- 8 Mayıs 2008
- 8.605
- 524
- 363
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #3.801
Eşime söylemedim kan sonucunu alana kadar. Hatta keseyi görüp öyle söyleyecektim nerdeyse. Önce olsun diye çabalıyorsun sonra da sağlıklı olsun diye açıyorsun ellerini. Bu telaş hiç bitmeyecek galibaevet insan bunları düşünüyor ilk olarak malesef :) sakin ol
Kovmaya çalışıyorum. Eşimi de tembihledim önce tam kesinleşsin sağlıklı bir gebelik olduğu, sonra söyleriz herkese dedim. Ama eşimi görsen neredeyse önüne geleni durdurup ben baba oluyorum diyecek tutmasam.öyle şeyleri kov aklından inş. sana sımsıkı tutunacak herşey iyi olacak pozitif ol pozitif olsun
babam yatarken hastanede doktorlar yaşamasına hiç umut vermiyodu ama ben hep iyi olacağına inandım çok şükür bügunumuze
pozitif düşünüce herşey gerçekten pozitif oluyo
İnşallah canıminşallah canım:))))) yarın bende güzel haber verebilsem keşke sizlere..
Doktor güzel bir haber vermiş, sende verirsin artık
Eşime söylemedim kan sonucunu alana kadar. Hatta keseyi görüp öyle söyleyecektim nerdeyse. Önce olsun diye çabalıyorsun sonra da sağlıklı olsun diye açıyorsun ellerini. Bu telaş hiç bitmeyecek galiba
Kovmaya çalışıyorum. Eşimi de tembihledim önce tam kesinleşsin sağlıklı bir gebelik olduğu, sonra söyleriz herkese dedim. Ama eşimi görsen neredeyse önüne geleni durdurup ben baba oluyorum diyecek tutmasam.
Kan sonucumu alınca kalp düğmeli çok süslü bir davetiye zarfının içine bir not yazdım "Babacığım 9 ay sonra yanınızdayım, imza: minik bebeğin" diye. Önce algılayamadı sonra deli oldu.Eşimin o sevincini görünce gözyaşlarımı tutamadım.
Kızlar siz de yaşayın bunları inşallah. Şu an sizin de bu heyecanları yaşamanızı o kadar çok istiyorum ki anlatamam
İnşallah canım
Eşime söylemedim kan sonucunu alana kadar. Hatta keseyi görüp öyle söyleyecektim nerdeyse. Önce olsun diye çabalıyorsun sonra da sağlıklı olsun diye açıyorsun ellerini. Bu telaş hiç bitmeyecek galiba
Kovmaya çalışıyorum. Eşimi de tembihledim önce tam kesinleşsin sağlıklı bir gebelik olduğu, sonra söyleriz herkese dedim. Ama eşimi görsen neredeyse önüne geleni durdurup ben baba oluyorum diyecek tutmasam.
Kan sonucumu alınca kalp düğmeli çok süslü bir davetiye zarfının içine bir not yazdım "Babacığım 9 ay sonra yanınızdayım, imza: minik bebeğin" diye. Önce algılayamadı sonra deli oldu.Eşimin o sevincini görünce gözyaşlarımı tutamadım.
Kızlar siz de yaşayın bunları inşallah. Şu an sizin de bu heyecanları yaşamanızı o kadar çok istiyorum ki anlatamam
İnşallah canım
inş. önemli tabi pozitif olmak
sende iyi bilirsin yaşadıklarından yani yanlış anlama
bence pozitif olacak bilimiyorum ole hissettim
inş. yanılmıyoumdur
Bu mesajı binlerce kez beğenme şansımız yokmuuuuuuuu
inş. önemli tabi pozitif olmak
sende iyi bilirsin yaşadıklarından yani yanlış anlama
bence pozitif olacak bilimiyorum ole hissettim
inş. yanılmıyoumdur
Bu mesajı binlerce kez beğenme şansımız yokmuuuuuuu:)))))))))))))))))))))))
Bu mesajı binlerce kez beğenme şansımız yokmuuuuuuu:)))))))))))))))))))))))
cnm benim ben içimden geçenleri yazdım saollll
inş. yarında senin haberinle sevincez
valla burdaki dostluk çok farklı insan umudunu hep taze tutuyo sayenizde
Yeminle aynı şeyi ben de söyledim kendime. Çok nazlı, zor hamilelik geçiren bir arkadaşım var. O şikayetlendikçe diyordum ki ben de kusayım sürekli, ellerim ayaklarım şişsin, kıyafet bulamayım giyecek, her şey koksun burnuma ama bebeğim olsun içimde diye. Çoook yanlış bir dua aslında.amin cnm inş.
bir arkadaş hamile bayada ağır geçiriyo işte sürekli kusuyo isyanlarda o yüzden
bende benimde olsunda ben 9 ay kusmaya razıyım diyorum kızıyo bana
ama bulamayınca ole oluyo işte bunları anlamıyo insanlar
İnşallah canım
Yeminle aynı şeyi ben de söyledim kendime. Çok nazlı, zor hamilelik geçiren bir arkadaşım var. O şikayetlendikçe diyordum ki ben de kusayım sürekli, ellerim ayaklarım şişsin, kıyafet bulamayım giyecek, her şey koksun burnuma ama bebeğim olsun içimde diye. Çoook yanlış bir dua aslında.
cnm benim ben içimden geçenleri yazdım saollll
inş. yarında senin haberinle sevincez
valla burdaki dostluk çok farklı insan umudunu hep taze tutuyo sayenizde
haklısın canım. inş. öyle olur. benim içinde öyle. hep yakınırdım çıkarcılar var çevremde diye. anlatamazdım dilediğim gibi. o kadar rahatlıyorum ki. kendim gibi olabiliyorum. çocuklaşabiliyorum hepinize. 32 yaşındayım ama ruhumu yenilediniz valla.
inş canım benim ya. iyiki varsınız kızlaar... iyiki hayatıma girdiniz. ne güzelmiş aynı duyguyu çıkarsızca paylaşmak
:)) kısmet olursa ilerde de bebişlerimiz için danışacaz birbirimize
:)) kısmet olursa ilerde de bebişlerimiz için danışacaz birbirimize
Yeminle aynı şeyi ben de söyledim kendime. Çok nazlı, zor hamilelik geçiren bir arkadaşım var. O şikayetlendikçe diyordum ki ben de kusayım sürekli, ellerim ayaklarım şişsin, kıyafet bulamayım giyecek, her şey koksun burnuma ama bebeğim olsun içimde diye. Çoook yanlış bir dua aslında.
ne güzel bir dilek
inş. dua edinde banada reglim bir gün geçti
şöle bir dokuz ay daha geçse hiç fena olmaz
Bakalım benim başıma neler gelecek. Allahım rahmet etsin bana, merhamet etsin, bilmeden ne biçim dua etmişim meğer.evet yanlıslıgını yasıyorum su an :) hastayım idrar yolu sonr nezleyım burnum tıkalı sonra midem yanıyr bulanıyor çok yanlıs dua allah hayırlısını versin çok ağır başladık biz :)
Bakalım benim başıma neler gelecek. Allahım rahmet etsin bana, merhamet etsin, bilmeden ne biçim dua etmişim meğer.
Bakalım benim başıma neler gelecek. Allahım rahmet etsin bana, merhamet etsin, bilmeden ne biçim dua etmişim meğer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?