Ilk çocuğunu düşünenler...

Allahım herkesin gönlündekını verir insallah benım ikizim var bu sene okula baslıycaklar insallah onlarla ılgılenmem okula alıştırmam lazım insallah seneye 3.çocuğu düşünüyorum bakalım hayırlısı olsun:))

Günaydın kızlar dun kan testı sonucum 238.08 cıktı gebelık var ama daha cok küçükkkk perşembe günü görebilirz dedı doktor ama ben pazar günü gitmek istiyorum eşimde olsun yanımda diye

canım benim gözünüz aydın olsunn Allah tamamına erdirsin inşallah bizlerede o günleriiii göstersin(amin)öykünü bilmiyorum ama birazdan takip edecemm seniii Allah mutluluğunuzu daim etsinnnnnn inşallahhhh

Günaydın kızlar dun kan testı sonucum 238.08 cıktı gebelık var ama daha cok küçükkkk perşembe günü görebilirz dedı doktor ama ben pazar günü gitmek istiyorum eşimde olsun yanımda diye

hadi hayırlı olsun tekrardan çok sevindim bizlerede dua et peşinden gelelim
çok sevinidim valla

daisyb okuyunca direk yazdım gününüz aydın olsun kızlar günayyyyyyyyyyyydddddddddddııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn

canım benim gözünüz aydın olsunn Allah tamamına erdirsin inşallah bizlerede o günleriiii göstersin(amin)öykünü bilmiyorum ama birazdan takip edecemm seniii Allah mutluluğunuzu daim etsinnnnnn inşallahhhh

öncelikle hoşgeldin aramıza katımakla
allah senide mutlu eder inş.

herkese günaydın....daisy çokkkkk sevindim şuan ufaklık içinde.. allah bizede nasip etsin kim bilir ne güzel bir duygudur sen yazdıkça ben heyecanlanıyorum herhalde hamiş kalsam kalpten giderim..tebrik ederim tekrardan

Daisyyyyyy
Sabirsiz anne adayim benim. Miinnik bir kalp mi atiyormus icinde senin
Ne kadar sevindim bilemezsin.
Saglicakla al kucagina

Darisi bizim basimiza artik

Hepinizin sevingiğini biliyorum eminimmm ne yapacağımı şaşırmış durumdayım şu an :) heycanım hat safhada umarım her şey güzel gider her şey

Hepinizin sevingiğini biliyorum eminimmm ne yapacağımı şaşırmış durumdayım şu an :) heycanım hat safhada umarım her şey güzel gider her şey

inş. muhakkak şaşkınsındır...
ne güzel ya insan elini ayağını nereye koyacağını bilemez ben bile çok heyacanladım
eşin ne yaptı merak ettim

günaydıınn... vajinismusu yeni yendim ve hamile kalmak istiyorum:) ama taşıncaz 20gün sonra sanırım diğer aya kalcak çok heyecanlıyım inşallah Rabbim aratmadan verir...

canım baya önce yazmıssın aranıza suan yenı katıldım yazın dıkkatımı cektıı ,, çok tebrik ederimmm yenmişsinn bende vajinismusu yenelerdenımm ben tam 5 sene cektımm kurtulalı 3 sene oldu Allahın izniyleee cok sukurrr Allah diğer hastaları da kurtarsınnnnn inşallah ve bu kısa zamanlarda da bebiş sahibi oluruzzz canımmm benımmm

daisyB gerçektende cok sevındıkkk darısı basımıza acaba sımdı düşündümde bende hamıle kalsam ve kaldıgımı öğrendiğimmm günn nasıl bir tepkiii veririrmmm acabaaaaaa

Bende seninle aynı düşünceleri paylaşarak 4yıl erteledim ancak baktım ki hep bahaneler üretiyorum aslında içimdeki isteği bi şekilde bastırabilmek için hani diyorlar ya o berektiyle gelir diye evet belki sıkıntılı belki çok rahat geçecek ama sonunda o kadar güzel bir melek gelecek ki kollarına iş de neymiş diyeceksin o yüzden koyver gitsin hem ne zaman olacağının garantisi varmı ki bu ay 4.ayımız olacak ama bişey yok bir de yaş ilerledikçe olasılık da düşüyor çünkü hiç gebelik yaşamadık o yüzden kafana takma derim ben

sana kesinlikle katılıyorum...erteliyoruz sonrada arayıp bulamıyoruz

Kızlar çok heyecanlıyım. P.tesi bi doktorun muayenehanesine gidicem, çok övdüler doktoru. Kistler ne alemde çok merak ediyorum. Bişey de yaptığım yok da gerçi geçsin diye. Adam gibi bi doktora ilk defa gidicem, inşallah güzel şeyler söyler.

Yeni katılan arkadaşlara selamlar. Çoğumuz aynı hatayı yapmışız galiba, hayatı erteleyip duruyoruz. Nereye kadar.....?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…