Ilk çocuğunu düşünenler...

ayyyy... yapıldı.ama tahlil sonuç evde kaldı. hastanenin sistemindende alamıyorum. (( akşam ilk iş bakarım. sonuç ne aralıkta olması gerekiyor canım

cnm 0 ile 5 arası negatif
ama 5 ten büyükse b hcg hormaonun pozitif
ya ne kdar meraksizsın
çıkmasa bile ben çoktan bi kaçtane idrar testi yapmıştım
tabi en kesini kan onada bak
çünkü bazen idrarda çıkmayıp kanda çıkıyomuş

canım. ben beklemiyordumki böyle bir sonuç. hem benim idrar tahlillerim ne hikmetse hep pozitif çıkıyor. doktorum ona güzenmemem gerektiğini söylüyor. meraksızlıktan değil yani. şu an halimi görsen gülme krizine girerdin emin ol:) kan tahlilide bugün sabah çıkmış. babam aldığı içinde götürüp eve bırakmış. utandım git bak diyemedim babişime.hastanenin sitesindende alamıyorum sonucu. çok fenayım çok...işyerimde 132 erkek çalışıyo. tek bayan benim. ahh bi bilseler bebişim için kıvrandığımı. yerimde duramıyorum.(((

ilginçmiş yani idrarın hep pozitif çıkması
ay ben bile çok merak ettim
akşam eve gidince bakta yaz mutlaka
inş. pozitiftir
benimde bir gün geçti adetimi bekliyorum bakalım

ilginçmiş yani idrarın hep pozitif çıkması
ay ben bile çok merak ettim
akşam eve gidince bakta yaz mutlaka
inş. pozitiftir
benimde bir gün geçti adetimi bekliyorum bakalım

:) evet canım pozitif çıkıyor ilk seferde eşimle ben herkese hamile olduğumu söylemiştik. sonra hüsran tabi. ozaman doktorumuz uyarmıştı idrar test yapma dedi.
sürpriz 2 katı olacak eğer pozitifse ben bu ay hiç beklemiyordum. ayyy inş :))
hadi inş senden alırız güzel haberleri. test yapmayı düşünüyormusun.

canım çok sevindim hadi hayırlısı inşallah... :))) güzel haberler bekliyorum

ya inş. benim eşimin spermlerinde hareket problemi var ama bu ay bol bol ceviz yedi çok etkiliymiş keçi boynuzuzda yaptık tutar mı tutuar inş.
işte bir iki fgün daha geçmesini bekliyorum
çünkü benim arada atar adetim bi kç gün

valla yine içmiş.. bizimki 3 yudum içti masum masum gözümün içine baktı kıyamadım içme dedim :)) çiğ olarak yada gerçek pekmezini bulursam öyle vereyim diye düşünüyorum...

valla yine içmiş.. bizimki 3 yudum içti masum masum gözümün içine baktı kıyamadım içme dedim :)) çiğ olarak yada gerçek pekmezini bulursam öyle vereyim diye düşünüyorum...

pekmezi o kadar kötü olmuyor allahtan. benim evimde hep bulunur. ben kendim sabahları 1 kaşık alırım. tabi eşime vermeyi hiç denemedim :)))))

canım çok tşk. inşallah. hepimize nasip etsin rabbim.. yarın olaydı :))))

Bende bugünü hevesle bekliyordum ama hormon tahlilllerinde problem varmışta... çıkmamışta.. çarş. günü çıkacakmışta... filan filan..
doktorumu aradım adetin 5. ilaç kullanacaktım ? dedim.. oda yapacak bişey yok çarş gel görmeden ilaç veremem dedi hevesim kursağımda kaldı. çarş. gelmez şimdi...
Korktuğum, gelecek ay başı ilaca başla demesi ((

hadi inş olur. canım. ben de senin için tüm kalbimle dua edicem.

üzme kendini canım lütfen. hani benimde beklenen bişey değil. aynı hayal kırıklığını yaşadım bir iki ay önce. rabbim bizleri boş geçmeyecektir umutla gidiyor her günümüz. hayırlısı olsun.

her işte bir hayır vardır.. bakalım... :? ama sonuç çıksaydı iyiydi... :)

her işte bir hayır vardır.. bakalım... :? ama sonuç çıksaydı iyiydi... :)

4 yıldır evliyim ben. evliliğimin ilk yılından beri hep bekledik. sonra bir hastalandım çocuk falan unuttuk şimdi yeniden başladık. sana sağlık sihhat versin Rabbim. sen iyiysen bebişin de iyi olucak.

4 yıldır evliyim ben. evliliğimin ilk yılından beri hep bekledik. sonra bir hastalandım çocuk falan unuttuk şimdi yeniden başladık. sana sağlık sihhat versin Rabbim. sen iyiysen bebişin de iyi olucak.

AMİNNN... bizimde 6 yıl oldu ama hep uygun zaman değil diye bastırdık istediğimizi.
Biz beklettik onu, o da bizi bekletmez inşallah :))

inş. cnm allah senin gibi benim gibi bekleyen insanların kucağını doldursun
çok zormuş
meyvesiz ağaç olmak
senden sonra evlenip evledını kucağına alanlar
senin çocuğun olmaz ya nazarın değer die saklayanlar
daha neler neler neler
allah isteyen herkese nasip etsin ne diyem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…