- Konu Sahibi meleksimam
-
- #3.661
kızlar cnm çok sıkkın eşim çok yakın bir arkadaşı var
ailece görüşürüz
ama sürekli bize yanlış yapıyolar
ilk biz onlara hem düğünlerinde hemde nişanlarında takı taktık
bu arkadaş düğünden sonra eşime abi sen düğünde bişey taktın mı dedi çıkmamış sözde
eşimde evet taktım işte altın taktım hem kurdelesine hemde kutuya ismimi yazdım ayrıca kardesin nişanda takmıştınınz ne gerek var dedi
düğün vidoasına bak yoksa kardeşine falan sor dedi
adamcağız acayip bozuldu
sonra bu arkadaşın eşi hamile kaldı biz başkalarında duyup tebrik ettik sonra ortak arkadaşlarımıza onlara sölemedik çocukları yok ya nazarları değer demişler ki
eşim ben o çocuğun amcası sayılırım die bebek odasını yapmayı falan düşünüyodu
en son bombada şu bu arkadaşın bebeğinın cinsiyeti belli oldu
ve eşim de bende soranlara söleriz kız olursa şu erkek olursa şu ismi koyacaz die ki herkes bilir
eşim sormuş ee ismi ne olacak die onlarda bizim dediğimiz ismi koyacaklarmış eşim
çok bozulmuş
demiş ee abi biliyosun biz koyacaktık die
ne demiş biliyomusunuz oo sizin olup ta koyana kadar demiş
şimdi eşim aradı nasıl cnm cıkıldı ayıp ya insanda biraz utanma olur
mrhba kızlar ben yeni katılıyorum aranıza. bende ilk bebeğimi düşündüğüm için formunuz dikkatimi çekti ve aranıza katıldım..
ailece görüşürüz
bu arkadaş düğünden sonra eşime abi sen düğünde bişey taktın mı dedi çıkmamış sözde
eşimde evet taktım işte altın taktım hem kurdelesine hemde kutuya ismimi yazdım ayrıca kardesin nişanda takmıştınınz ne gerek var dedi
adamcağız acayip bozuldu
sonra bu arkadaşın eşi hamile kaldı biz başkalarında duyup tebrik ettik sonra ortak arkadaşlarımıza onlara sölemedik çocukları yok ya nazarları değer demişler ki
ve eşim de bende soranlara söleriz kız olursa şu erkek olursa şu ismi koyacaz die ki herkes bilir
eşim sormuş ee ismi ne olacak die onlarda bizim dediğimiz ismi koyacaklarmış eşim
çok bozulmuş
seni anlıyorum çocukluk arakadaşım evlendi eşi hamileydi kendisi şehir dışında çalıştığı için onunla ilgilenmemi rica etti. seve seve kabul ettim. ben de yeni evliydim bu arada. neyse gece ağlamaları, kusmalar falan ben hemen hergün yatağımdan fırlayıp gittim onda kaldım.neyse bebek doğdu. ilk ben gittim koştura koştura. neyse zaman geçti arakadaşım aynı şehre tayin oldu. çocukta büyüyorken arada bana gelip teyzesi kızım senin çorbalarını çok seviyor falan. bende o gelecek diye mutlaka hazırlardım. tabi bu arada çocukta iştahsız yemiyo hiç bişey. doktor doktor geziyolar gelişmiyor tabi yemeyince. bir gün çok acil işi var hatunun arkadaşım aradı ben erkek başıma bakamıyorum sana gelelimmi çocukla dedi. mutlu oldum gelin annesi gelene kadar bizde bakarız dedim. o gün akşama kadar çocukla oyun oynarken sürekli bişyeler yedirdim. keşke yapmasaydım. arkadaşım eşine sen çocuğa yemek yedirmeyi bilmiyosun diye çatmış. çok mutlu olmuştum yeme problemei olan bir çocuğa yemek yedirebildim diye. ama gelelim anne si öyle düşünmedi. bir daha getirmedi çocuğu.kaldıramadı zannedersem. benimde çocukluk arkadaşımı görmeme bile engel oluyor.
ne kadar iyi niyetli yaklaşmıştım. eşim deöyle. kendi bebeğimizi bekler gibi bekledik onun bebeğini. yemeği benim elimden yedi çocuk diye. tuhaflaştılar
ailece görüşürüz
adamcağız acayip bozuldu
çok bozulmuş
hoşgeldin canım
YA ASLINDA bunlar ilk sinyali düğünden sonra siz ibşey taktınız mı die sorarak yaptılar ama iyi niyaet işte biz anlamadık
ama çok kırıldım bunu öğrenince önceden yaptıklarıda geldi aklıma buz gibi soğudum maalesef insanlar benciller
ama eşimede dedim ben o isimden vazgeçmiyecem
oda eee bizim çocuğun ismini koydular derler sonra dedi bende keşke deseler diyecek cevabımız hazır çok şükür dedim
ama eskisi gibi artık kesinlikle olamam
mesafeli merhaba merhaba o kadar
hoşbuldum canım tşk ederim :)
en doğru kararı vermiş olduğunu düşünüyorum çıkar seznledimmi bende çok çekerim kendimi. ne kadar rahatsızlık verici bir duygu biliyorum. boşver takma. seni kopyalayan fikrini çalan değil fikrine duygularına önem veren gelsin buyursun. düşünmüyo demekki bencil insandan korusun Rabbim bizleri
evet ya
insanlar artık özgün olmayıda becerenmiyolar maalesef
tamam hoşuna gidebilir arzulayabilir ona bişey demem
ama sen bişey yapıyosun yada yapmayı planlıyosun p
arkadşalarında paylşıyosun bide bakıyosun senin fikrlerin onları hayatının parçası olmuş
çirkinlik ve taklitçilikten başka bişey değil maalesef
Sakin olmaya çalış cnm, rahat ol inş. hayırlısıyla çıkar..arkadaşlar yarın doktorumla randevum varçok heyecanlıyım elim ayağım birbirine giriyor. iş yerimdeyim işlerimi bile yapamıyorum. hiç bir şeyle ilgilenmek istemiyorum.Allahım noolur bir sorun çıkmasın. beklediğim cümleyi duyuyum artık. adak adadım.
mrhba kızlar ben yeni katılıyorum aranıza. bende ilk bebeğimi düşündüğüm için formunuz dikkatimi çekti ve aranıza katıldım..
İnsan başka düşünceleri görene kadar kendini tek sanıyor. Benimde bir yanım tedirgin, bir yanım istiyor. Bir yanım ne olacak nasıl olacak bir yanımda nasıl olacaksa olacak yolu bulunacak diyor. Ben, çok çıkarsızlıklar içinde değilsek fazla düşünmemek gerektiğinin farkına vardım. Kimse ileriye yönelik plan yapmıyor aslında. çünkü kimse yarının hayatında nasıl bir gün olacağını bilemez. Hayat erteledikçe erteleniyor... Keşke herşey planlara uygun yürüse ama olmuyor. Plan yaptıkça insan daha çok üzülüp, hayal kırıklığı yaşıyor. Belki de oluruna bırakmak daha mutlu edecektir?
Bu arada bende 15 yaşında eşimle flörte başladım, 6 yıldır evliyim yaşım şuan 28 (1 yaş küçültmenin kimseye zararı olmaz galiba..) :) bizde çok kısa zamana kadar hep uygun zamanı kolladık ama hep bişey çıktı uygun zaman olmadı. Artık ciddi ciddi bu konuda çalışıyoruz. Cuma eşimin sperm tahlili, benim hormon testlerim vss.. yapılacak. bakalım hayırlısı..
Belkide çocuğumuz olmayacak? Geniş ve rahat olmak lazım. Hayatta mutlu ve dayanıklı olmak için bu gerekli. Umarım işler yolunda gitmezse bende geniş ve rahat davranabilirim :))
Sakin olmaya çalış cnm, rahat ol inş. hayırlısıyla çıkar..
Hoş geldin cnm aramıza
Merhaba kızlar oo sohbetler baya koyulaşmış maş. benim kocişde vardiyeli çalıştıgı ıcın anca girebildim, Benim sanki içimde bir umut var gibi bugün sanki bu ay bebiş olucakmış gibi ama istediğim içinde öyle geliyor olabilir inş. hayırlısı, hepimiz için
Canım Allah hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah. yuvamızı şenlendirsin gönül bunu ister. ne kadar güzel ben böyle mutlu evlilikleri okuyunca daha iyi hissediyorum kendimi.
Sağol canım. Teşşekür ederim. Benim bu ay ümidim var. Sabırsızım aslında.. :) yasmini yeni bıraktığımdan dolayı bu aya kadar olmayacağını biliyordum. Bu ay antremanlı olacm inşallah...
Tecrübeli arkadaşların tüm önerilerini yapacam. Hap, iğnenin yanında, bele yastık koyma, ayakları havaya dikme... başka?? :))) hırs yaptım olacak bu bebiş! hehehhh
kızlar bende ilk çocuğumu düşünüyorum.
geçen ay denedik, ama tam verimli dönemlerde evde misafir vardıinşallah böyle düşünerek kendimi kandırmıyorumdur
ne olur ne olmaz diye doktora gittik, kadın ultrasondan baktı bişe göremedi. bir de horman testi yapalım dedi ama yaptıramadım.. insanın içi ilk ayda olsa rahat etmiyor hamile kalmayınca..
bakalım bu aya ümit bağladım..
:))) bu telaşımın heyecanımın arasında beni güldürdün ya Allah ta seni güldürsün emi..
Haydi bakalıım. inş. emin ol ben sizlerden haberler alıncada çok mutlu olucam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?