Ilk çocuğunu düşünenler...

teş ederim hoşbuldum canım :)

kızlarrr ben çıkıyorum yarın 09:10 doktorumun yanındayım. pazartesi günü görüşmek ve Allah nasip ederse güzel haber vermek ve güzel haberler almak dileğimle. iyi ki varsınız....sevgiyle kalın

kızlarrr ben çıkıyorum yarın 09:10 doktorumun yanındayım. pazartesi günü görüşmek ve Allah nasip ederse güzel haber vermek ve güzel haberler almak dileğimle. iyi ki varsınız....sevgiyle kalın

Hayırlısı olsun canım, bekliyoruz. görüşmek üzere..

Cnm ya hadi bakalım hayırlısı inş. olur bebişin..
selam kızlaar.ben de ilk bebeğimi düşünüyorum bendee

geçen ay bazı durumlardan kaçırdık ama bu ay beklemedeyim inşallah olur diye ümit ediyorum kısmet tabii

Mrh. cnm hoş geldin hadi inş. gelir bebişin.. Benimde sanki içime doğar gibi tutacak gibi

Mrh. cnm hoş geldin hadi inş. gelir bebişin.. Benimde sanki içime doğar gibi tutacak gibi[/QUOTE]

Teşekkür ederim canım.Ben de öleyim ama regl olacak gibi de hissediyorum kendi mi çok heyecanlıyım

Mrh. cnm hoş geldin hadi inş. gelir bebişin.. Benimde sanki içime doğar gibi tutacak gibi

Teşekkür ederim canım.Ben de öleyim ama regl olacak gibi de hissediyorum kendi mi çok heyecanlıyım[/QUOTE]

Benim regl a daha çok var ama olmayabilirde he birde adet ağrısı olurmuş adet olucan gibi yanılma hemen

Günaydın kızlar... :)))) mutluyum....

Bugün kan verdim hormon tahlili için, gitmişken eşimin spermiyogrm sonucu çıkmışmı diye doktoruna da danışayım dedim...
Doktor gözünüz aydın eşinizin sperm sayımı herşey çok iyi dedi.
Belki ameliyat demişti içime kurt düşmüştü biraz uğraşacaz galiba diye ama... çok şükür...
p.tesi de benim sonuçlarımı görecez bakalım.ona göre tedaviye başlayacam...

gunaydın bayanlar

hadi gözün aydın cnm svindim senin adına

Cnm gözün aydın, geçmiş olsun, inş. seninde sonuçların güzel çıkar...

Günaydın kızlarr, nasılsınız

kızlar şu çörek otu bal karışımını bilen var mı
birde
keçi boynuzu kürünün herhangi bir yan etkisi var mı
eşim içtikten sonra sırtım ağrıyo dio bi kaç gündür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…