Ilk çocuğunu düşünenler...

evet insan bunları düşünüyor ilk olarak malesef :) sakin ol
Eşime söylemedim kan sonucunu alana kadar. Hatta keseyi görüp öyle söyleyecektim nerdeyse. Önce olsun diye çabalıyorsun sonra da sağlıklı olsun diye açıyorsun ellerini. Bu telaş hiç bitmeyecek galiba

Kovmaya çalışıyorum. Eşimi de tembihledim önce tam kesinleşsin sağlıklı bir gebelik olduğu, sonra söyleriz herkese dedim. Ama eşimi görsen neredeyse önüne geleni durdurup ben baba oluyorum diyecek tutmasam.

Kan sonucumu alınca kalp düğmeli çok süslü bir davetiye zarfının içine bir not yazdım "Babacığım 9 ay sonra yanınızdayım, imza: minik bebeğin" diye. Önce algılayamadı sonra deli oldu.Eşimin o sevincini görünce gözyaşlarımı tutamadım.

Kızlar siz de yaşayın bunları inşallah. Şu an sizin de bu heyecanları yaşamanızı o kadar çok istiyorum ki anlatamam

inşallah canım:))))) yarın bende güzel haber verebilsem keşke sizlere..
İnşallah canım

benim eşimde yarın gelemeyecek. yolda olacak. buranın bir ilçesine gidecek. yalnız olucam olumlu yada olumsuz sonucu tek yaşıycam diyordum ama siz varsınız. tşk

amin cnm inş.
bir arkadaş hamile bayada ağır geçiriyo işte sürekli kusuyo isyanlarda o yüzden
bende benimde olsunda ben 9 ay kusmaya razıyım diyorum kızıyo bana
ama bulamayınca ole oluyo işte bunları anlamıyo insanlar

Yeminle aynı şeyi ben de söyledim kendime. Çok nazlı, zor hamilelik geçiren bir arkadaşım var. O şikayetlendikçe diyordum ki ben de kusayım sürekli, ellerim ayaklarım şişsin, kıyafet bulamayım giyecek, her şey koksun burnuma ama bebeğim olsun içimde diye. Çoook yanlış bir dua aslında.

ben heycanıma yenıldm direk söyledım yoksa annesinde kalcaktı o gün :))

muhakkak ole o tartışılmaz
ama insan görünce olsunda ben herşeye katlanırım modunda oluyo
çekilen her dert kutsal oluyo olmayınca kıymetli oluyo

evet yanlıslıgını yasıyorum su an :) hastayım idrar yolu sonr nezleyım burnum tıkalı sonra midem yanıyr bulanıyor çok yanlıs dua allah hayırlısını versin çok ağır başladık biz :)

evet yanlıslıgını yasıyorum su an :) hastayım idrar yolu sonr nezleyım burnum tıkalı sonra midem yanıyr bulanıyor çok yanlıs dua allah hayırlısını versin çok ağır başladık biz :)
Bakalım benim başıma neler gelecek. Allahım rahmet etsin bana, merhamet etsin, bilmeden ne biçim dua etmişim meğer.

inş. cnm inş.

dün eşimin yigeni var iki yaşında bana dioki kardeş isityorum ben dedi bende ne olsun dedim erkek olsun dedi adıda omar dedi ya çocuk
ömer die bir arkadaşı var onu çok seviyo ondan bende omar istiyo çocuk

Bakalım benim başıma neler gelecek. Allahım rahmet etsin bana, merhamet etsin, bilmeden ne biçim dua etmişim meğer.

cnm benim inş. çok güzel bir gebelik geçirir sonrada bir solukta doğurursun
rabbimde biliyo bizim dualarımızın yokluktan bole şaştığını
inş. korktuğun gibi olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…