış canım.Ben face de görüştüm daisy le..
ben açılmaya başladım..
İlk hamilelik olmadığını öğrendiğimde çantamı yere atım yerde ağlaya ağlaya tepinmek istedim
Ama iyiyim şimdi biraz
İkiniz adına da sevindim. Kendini koyvermemen çok güzel. Ben senin yerine koyverdim
kan testi anca çıktı kızlar...Hamilelik yok
Kistlerde yok..Ama sevinemiyorum.Bugün ben çok umutlanmıştım
Adetimde hala yok
Kistlerinin gittiğine çok sevindim. Gerçekten işe yaramış kür. Zaten kür yaptığın için hamile kalsanda sıkıntı olurdu belki, bu ay iyileşme ayın olsun. Önümüdeki ay sağlıkla hamile kalırsın inşallah.
daisy için sevindim inşallah arkasından bizlerde hamile kalırız
cnm bende pko hastasıyım kıstlerım var ne kuru yaptın acaba solermısın banada :26:
Kızlar selam,
Uzun zamandır burdan akıl alıyor, teselli buluyor, kendimce yorum yapıyordum. Sonunda bugün bende katıldım aranıza.
Ben eşimle 15 yaşındayken tanıştım. uzun süre flört ettiik ve evlendik 6 senedirde evliyiz. Zor koşullarda sevdik birbirimizi bu nedenle evlendikten sonra hemen çocuk istemedik. Hem maddi hemde manevi hazır değildik. Hep bir plan içinde erteledikk erteledikk erteledik..
Bu yaz çocuk isteğini daha fazla bastıramayacağımızın farkına vardık ve ben evlendiğimden beri kullandığım yasmini bıraktım, doktora gidip ben bebek istiiyorum dedim. Ama hep kendime güvensizimçok şükür kirada değiliz, bu sene işyeri kurduk ikimizde deli gibi kendimizi adadık ayakta kalıp borçları ödeyebilmek için. Yani ikimizinde hastalanma lüksü bile olmayan bir durumumuz var. Hem istiyorum hem korkuyorum. Nasıl olacak? ya sorunlu bir hamilelik olursa iş yerinde kim duracak falann falann..
3 aydır yumurtlamam olmuyor hap yüzünden ki doktorum beni uyarmıştı endişe yapmamam için. Şimdi hapı bırakalı 4 ay olacak yani bu ay yumurtlamamın daha iyi durumda olması gerekiyor. Folik asit kullanıyorum, hormonal testlerde yapılacak, yumurtlama hapı ve iğnesi kullanılacak... kız olursa asya, erkek olursa eren... isimler bile hazır.. ama korkuyorum yinede. çekeceğim acılardan değil. Ya başaramazsam? yada yolunda gitmezse? doğumdan sonra nasıl, kime bırakıp çalışacağım? bunlar beni korkutuyor.
Ama aslında isimleri bile hazır...kısaca karma karışık oldum bazen yok hayır! bazen bir an önce olsun... Çevremdeki insanların gereksiz yorumlarını dinlemek istemediğim içinde buraya kendimi bıraktım işte. Aynı endişeleri yaşayanlar anlar birbirlerini diye düşündüm.
Ne uzun yazmışım dimi ? :)
Bende 2 yıl kullandum hapı..
Hapı bırakmamın 5. , korunmayı bırakmamın 3. ayı...
Bu ay yine hüsran..Doktorun dediği şey hap yumurtalıklarını tembelleştirmiş olabilir..
Şimdi incir kürünü yapmayı planlıyorum.Yumurtalıklarımın canlaması için..
Bende 2 yıl kullandum hapı..
Hapı bırakmamın 5. , korunmayı bırakmamın 3. ayı...
Bu ay yine hüsran..Doktorun dediği şey hap yumurtalıklarını tembelleştirmiş olabilir..
Şimdi incir kürünü yapmayı planlıyorum.Yumurtalıklarımın canlaması için..
Günaydın kızlar dun kan testı sonucum 238.08 cıktı gebelık var ama daha cok küçükkkkperşembe günü görebilirz dedı doktor ama ben pazar günü gitmek istiyorum eşimde olsun yanımda diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?