- Konu Sahibi meleksimam
-
- #3.781
Kızlar şu an duygularımı kelimelere dökmek o kadar zor ki...
Biliyorsunuz ben 4 aydır bebek için dua ediyor gözyaşı döküyorum. Çok hayal kırıklığı yaşayıp çok umutsuzluğa düştüm. Bir düşük yaşadım.Geçen ay da silik çizgiler umutlarımı törpüledi. Bu ay da erken regl olmuştum.
Olmamışım meğerBen o kahverengi lekeyi regl oluyorum sanmıştım. Şüphelenip test yaptım çizgiyi gördüm ama yine siliktir sonuç yok diye umursamadım. Ertesi sabah da gördüm. Reglim geçsin dedim bekledim.
Veeee bu sabah o pespembe çizgiyi net olarak gördümHemen kan testi verdim. Sonucum 172
Hamileyim kızlar, anne oluyorum bennn
Eşim sevinçten havalara uçtu. Bu kadar mutlu olacağını tahmin etmemiştim. O kadar duygu yüklüyüm ki ağlıyorum yazarken.
Allah bebek sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin. Rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin.
Biliyorsunuz ben 4 aydır bebek için dua ediyor gözyaşı döküyorum. Çok hayal kırıklığı yaşayıp çok umutsuzluğa düştüm. Bir düşük yaşadım.Geçen ay da silik çizgiler umutlarımı törpüledi. Bu ay da erken regl olmuştum.
Olmamışım meğerBen o kahverengi lekeyi regl oluyorum sanmıştım. Şüphelenip test yaptım çizgiyi gördüm ama yine siliktir sonuç yok diye umursamadım. Ertesi sabah da gördüm. Reglim geçsin dedim bekledim.
Veeee bu sabah o pespembe çizgiyi net olarak gördümHemen kan testi verdim. Sonucum 172
Eşim sevinçten havalara uçtu. Bu kadar mutlu olacağını tahmin etmemiştim. O kadar duygu yüklüyüm ki ağlıyorum yazarken.
Allah bebek sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin. Rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin.
Sağol canım. Sanırım 2 hafta sonra görünür bebek. Bugün doktora görünmedim sadece test yaptırdım. 2-3 hafta sonra gidip muayene olmayı düşünüyorum.bitanemmmmmmm çok sevindimmmmmmmmm allah hayırlı ugurlu etsin tamamına erdirsinnnnnn
aynı seylerı yasadıgımız için biliyorummmm görünce başka olcak bu heycan ne ki cumrtesi günü gördüm benimkini teyzesi çokk sevındım tebrik ediyorum
Sıra çabucak gelsin sizlere de. Kendimden biliyorum. İnsan başkasından bebek haberi alınca hem deli gibi seivniyor hem de acayip mahsunlaşıyor. Elimizde değil ki. Ben yaşadım çünkü bunu. Hem arkadaşıma sevindim hem kendime ağladım.valla önce daisy b sonra acemi peri
sıraaki kim acaba hadi bakalım hayırlısı
inşallah
Sağol canım. Sanırım 2 hafta sonra görünür bebek. Bugün doktora görünmedim sadece test yaptırdım. 2-3 hafta sonra gidip muayene olmayı düşünüyorum.
Ayyy daisy aynı ay aldık haberleri ne güzel. Allah isteyen herkese nasip etsin
Sıra çabucak gelsin sizlere de. Kendimden biliyorum. İnsan başkasından bebek haberi alınca hem deli gibi seivniyor hem de acayip mahsunlaşıyor. Elimizde değil ki. Ben yaşadım çünkü bunu. Hem arkadaşıma sevindim hem kendime ağladım.
Siz de tez amanda ağlayın ama sevinçtennnn
canım çok sevindim. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. Demekki regl sandığın kanama bebişinin tutunma çabasıymış:))
geçen ay benimde ay ortası öyle olmuştu sevinmiştim hamileyim heralde diye ama... olmamış.
İnşallah sorunsuz sağlıkla geçirirsin. :)
Kendimi öyle umutsuzluğa vurmuşum ki hala bebeğe inanamıyorum. Dış gebelik, kimyasal gebelik falan olmuştur diye korkuyorum. Aslında aklıma getirmemem lazım, rahmimin genişlediğini bile hissediyorum ama gözümle görmeden kulağımla pıt pıt kalp atışını duymadan tam olarak inanmam çok zorevet canım 5haftalıktan sonra gorunuyor kese ben gördüm bitanemi sende görürsün inş bhcg değerin 1500 üstü olması gerekıyor benım ki su an cumartesi 9000di şimdi büyüyorrr kuzum
Evet bebek tutunmaya çalışıyormuş da ben bilememişim. Allahtan ilaç kullanmadım.canım çok sevindim. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. Demekki regl sandığın kanama bebişinin tutunma çabasıymış:))
geçen ay benimde ay ortası öyle olmuştu sevinmiştim hamileyim heralde diye ama... olmamış.
İnşallah sorunsuz sağlıkla geçirirsin. :)
Amin canım inşallahamin cnm inş. burda hep beraber büyütürüz bebişlerimizi
sıra bize geliyor canım :)amin cnm bende bi ay bole olmuştum üstüne görüyosun dediler ama boş çıktı
Kendimi öyle umutsuzluğa vurmuşum ki hala bebeğe inanamıyorum. Dış gebelik, kimyasal gebelik falan olmuştur diye korkuyorum. Aslında aklıma getirmemem lazım, rahmimin genişlediğini bile hissediyorum ama gözümle görmeden kulağımla pıt pıt kalp atışını duymadan tam olarak inanmam çok zor
Kendimi öyle umutsuzluğa vurmuşum ki hala bebeğe inanamıyorum. Dış gebelik, kimyasal gebelik falan olmuştur diye korkuyorum. Aslında aklıma getirmemem lazım, rahmimin genişlediğini bile hissediyorum ama gözümle görmeden kulağımla pıt pıt kalp atışını duymadan tam olarak inanmam çok zor
sıra bize geliyor canım :)
Amin amin amin
İnşallah snein sonucun da pozitiftir
bence sırada sen varsın eve gidince sonucuna bakıp bizede yazacaksın inş.
allahın izniyle
inşallah canım:))))) yarın bende güzel haber verebilsem keşke sizlere..
öyle şeyleri kov aklından inş. sana sımsıkı tutunacak herşey iyi olacak pozitif ol pozitif olsun
babam yatarken hastanede doktorlar yaşamasına hiç umut vermiyodu ama ben hep iyi olacağına inandım çok şükür bügunumuze
pozitif düşünüce herşey gerçekten pozitif oluyo[/QUOTE
evet canım sana katılıyorum pozitif düşünmek lazım. ben cumartesi pozitif gittim bak. hala pozitifim inş yarında pozitif alıcammm:)))
öyle şeyleri kov aklından inş. sana sımsıkı tutunacak herşey iyi olacak pozitif ol pozitif olsun
babam yatarken hastanede doktorlar yaşamasına hiç umut vermiyodu ama ben hep iyi olacağına inandım çok şükür bügunumuze
pozitif düşünüce herşey gerçekten pozitif oluyo[/QUOTE
evet canım sana katılıyorum pozitif düşünmek lazım. ben cumartesi pozitif gittim bak. hala pozitifim inş yarında pozitif alıcammm:)))
inş. önemli tabi pozitif olmak
sende iyi bilirsin yaşadıklarından yani yanlış anlama
bence pozitif olacak bilimiyorum ole hissettim
inş. yanılmıyoumdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?