- Konu Sahibi meleksimam
-
- #3.641
Göbek beni korkutuyor elimde değil, refleks olarak izin verebileceğimi sanmıyorum. başka heryere saplayabilirler(
Keseyi görünce rahatlarsın gülüm
yok yok kimse değil sen saplıyosun. üzgünüm bunu söylemek istemezdim. Bak bebek sahibi olmak için verilen mücadeleleri, yaşanılan hayal kırıklıklarını, mutlulukları okuyosundur. o kadar erişilmez geliyoki insana. heleki anne olma arzusuyla yanıp tutuşan bizlere. onu gözün görmez bile. umarım ihtiyacın olmaz iğneye ama zafere giden yol o ise katlanıyosun bi çare. sonunda senin bir parçan var, dünyanın en güzel duygusu var öyle düşün
Benmi yapıyorum? aa? şaşırdım şimdi :)
Yani evet insan burda daha çok cesaretleniyor. Aynı şeyi yaşayan insanlar birbirine güç veriyor.
Herşeyin daha çok başındayım aslında. henüz ne hayal kırıklıklığım var ne de bir tecrübem.
Ama şimdiden rüyamda bebeğimin olduğunu yada düşük yaptığımı görünce gerçekten ertesi gün farklı duygularda kalkıyorum. (Bu arada rüyada düşük yaptığını görmek iyimiş, ferahlamakmış...)
O dünyaya girmek bambaşka bir duygudur heralde. umarım hepimiz yaşarız bu duyguyu. :)
Buralardayım sessiz takipteyim. Yazacak pek bir şeyim yok. Uğraşacak şeyim çok. Pek güzel geçmiyor günler. Hastalık haberleri alıyorum, mali olarak sarsılıyoruz ailecek :44: üstüne bir de erken regl oldum. Sonra duş alınca reglim kesildi.hoşgeldin emi peri kaç gündür nerelerdesin
Buralardayım sessiz takipteyim. Yazacak pek bir şeyim yok. Uğraşacak şeyim çok. Pek güzel geçmiyor günler. Hastalık haberleri alıyorum, mali olarak sarsılıyoruz ailecek :44: üstüne bir de erken regl oldum. Sonra duş alınca reglim kesildi.
Kalçalarımda sancı gibi bıçak saplıyorlar gibi bir acı var. Başka başka şeyler işteYazıp da moral bozmayayım.
Bugün çok güzel hamile haberleri aldım sevindirik oldum
Buralardayım sessiz takipteyim. Yazacak pek bir şeyim yok. Uğraşacak şeyim çok. Pek güzel geçmiyor günler. Hastalık haberleri alıyorum, mali olarak sarsılıyoruz ailecek :44: üstüne bir de erken regl oldum. Sonra duş alınca reglim kesildi.
Kalçalarımda sancı gibi bıçak saplıyorlar gibi bir acı var. Başka başka şeyler işteYazıp da moral bozmayayım.
Canım eğer sizin samimiyetiniz kadar samimi değillerse sizle, araya mesafe koyun.kızlar cnm çok sıkkın eşim çok yakın bir arkadaşı var
ailece görüşürüz
ama sürekli bize yanlış yapıyolar
ilk biz onlara hem düğünlerinde hemde nişanlarında takı taktık
bu arkadaş düğünden sonra eşime abi sen düğünde bişey taktın mı dedi çıkmamış sözde
eşimde evet taktım işte altın taktım hem kurdelesine hemde kutuya ismimi yazdım ayrıca kardesin nişanda takmıştınınz ne gerek var dedi
düğün vidoasına bak yoksa kardeşine falan sor dedi
adamcağız acayip bozuldu
sonra bu arkadaşın eşi hamile kaldı biz başkalarında duyup tebrik ettik sonra ortak arkadaşlarımıza onlara sölemedik çocukları yok ya nazarları değer demişler ki
eşim ben o çocuğun amcası sayılırım die bebek odasını yapmayı falan düşünüyodu
en son bombada şu bu arkadaşın bebeğinın cinsiyeti belli oldu
ve eşim de bende soranlara söleriz kız olursa şu erkek olursa şu ismi koyacaz die ki herkes bilir
eşim sormuş ee ismi ne olacak die onlarda bizim dediğimiz ismi koyacaklarmış eşim
çok bozulmuş
demiş ee abi biliyosun biz koyacaktık die
ne demiş biliyomusunuz oo sizin olup ta koyana kadar demiş
şimdi eşim aradı nasıl cnm cıkıldı ayıp ya insanda biraz utanma olur
Canım eğer sizin samimiyetiniz kadar samimi değillerse sizle, araya mesafe koyun.
Aynı ismi koyabilirler bence sorun olmaz. Ne olacak aynı isimde olursa. Arkadaş ağzından çok kötü kaçırmış, sizin durumunuzu biliyor, daha hassas olması lazımdı.
Bu kadar üzülmeyin bence. İnsan bozuluyor, üzülüyor ama inan ki canını sıktığına değmez.
Kaç zamandır kv ye bozuluyordum. Dün canım o kadar sıkkındı ki kv gelip küfür etse umrumda olmazdı.
Allah bu dertleri, üzüntüleri unutturacak başka dertler vermesin
kızlar cnm çok sıkkın eşim çok yakın bir arkadaşı var
ailece görüşürüz
bu arkadaş düğünden sonra eşime abi sen düğünde bişey taktın mı dedi çıkmamış sözde
eşimde evet taktım işte altın taktım hem kurdelesine hemde kutuya ismimi yazdım ayrıca kardesin nişanda takmıştınınz ne gerek var dedi
adamcağız acayip bozuldu
sonra bu arkadaşın eşi hamile kaldı biz başkalarında duyup tebrik ettik sonra ortak arkadaşlarımıza onlara sölemedik çocukları yok ya nazarları değer demişler ki
ve eşim de bende soranlara söleriz kız olursa şu erkek olursa şu ismi koyacaz die ki herkes bilir
eşim sormuş ee ismi ne olacak die onlarda bizim dediğimiz ismi koyacaklarmış eşim
çok bozulmuş
Canım bazı insanlar düşüncesiz ve patavatsız oluyor ne yazıkki. Herkesin hayatında vardır böylesi ...
Siz kararlarınızdan ve huzurunuzdan vazgeçmeyin. Bu insanlar belli ki bu şekilde yaklaşmayı huy edinmişler ileride de böyle durumlar yaşayabileceksiniz demektir.
Ya çok seviyorsanız böyle kabul edip tınlamıyacaksınız, ya da hayatınızdan çıkaracaksınız olup bitecek.
Huzur ve mutluluk insanlar için çok önemli. Bozacak insanlara da yol vermeyin.
Ben babamı bile hayatımdan çıkardım mutluluğumu engelliyor diye. İnsanın babası bile bencil ve acımasız ise, herkes öyle olabilir.
Ve daha önemlisi hayatta kimse vazgeçilmez değildir. Baban bile..
Amin canım. Sağlıkla imtihan olmasın kimsecnm benim seni herhalde ben anlarım benim de hastalarım var hele geçensenin 4 ayını yoğun bakımın önunde gerisinide hastanelerde geçirdim allah sağlık şifa versin
Amin canım. Sağlıkla imtihan olmasın kimse
kızlar cnm çok sıkkın eşim çok yakın bir arkadaşı var
ailece görüşürüz
adamcağız acayip bozuldu
çok bozulmuş
gercekten mi ne kadar değişik insanlarmış kusura bakma ama yaptıkları gercekten terbıyesizlik sizinki olana kadar da ne demek ? Samimiyet kurmayı bir daha düşünün derim ben . Kızma bana düşüncem bu , ne değişik insanlar var yahu hayatta
Canım bazı insanlar düşüncesiz ve patavatsız oluyor ne yazıkki. Herkesin hayatında vardır böylesi ...
Siz kararlarınızdan ve huzurunuzdan vazgeçmeyin. Bu insanlar belli ki bu şekilde yaklaşmayı huy edinmişler ileride de böyle durumlar yaşayabileceksiniz demektir.
Ya çok seviyorsanız böyle kabul edip tınlamıyacaksınız, ya da hayatınızdan çıkaracaksınız olup bitecek.
Huzur ve mutluluk insanlar için çok önemli. Bozacak insanlara da yol vermeyin.
Ben babamı bile hayatımdan çıkardım mutluluğumu engelliyor diye. İnsanın babası bile bencil ve acımasız ise, herkes öyle olabilir.
Ve daha önemlisi hayatta kimse vazgeçilmez değildir. Baban bile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?