- Konu Sahibi meleksimam
-
- #3.681
selam kızlaar.ben de ilk bebeğimi düşünüyorum bendee
geçen ay bazı durumlardan kaçırdık ama bu ay beklemedeyim inşallah olur diye ümit ediyorum kısmet tabii
yeni mi başladın çocuk olayına canım.
evet yeni sayılır aslında
14 aydır evliyim 4 aydır da çocuk yapmaya çalışıyoruz.
Sakin olmaya çalış cnm, rahat ol inş. hayırlısıyla çıkar..
Hoş geldin cnm aramıza
Merhaba kızlar oo sohbetler baya koyulaşmış maş. benim kocişde vardiyeli çalıştıgı ıcın anca girebildim, Benim sanki içimde bir umut var gibi bugün sanki bu ay bebiş olucakmış gibi ama istediğim içinde öyle geliyor olabilir inş. hayırlısı, hepimiz için
yeni mi başladın çocuk olayına canım.
evet yeni sayılır aslında
14 aydır evliyim 4 aydır da çocuk yapmaya çalışıyoruz.
Hayırlısı olsun canım. ben 4 yıllık evliyim. bizde ilk yıl düşündük ama çok ağır hastalık geçirdim. bu seneye kısmetmiş.
kızlarrr ben çıkıyorum yarın 09:10 doktorumun yanındayım. pazartesi günü görüşmek ve Allah nasip ederse güzel haber vermek ve güzel haberler almak dileğimle. iyi ki varsınız....sevgiyle kalın
Cnm ya hadi bakalım hayırlısı inş. olur bebişin..canım çok sağol. ne bileyim kan verdikten sonra geçen o kısacık süre bile sanki bir ömür geliyor. eşimde bende sürekli gidip gidip soruyoruz. gına geldi labaratuar görevlilerine. artık ahbab olduk :)) kan verdikten sonra kahvltı yapıyoruz onlarla. ben çok alıştım bu olaya ama bebek fikri bu ay gündeme geldi başka bir telaş. duramıyorum:)))
selam kızlaar.ben de ilk bebeğimi düşünüyorum bendee
geçen ay bazı durumlardan kaçırdık ama bu ay beklemedeyim inşallah olur diye ümit ediyorum kısmet tabii
Mrh. cnm hoş geldin hadi inş. gelir bebişin.. Benimde sanki içime doğar gibi tutacak gibi
Hayırlısı olsun canım. ben 4 yıllık evliyim. bizde ilk yıl düşündük ama çok ağır hastalık geçirdim. bu seneye kısmetmiş.[/QU
geçmiş olsun canım.. inşallah alırız bebeklerimizi kucağımıza tez zamanda
Günaydın kızlar... :)))) mutluyum....
Bugün kan verdim hormon tahlili için, gitmişken eşimin spermiyogrm sonucu çıkmışmı diye doktoruna da danışayım dedim...
Doktor gözünüz aydın eşinizin sperm sayımı herşey çok iyi dedi.
Belki ameliyat demişti içime kurt düşmüştü biraz uğraşacaz galiba diye ama... çok şükür...
p.tesi de benim sonuçlarımı görecez bakalım.ona göre tedaviye başlayacam...
gunaydın bayanlar
hadi gözün aydın cnm svindim senin adına
Sağol canım, inşallah sonrasıda böyle pürüzsüz geçer :)
Günaydın kızlar... :)))) mutluyum....
Bugün kan verdim hormon tahlili için, gitmişken eşimin spermiyogrm sonucu çıkmışmı diye doktoruna da danışayım dedim...
Doktor gözünüz aydın eşinizin sperm sayımı herşey çok iyi dedi.
Belki ameliyat demişti içime kurt düşmüştü biraz uğraşacaz galiba diye ama... çok şükür...
p.tesi de benim sonuçlarımı görecez bakalım.ona göre tedaviye başlayacam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?