- 23 Şubat 2012
- 1.874
- 15
- 358
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #3.501
Darısı bize :) Sağlıkla kucağına alırsın inşallah..
Günaydın kızlar dun kan testı sonucum 238.08 cıktı gebelık var ama daha cok küçükkkkperşembe günü görebilirz dedı doktor ama ben pazar günü gitmek istiyorum eşimde olsun yanımda diye
Günaydın kızlar dun kan testı sonucum 238.08 cıktı gebelık var ama daha cok küçükkkkperşembe günü görebilirz dedı doktor ama ben pazar günü gitmek istiyorum eşimde olsun yanımda diye
canım benim gözünüz aydın olsunnAllah tamamına erdirsin inşallah bizlerede o günleriiii göstersin (amin)öykünü bilmiyorum ama birazdan takip edecemm seniii Allah mutluluğunuzu daim etsinnnnnn inşallahhhh
Hepinizin sevingiğini biliyorum eminimmm ne yapacağımı şaşırmış durumdayım şu an :) heycanım hat safhada umarım her şey güzel gider her şey
Hiçbir fikrim yok malesef. Doktor hemen bakmadı mı sonuçlara?
canım doktoru bekleyeceksin mecburen.ama ben kendi hormon testimle karşılaştırdım senin değerlerin normale daha yakın gözüküyor.benimkiler çok yüksek..
günaydıınn... vajinismusu yeni yendim ve hamile kalmak istiyorum:) ama taşıncaz 20gün sonra sanırım diğer aya kalcak çok heyecanlıyım inşallah Rabbim aratmadan verir...
Hepinizin sevingiğini biliyorum eminimmm ne yapacağımı şaşırmış durumdayım şu an :) heycanım hat safhada umarım her şey güzel gider her şey
Kızlar selam,
Uzun zamandır burdan akıl alıyor, teselli buluyor, kendimce yorum yapıyordum. Sonunda bugün bende katıldım aranıza.
Ben eşimle 15 yaşındayken tanıştım. uzun süre flört ettiik ve evlendik 6 senedirde evliyiz. Zor koşullarda sevdik birbirimizi bu nedenle evlendikten sonra hemen çocuk istemedik. Hem maddi hemde manevi hazır değildik. Hep bir plan içinde erteledikk erteledikk erteledik..
Bu yaz çocuk isteğini daha fazla bastıramayacağımızın farkına vardık ve ben evlendiğimden beri kullandığım yasmini bıraktım, doktora gidip ben bebek istiiyorum dedim. Ama hep kendime güvensizimçok şükür kirada değiliz, bu sene işyeri kurduk ikimizde deli gibi kendimizi adadık ayakta kalıp borçları ödeyebilmek için. Yani ikimizinde hastalanma lüksü bile olmayan bir durumumuz var. Hem istiyorum hem korkuyorum. Nasıl olacak? ya sorunlu bir hamilelik olursa iş yerinde kim duracak falann falann..
3 aydır yumurtlamam olmuyor hap yüzünden ki doktorum beni uyarmıştı endişe yapmamam için. Şimdi hapı bırakalı 4 ay olacak yani bu ay yumurtlamamın daha iyi durumda olması gerekiyor. Folik asit kullanıyorum, hormonal testlerde yapılacak, yumurtlama hapı ve iğnesi kullanılacak... kız olursa asya, erkek olursa eren... isimler bile hazır.. ama korkuyorum yinede. çekeceğim acılardan değil. Ya başaramazsam? yada yolunda gitmezse? doğumdan sonra nasıl, kime bırakıp çalışacağım? bunlar beni korkutuyor.
Ama aslında isimleri bile hazır...kısaca karma karışık oldum bazen yok hayır! bazen bir an önce olsun... Çevremdeki insanların gereksiz yorumlarını dinlemek istemediğim içinde buraya kendimi bıraktım işte. Aynı endişeleri yaşayanlar anlar birbirlerini diye düşündüm.
Ne uzun yazmışım dimi ? :)
Bende seninle aynı düşünceleri paylaşarak 4yıl erteledim ancak baktım ki hep bahaneler üretiyorum aslında içimdeki isteği bi şekilde bastırabilmek için hani diyorlar ya o berektiyle gelir diye evet belki sıkıntılı belki çok rahat geçecek ama sonunda o kadar güzel bir melek gelecek ki kollarına iş de neymiş diyeceksin o yüzden koyver gitsin hem ne zaman olacağının garantisi varmı ki bu ay 4.ayımız olacak ama bişey yok bir de yaş ilerledikçe olasılık da düşüyor çünkü hiç gebelik yaşamadık o yüzden kafana takma derim ben
sana kesinlikle katılıyorum...erteliyoruz sonrada arayıp bulamıyoruz
Kesinlikle canım erteledik erteledik şimdi de tırım tırım arıyoruz.
Allahım hepimize tez zamanda hayırlı sağlıklı melekler nasip etsin
amin inş. cnm en kısa zamanda ben 2,5 yıldır arıyorum tırım tırım artık kavuşmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?