- Konu Sahibi meleksimam
-
- #3.721
hmm koska bilenen marka bende bakayım yarın marketleresağol canım.
Bak bak:) ne sorun var sizde cnm
Heyecanını çok iyi anlayabiliyorum. Salı günü gidicem bende nasıl heyecanım var anlatamam çok değişik bir duygu ama hamile olarak değilde bir şey olacak korkusuyla bakıyorum neden bilmiyorum. Şu an hamileliği yaşayamıyorum bile
günaydın bayanlar
eşim bir hafta çok düzenli şekilde keçiboynuzu kürünü yaptı
ama
dün akşam
daha fazla içimeyecem allah affetsin de tatı çok kötü ya dedi
midem bulanıyo falan dedi
bişeyde diyemedim
çünkü ben hazırlarken konusuna dayanamıyodum bakalım ne olacak
günaydın bayanlar
eşim bir hafta çok düzenli şekilde keçiboynuzu kürünü yaptı
ama
dün akşam
daha fazla içimeyecem allah affetsin de tatı çok kötü ya dedi
midem bulanıyo falan dedi
bişeyde diyemedim
çünkü ben hazırlarken konusuna dayanamıyodum bakalım ne olacak
kaç gün tüketmek gerekiyordu merak ettim . ben 1 kez deneyim dedim içemedim
günaydın canım.yarın senin için büyük gün. nasılsın
Günaydın canım evet büyük gün fakat cumartesi fenalaştım cok kotuydüm acile gittim bebeğimi orada gördüm vagınal ultrasonla tam göremedim yarın tam görücem inşallah. idrar yollarımda enfeksiyon varmış , beni cok kotu yaptı ilaç verdı ama bır tane var içinde şikayetim malesef geçmedi sanırım ilaç kullanıcam bir süre cunku bebegımı etkılermıs bu enfeksıyon malesef haftaya kalp atışlarını dinleyebilir mişim
siz nasılsınız hanımlar
1hafta devam ediliyor fakat sen değil eşin içecek 3-4 günde cinsel perhiz uygulanacak yani ilişkiye girilmeyecek. 1 hafta uygulaması gerekıyor eşinin sabah 1 bardak akşam yatarken bir bardak
kaç gün tüketmek gerekiyordu merak ettim . ben 1 kez deneyim dedim içemedim
cnm normalde 2 hafta hem sabah hemde akşam içilecek sonrada 2 ay boyunca sadece akşamları içilecek ama benim herif 1 haftada su koyuverdi ne diyim artık bir şekilde doktora gtimesi lazım
canım çok geçmiş olsun. bebişin iyi ama değilmi. cuma gününden bu yana aklımda kaldın. sende çok tedirgindin benim gibi. bende rutin bir muayeneye gitmiştim kan tahlilimi yaptırmaya. daoktora sim. testide alın dedim. aama bu durumda alamam dedi. yumurta gördü kocaman. :) çatlaması an meselesi salı bakıcaz dedi. nasıl umutlandım anlatamam.
Çok teşekkür ederim ben tam göremedim doktor iyi dedi haftaya kalp atışları dinlenecekmiş bakalım . inşşş isteklerine kavusursun sende
inşallah canım ya:) hiç beklemiyordum bende . doktor ultrasonla girdi. bak burda ne var deyince kötü bişey oldu sandım. felaket senaryolarına çok alıştığım için. ultrasonla gösterip bak bu senin bebeğin olabilir dedi. ağlıycaktım neredeyse. aklıma ilk gelen şey cuma günü buradaki güzel dilekleriniz oldu. tutmuşmudur acaba. deli olucam :)))))) ben yine başladım panik yapmaya...... çabuk yarın olsun
inşallah canım ya:) hiç beklemiyordum bende . doktor ultrasonla girdi. bak burda ne var deyince kötü bişey oldu sandım. felaket senaryolarına çok alıştığım için. ultrasonla gösterip bak bu senin bebeğin olabilir dedi. ağlıycaktım neredeyse. aklıma ilk gelen şey cuma günü buradaki güzel dilekleriniz oldu. tutmuşmudur acaba. deli olucam :)))))) ben yine başladım panik yapmaya...... çabuk yarın olsun
PAKİ TEST YAPTINMI
inş. bebektir
yapmadım. idrarda çıkarmı acaba. kan testi yapıldı ama ben sonuçtan bişey anlamıyorum daha. hangi sonuçta yazıyor. inş. inş inş....
kan testi yapıldımı bhcg testi yani ? sonuc kısmında yazar zaten
ayyyy... yapıldı.ama tahlil sonuç evde kaldı. hastanenin sistemindende alamıyorum.(( akşam ilk iş bakarım. sonuç ne aralıkta olması gerekiyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?