- Konu Sahibi meleksimam
-
- #3.701
kızlar şu çörek otu bal karışımını bilen var mı
birde
keçi boynuzu kürünün herhangi bir yan etkisi var mı
eşim içtikten sonra sırtım ağrıyo dio bi kaç gündür
kızlar şu çörek otu bal karışımını bilen var mı
birde
keçi boynuzu kürünün herhangi bir yan etkisi var mı
eşim içtikten sonra sırtım ağrıyo dio bi kaç gündür
slm kızlar nslsınız... benim moralim bozuk yaaa. bu ay da adet olcam lekelerim gelmeye başladı.. ve test yaptım evde negatif. ne yapcam yaa çocuk olsun diye.. doktora da gittim sıkıntı yok dedi sadece fazlaca iltihap var dedi ve fitil verdi. kullandım geçti mi bilmiyorum.. daha kontrole gidemedim.. acaba iltihaptan mı benim bebek olmuyo. bazı sitelerde okudum doktorlar iltihap sipermi öldürdüğü için bebek olmayabilir diyo.. offfff çok sıkkın canım((
slm kızlar nslsınız... benim moralim bozuk yaaa. bu ay da adet olcam lekelerim gelmeye başladı.. ve test yaptım evde negatif. ne yapcam yaa çocuk olsun diye.. doktora da gittim sıkıntı yok dedi sadece fazlaca iltihap var dedi ve fitil verdi. kullandım geçti mi bilmiyorum.. daha kontrole gidemedim.. acaba iltihaptan mı benim bebek olmuyo. bazı sitelerde okudum doktorlar iltihap sipermi öldürdüğü için bebek olmayabilir diyo.. offfff çok sıkkın canım((
bozmayalım canım morellerimizi iltihap engelliyomuş evet bendede vardı bi ara ama daha sonra zaten kistler çıkınca piyasaya işim dahada zorlaşmıştı geçen ay saldım kendimi ilaç kullanmadığım halde bile pko olan kist gitmiş hep dua ettim bu ayda tam tersi kafama öyle bi yerleştiki yine adetler gecikti bebekte yok tabi((sen kontrollerine gitmeyi ihmal etme doktorların tavsiyelerinden ve allaha sıgınmaktan baska bı çaremiz yok derdi veren rabbim dermenınıda veriir elber soğan kürü alıyomuş iltihabı hiç denemedim ben ama kızlarda yazıyodu hep bi sor sende dene DD
Canım ben antiboyotik çok kullanmıştım vücut direncim düşünce mantar-enf. olmuştu. her gittiğimde doktorum yine iltihap var diyordu. bebek istediğimi bildiği için hep bu şekilde hamile kalamak zor, kalsanda uğraşırız dedi bana.
Doktora kontrole git canım. İltihap spermin geçişini etkiliyorum sanırım. Doktorum üstüne basa basa önce tedavi olmalısın, hamileliktede can sıkar demişti.
Cnm sogan kürü yada hayıt otu çayı ic cok iyi gelio
sağol canım sogan kürünü nasıl yapacam tarif eder misn lütfen
Kızlar ne zamandır yazamıyorum yogunluktan ama takip ediyorum burayı. Haftaiçi doktora kontrole gidicem tahliller çıkmış olacak. Kafamı incir kurusu, keçiboynuzu ve saglıklı beslenme konusuna takmış durumdayım şu aralar. Kızlar aklıma geldi sizinle de paylaşma istedim. Doktor bana dar giyme ve vajina bölgesinin ıslak kalmasına izin verme, kuru tut dedi. Bide eşimin de dar giymemesi gerekiyomuş. Hepimiz dikkat etmeliyiz sanırım buna.
Kızlar bu keçiboynuzunu direk alıp yesek ne olur eşimle öyle yapıyoruz. Kaynatmıyoruz. Çekirdeklerini ayırıp hapur hupur yiyorum, bi fikriniz var mı böoyle yenir mi?
canım benim gittiğim doktor iltihapın fazla dedi fitil verdi başka da bişey demedi sanki başından savdı gibi geliyo bana. bebek istediğimi söledim bi zararı var mı hamile kalır mıyım dedim evet sorun olmaz kaırsn dedi. ama ben internette sitelerden de baktım iltihap sipermin etkisini öldürür ve hamile kalmayı engeller yazıyodu. bilmiyorum ne yapacağımı ben de başka doktora gidecem reglden sonra..
Keçiboynuzunu kaynattım benim midemi bulandırdı, eşimde bir yudumdan sonra içimem dedi. Bizde kemiriyoruz. baktım internetten çiğ yenince aynı olurmu diye bişey bulamadım. ama mantıklı olmak gerekirse aynı faydayı gösterecektir... diye düşünüyorummm :?[/QUOTE
cnm sabah aç karnina bir yemek kasigi pekmezini yedir oda cook iyi her konuda..
Keçiboynuzunu kaynattım benim midemi bulandırdı, eşimde bir yudumdan sonra içimem dedi. Bizde kemiriyoruz. baktım internetten çiğ yenince aynı olurmu diye bişey bulamadım. ama mantıklı olmak gerekirse aynı faydayı gösterecektir... diye düşünüyorummm :?[/QUOTE
cnm sabah aç karnina bir yemek kasigi pekmezini yedir oda cook iyi her konuda..
Doğru söylüyorsun, aklıma geldi ama huylandım. Artık pekmez, bala güven duyamıyor insan.( güvendiğiniz bildiğiniz marka varsa araştırayım?
Doğru söylüyorsun, aklıma geldi ama huylandım. Artık pekmez, bala güven duyamıyor insan.( güvendiğiniz bildiğiniz marka varsa araştırayım?
Cnm ben annemdeyim suan pekmez benm evde:) aktarda satilanlara pek gvenilmez gibi geldi marketten koskanınkini aldm. seyidogluda cok iyi karar senin
Cnm ben annemdeyim suan pekmez benm evde:) aktarda satilanlara pek gvenilmez gibi geldi marketten koskanınkini aldm. seyidogluda cok iyi karar senin
hmm koska bilenen marka bende bakayım yarın marketleresağol canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?