Ilk çocuğunu düşünenler...

günaydın canım.yarın senin için büyük gün. nasılsın

günaydın kızlar. cumartesi doktora gittim. trombositler biraz daha düşmüş. yalnız bir sürprizle karşılaştık. doktor muayeneyi yaparken olgunlaşmış çatlamamış bir yumurta gördü. nasıl heyecanlandım anlatamam. salı gününe kadar ilişkiye gir dedi. salı görücem yeniden dedi.
ben problemlerle hastalıkla uğraşıcam daha yol uzun önümde derken. bebişim mi geliyo acaba :))))

Son düzenleme:
günaydın bayanlar

eşim bir hafta çok düzenli şekilde keçiboynuzu kürünü yaptı
ama
dün akşam
daha fazla içimeyecem allah affetsin de tatı çok kötü ya dedi
midem bulanıyo falan dedi
bişeyde diyemedim
çünkü ben hazırlarken konusuna dayanamıyodum bakalım ne olacak

:) günaydın. evet kokusu kötü ama içmesi kabus gibi. yine iyi 1 hafta içmiş

kaç gün tüketmek gerekiyordu merak ettim . ben 1 kez deneyim dedim içemedim

Son düzenleme:
günaydın canım.yarın senin için büyük gün. nasılsın

Günaydın canım evet büyük gün fakat cumartesi fenalaştım cok kotuydüm acile gittim bebeğimi orada gördüm vagınal ultrasonla tam göremedim yarın tam görücem inşallah. idrar yollarımda enfeksiyon varmış , beni cok kotu yaptı ilaç verdı ama bır tane var içinde şikayetim malesef geçmedi sanırım ilaç kullanıcam bir süre cunku bebegımı etkılermıs bu enfeksıyon malesef haftaya kalp atışlarını dinleyebilir mişim

siz nasılsınız hanımlar

canım çok geçmiş olsun. bebişin iyi ama değilmi. cuma gününden bu yana aklımda kaldın. sende çok tedirgindin benim gibi. bende rutin bir muayeneye gitmiştim kan tahlilimi yaptırmaya. daoktora sim. testide alın dedim. aama bu durumda alamam dedi. yumurta gördü kocaman. :) çatlaması an meselesi salı bakıcaz dedi. nasıl umutlandım anlatamam.

1hafta devam ediliyor fakat sen değil eşin içecek 3-4 günde cinsel perhiz uygulanacak yani ilişkiye girilmeyecek. 1 hafta uygulaması gerekıyor eşinin sabah 1 bardak akşam yatarken bir bardak

ben kan yapsın diye içmiştim. kür olduğunu bilmiyordum. :) öğrenmiş oldum. fakat gerçekten dayanılmaz. kemirmesi daha iyi:))

Çok teşekkür ederim ben tam göremedim doktor iyi dedi haftaya kalp atışları dinlenecekmiş bakalım . inşşş isteklerine kavusursun sende

Çok teşekkür ederim ben tam göremedim doktor iyi dedi haftaya kalp atışları dinlenecekmiş bakalım . inşşş isteklerine kavusursun sende

inşallah canım ya:) hiç beklemiyordum bende . doktor ultrasonla girdi. bak burda ne var deyince kötü bişey oldu sandım. felaket senaryolarına çok alıştığım için. ultrasonla gösterip bak bu senin bebeğin olabilir dedi. ağlıycaktım neredeyse. aklıma ilk gelen şey cuma günü buradaki güzel dilekleriniz oldu. tutmuşmudur acaba. deli olucam :)))))) ben yine başladım panik yapmaya...... çabuk yarın olsun

panik yapma sakın sakin ol panik hiç bir işe yaramıyor

PAKİ TEST YAPTINMI
inş. bebektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…