Ilk çocuğunu düşünenler...

bitanemmmmmmm çok sevindimmmmmmmmm allah hayırlı ugurlu etsin tamamına erdirsinnnnnn

aynı seylerı yasadıgımız için biliyorummmm görünce başka olcak bu heycan ne ki cumrtesi günü gördüm benimkini teyzesi çokk sevındım tebrik ediyorum

oh süper bir haber allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Sağol canım. Sanırım 2 hafta sonra görünür bebek. Bugün doktora görünmedim sadece test yaptırdım. 2-3 hafta sonra gidip muayene olmayı düşünüyorum.

Ayyy daisy aynı ay aldık haberleri ne güzel. Allah isteyen herkese nasip etsin

valla önce daisy b sonra acemi peri
sıraaki kim acaba hadi bakalım hayırlısı
inşallah
Sıra çabucak gelsin sizlere de. Kendimden biliyorum. İnsan başkasından bebek haberi alınca hem deli gibi seivniyor hem de acayip mahsunlaşıyor. Elimizde değil ki. Ben yaşadım çünkü bunu. Hem arkadaşıma sevindim hem kendime ağladım.

Siz de tez amanda ağlayın ama sevinçtennnn

evet canım 5haftalıktan sonra gorunuyor kese ben gördüm bitanemi sende görürsün inş bhcg değerin 1500 üstü olması gerekıyor benım ki su an cumartesi 9000di şimdi büyüyorrr kuzum

Son düzenleme:

canım çok sevindim. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. Demekki regl sandığın kanama bebişinin tutunma çabasıymış:))
geçen ay benimde ay ortası öyle olmuştu sevinmiştim hamileyim heralde diye ama... olmamış.
İnşallah sorunsuz sağlıkla geçirirsin. :)

amin cnm inş. burda hep beraber büyütürüz bebişlerimizi

amin cnm bende bi ay bole olmuştum üstüne görüyosun dediler ama boş çıktı

evet canım 5haftalıktan sonra gorunuyor kese ben gördüm bitanemi sende görürsün inş bhcg değerin 1500 üstü olması gerekıyor benım ki su an cumartesi 9000di şimdi büyüyorrr kuzum
Kendimi öyle umutsuzluğa vurmuşum ki hala bebeğe inanamıyorum. Dış gebelik, kimyasal gebelik falan olmuştur diye korkuyorum. Aslında aklıma getirmemem lazım, rahmimin genişlediğini bile hissediyorum ama gözümle görmeden kulağımla pıt pıt kalp atışını duymadan tam olarak inanmam çok zor

Evet bebek tutunmaya çalışıyormuş da ben bilememişim. Allahtan ilaç kullanmadım.

amin cnm inş. burda hep beraber büyütürüz bebişlerimizi
Amin canım inşallah

evet insan bunları düşünüyor ilk olarak malesef :) sakin ol

öyle şeyleri kov aklından inş. sana sımsıkı tutunacak herşey iyi olacak pozitif ol pozitif olsun

babam yatarken hastanede doktorlar yaşamasına hiç umut vermiyodu ama ben hep iyi olacağına inandım çok şükür bügunumuze
pozitif düşünüce herşey gerçekten pozitif oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…