- Konu Sahibi meleksimam
-
- #3.761
AMİNNN... bizimde 6 yıl oldu ama hep uygun zaman değil diye bastırdık istediğimizi.
Biz beklettik onu, o da bizi bekletmez inşallah :))
inş. cnm allah senin gibi benim gibi bekleyen insanların kucağını doldursun
çok zormuş
meyvesiz ağaç olmak
senden sonra evlenip evledını kucağına alanlar
senin çocuğun olmaz ya nazarın değer die saklayanlar
daha neler neler neler
allah isteyen herkese nasip etsin ne diyem
inş. canım. nasıl yanıp tutuşulur iyi biliyorum yuvamızı taçlandırmak için. Allahım sen gör bizim güzel gönlümüzü de. doğurup atanlara, sağa sola bırakanlara değil de şu masum duyguyu yüreğinde hissedenlere ver. lütfen.
evet yaa. kayınvalideme tüp bebek merkezi numarası vermişti birisi. ben canımla uğraşırken millet çocuk derdine düşmüştü benden önce. ara ara laf sokmalar. yolda görüp aaaa daha yokmu diyenler......
çok zormuş
meyvesiz ağaç olmak
daha neler neler neler
çok terbiyesizler bu sekilde davrananlar
çok zormuş
meyvesiz ağaç olmak
daha neler neler neler
cnm çok özel değilse neyin vardı???
benim bir gecede oldu. aşırı bir şişkinlik ve karın ağrısı ile başladı. sonra apar topar hastaneye gittik ve beni direk bıopsiye aldılar. sindirim sistemimden 36 tane parça aldılar
kanser dediler önce. (yıkıldık) sonra apar topar tam teşekküllü bir hastaneye ambulansla gönderdiler. kana var tüm kan değerleri altüst olmuş durumda. 1 gün öncesinde hiç birşey yokken düştüğüm duruma hayretle bakıyordum. parçalar temiz çıktı. sonra kemik iliği alındı. ama sindirim sistemimde yaralar ve delikler oluşmuştu bir gecede nasıl olur diyeceksin ama oldu işte. dayanılmaz ağrılar ve ilaçlar avuç avuç . şimdi ilaç tedavisi kesildi yaklaşık 3 ay oldu. biz de yeniden çocuk meselesini gündeme getirdik. tabi bu esnada akraba çevre baskısı devam etti.
seni çok iyi anlıyrum bir gecede de olur bir saattede
benimde babam senin gibi bir gecede rahatsızlandı ve neler neler yaşadı
allah tüm hastların şifasını versin içlerinde benim babamıda senide görsün inş.
allah razı olsun senden canım. amin inş.
burdaki herkesten razı olsun cnm
su sanal ortamdaki paylaşım maalesef gerçekte yok
inanılmaz rahatlıyorum burda
seni anlayan bir sürü insan var burda
gerçekte arkadaşım dostum diosun güvenip derdini açıyosun rezil ediyolar seni
evet yaa. kayınvalideme tüp bebek merkezi numarası vermişti birisi. ben canımla uğraşırken millet çocuk derdine düşmüştü benden önce. ara ara laf sokmalar. yolda görüp aaaa daha yokmu diyenler......
Ben istemiyorum dedim olmadı sanki olmuyormuş, kısırmışım gibi davrandılar .
bu sefer istemiyorum hap kullanıyorum dedim anlarlar belki diye bu sefer kısır olursun dediler..
bebiş olunca da ikinci nezaman diyecekler... İkiz olsun diyorum, olsada Allahın hakkı 3 diyecekler... millete konu lazım illa söyleyecekler.. :)))
Sorun bizde değil kızlar...
Kızlar şu an duygularımı kelimelere dökmek o kadar zor ki...
Biliyorsunuz ben 4 aydır bebek için dua ediyor gözyaşı döküyorum. Çok hayal kırıklığı yaşayıp çok umutsuzluğa düştüm. Bir düşük yaşadım.Geçen ay da silik çizgiler umutlarımı törpüledi. Bu ay da erken regl olmuştum.
Olmamışım meğerBen o kahverengi lekeyi regl oluyorum sanmıştım. Şüphelenip test yaptım çizgiyi gördüm ama yine siliktir sonuç yok diye umursamadım. Ertesi sabah da gördüm. Reglim geçsin dedim bekledim.
Veeee bu sabah o pespembe çizgiyi net olarak gördümHemen kan testi verdim. Sonucum 172
Hamileyim kızlar, anne oluyorum bennn
Eşim sevinçten havalara uçtu. Bu kadar mutlu olacağını tahmin etmemiştim. O kadar duygu yüklüyüm ki ağlıyorum yazarken.
Allah bebek sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin. Rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin.
Kızlar şu an duygularımı kelimelere dökmek o kadar zor ki...
Biliyorsunuz ben 4 aydır bebek için dua ediyor gözyaşı döküyorum. Çok hayal kırıklığı yaşayıp çok umutsuzluğa düştüm. Bir düşük yaşadım.Geçen ay da silik çizgiler umutlarımı törpüledi. Bu ay da erken regl olmuştum.
Olmamışım meğerBen o kahverengi lekeyi regl oluyorum sanmıştım. Şüphelenip test yaptım çizgiyi gördüm ama yine siliktir sonuç yok diye umursamadım. Ertesi sabah da gördüm. Reglim geçsin dedim bekledim.
Veeee bu sabah o pespembe çizgiyi net olarak gördümHemen kan testi verdim. Sonucum 172
Hamileyim kızlar, anne oluyorum bennn
Eşim sevinçten havalara uçtu. Bu kadar mutlu olacağını tahmin etmemiştim. O kadar duygu yüklüyüm ki ağlıyorum yazarken.
Allah bebek sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin. Rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin.
Aynen öyle oldu hiç beklemediğim bir zamanda süpriz yaptı bizeTebrik ederim canım..Hiç beklemediğin anda hemde..Çok sevindim adına
Amin amin amin:)))))))))) harika bir haber. çok ama çok mutlu oldum ben. Allah sağlıklı sihhatli bir dönem nasip etsin sana canım.
Aynen öyle oldu hiç beklemediğim bir zamanda süpriz yaptı bize
O kadar umutsuz vakaya bağlamışım ki çizgiyi gördüğüm halde yine geçen ayki gibi olmasın diye inanamadım. İnanamadım. Hala da keseyi gözümle görmedikçe inanasım yok
Darısı en başta sana sonra diğer tüm bebek hasreti çekenler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?