Ilk çocuğunu düşünenler...

ben sizi n yerinizde olsam koyarım çcocuğuma o adı ilişkiyi de keserim nasıl olsa pişti olma durumu olmayacak :)))

seni anlıyorum çocukluk arakadaşım evlendi eşi hamileydi kendisi şehir dışında çalıştığı için onunla ilgilenmemi rica etti. seve seve kabul ettim. ben de yeni evliydim bu arada. neyse gece ağlamaları, kusmalar falan ben hemen hergün yatağımdan fırlayıp gittim onda kaldım.neyse bebek doğdu. ilk ben gittim koştura koştura. neyse zaman geçti arakadaşım aynı şehre tayin oldu. çocukta büyüyorken arada bana gelip teyzesi kızım senin çorbalarını çok seviyor falan. bende o gelecek diye mutlaka hazırlardım. tabi bu arada çocukta iştahsız yemiyo hiç bişey. doktor doktor geziyolar gelişmiyor tabi yemeyince. bir gün çok acil işi var hatunun arkadaşım aradı ben erkek başıma bakamıyorum sana gelelimmi çocukla dedi. mutlu oldum gelin annesi gelene kadar bizde bakarız dedim. o gün akşama kadar çocukla oyun oynarken sürekli bişyeler yedirdim. keşke yapmasaydım. arkadaşım eşine sen çocuğa yemek yedirmeyi bilmiyosun diye çatmış. çok mutlu olmuştum yeme problemei olan bir çocuğa yemek yedirebildim diye. ama gelelim anne si öyle düşünmedi. bir daha getirmedi çocuğu.kaldıramadı zannedersem. benimde çocukluk arkadaşımı görmeme bile engel oluyor.
ne kadar iyi niyetli yaklaşmıştım. eşim deöyle. kendi bebeğimizi bekler gibi bekledik onun bebeğini. yemeği benim elimden yedi çocuk diye. tuhaflaştılar

Son düzenleme:

YA ASLINDA bunlar ilk sinyali düğünden sonra siz ibşey taktınız mı die sorarak yaptılar ama iyi niyaet işte biz anlamadık
ama çok kırıldım bunu öğrenince önceden yaptıklarıda geldi aklıma buz gibi soğudum maalesef insanlar benciller
ama eşimede dedim ben o isimden vazgeçmiyecem
oda eee bizim çocuğun ismini koydular derler sonra dedi bende keşke deseler diyecek cevabımız hazır çok şükür dedim
ama eskisi gibi artık kesinlikle olamam
mesafeli merhaba merhaba o kadar

canım hiç takma boşver sende koyarsın aynı ismi aynı olayı bende yaşadım herkes bilir bebeğim olursa ne ismi takacağımı ama bunu bile bile koydular ve ben söyledim olursa bende bunu koyucaktım diye bana döndü sen bi hele doğurda ozamana kadar başka bi isim elbet bulursun dedi gülerek ((okadar kırıldım ki çok konuştuğum bi insandı ama kendisiyle onuşmuyorum şuan bir çok kere özür diledi ama çok zor afedemiyorum kalbim kırıldı bikere.ben hiç bişey kaybetmedim o benim dostluğumu kaybetti sadece hepsi bu ama allahım nasıp ederse tabiki o ismi koyucam DD benimsemişim artık vazgeçemem ne eşim ne ben iilaki o olucak inşallah

en doğru kararı vermiş olduğunu düşünüyorum çıkar seznledimmi bende çok çekerim kendimi. ne kadar rahatsızlık verici bir duygu biliyorum. boşver takma. seni kopyalayan fikrini çalan değil fikrine duygularına önem veren gelsin buyursun. düşünmüyo demekki bencil insandan korusun Rabbim bizleri

evet ya
insanlar artık özgün olmayıda becerenmiyolar maalesef
tamam hoşuna gidebilir arzulayabilir ona bişey demem
ama sen bişey yapıyosun yada yapmayı planlıyosun p
arkadşalarında paylşıyosun bide bakıyosun senin fikrlerin onları hayatının parçası olmuş
çirkinlik ve taklitçilikten başka bişey değil maalesef

Ne güzel söz değilmi '' Taklitler orjinalini yaşatırmış'' :)

Sakin olmaya çalış cnm, rahat ol inş. hayırlısıyla çıkar..
mrhba kızlar ben yeni katılıyorum aranıza. bende ilk bebeğimi düşündüğüm için formunuz dikkatimi çekti ve aranıza katıldım..

Hoş geldin cnm aramıza

Merhaba kızlar oo sohbetler baya koyulaşmış maş. benim kocişde vardiyeli çalıştıgı ıcın anca girebildim, Benim sanki içimde bir umut var gibi bugün sanki bu ay bebiş olucakmış gibi ama istediğim içinde öyle geliyor olabilir inş. hayırlısı, hepimiz için

kızlar bende ilk çocuğumu düşünüyorum.

geçen ay denedik, ama tam verimli dönemlerde evde misafir vardı inşallah böyle düşünerek kendimi kandırmıyorumdur

ne olur ne olmaz diye doktora gittik, kadın ultrasondan baktı bişe göremedi. bir de horman testi yapalım dedi ama yaptıramadım.. insanın içi ilk ayda olsa rahat etmiyor hamile kalmayınca..

bakalım bu aya ümit bağladım..

Canım Allah hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah. yuvamızı şenlendirsin gönül bunu ister. ne kadar güzel ben böyle mutlu evlilikleri okuyunca daha iyi hissediyorum kendimi.

canım çok sağol. ne bileyim kan verdikten sonra geçen o kısacık süre bile sanki bir ömür geliyor. eşimde bende sürekli gidip gidip soruyoruz. gına geldi labaratuar görevlilerine. artık ahbab olduk :)) kan verdikten sonra kahvltı yapıyoruz onlarla. ben çok alıştım bu olaya ama bebek fikri bu ay gündeme geldi başka bir telaş. duramıyorum:)))

Canım Allah hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah. yuvamızı şenlendirsin gönül bunu ister. ne kadar güzel ben böyle mutlu evlilikleri okuyunca daha iyi hissediyorum kendimi.

Sağol canım. Teşşekür ederim. Benim bu ay ümidim var. Sabırsızım aslında.. :) yasmini yeni bıraktığımdan dolayı bu aya kadar olmayacağını biliyordum. Bu ay antremanlı olacm inşallah...
Tecrübeli arkadaşların tüm önerilerini yapacam. Hap, iğnenin yanında, bele yastık koyma, ayakları havaya dikme... başka?? :))) hırs yaptım olacak bu bebiş! hehehhh

:))) bu telaşımın heyecanımın arasında beni güldürdün ya Allah ta seni güldürsün emi..
Haydi bakalıım. inş. emin ol ben sizlerden haberler alıncada çok mutlu olucam.

aynı aşamalardayız arkadaşım..:) ama tavsiyem rutin doktor kontr. git. Yani iyi yönlendirici bir doktorsa hem daha çok heyecanlanıyorsun hemde neyi nasıl yapman gerekli daha bilinçli oluyorsun.
Benim doktorun aslında çok ciddi ve sert bir mizaçlı bir kadın. ama bebek istediğimi öğrenince okadar yumuşak okadar güzel anlattı aşamaları daha hiçbirşey yokkenkendimi şanslı bir anne gibi hissettim. moral ve yönlendirilme çok önemli. zaman kazanmak açısından özellikle... hakkımızda hayırlısı olsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…