- Konu Sahibi meleksimam
-
- #3.821
evet yanlıslıgını yasıyorum su an :) hastayım idrar yolu sonr nezleyım burnum tıkalı sonra midem yanıyr bulanıyor çok yanlıs dua allah hayırlısını versin çok ağır başladık biz :)
cnm benim inş. çok güzel bir gebelik geçirir sonrada bir solukta doğurursun
rabbimde biliyo bizim dualarımızın yokluktan bole şaştığını
inş. korktuğun gibi olmaz
kızlar ben çıkıyorum. mesaim bitti. akşama misafirim varmışnet e giremeyebilirim. yarın doktordan gelir gelmez yazıcam size. benim dualarım sizinle. sizde eksik etmeyin.çok ihtiyacım olacak.
hepinize sevgiler.
Tatlim bir sogani yıka 6ya böl bir bardak suda kaynat 5dk sonra ılık olunca birden kafana dik sabah aksam ac karnina inanilmaz iyi geliyo
yani bilmişlik yapıp yanlış yönlendirmeyeyim ama doktorum antibiyotik verdi ve fitil ve krem.. Hatta ben ''zaten boğazım yüzünden 2 defa antibiyotik kullandım zaten neden iltihap varki'' diye sordum. Doktorda senin kullandığın antibiyotikler bu iltihabı geçirmezki uygun antibiyotik alman lazım dedi.
Şimdi yazından sonra uzmantv izledim aynı konu ile ilgili oradaki doktorda öyle diyor. şimdi link vermiş olmayayım sen vajinal iltihap ile ilgili konudaki videoları bi izleama iltihap fazlaysa(benim mantarla almış başını gidiyordu ihmal yüzünden) tek fitille zor geçmesi.
antibiyotik-fitil-krem sonrası kontrolde birdaha var deyip bir daha fitil verdi.
Devlet hast.( imkanın varsa eğer) gitme. herseferinde hayvan muamelesi gördüğüm için birdaha devlete gitmiyorum. sgk anlaşmalı özellere gidiyorum.
Çok güzel bir haber bu. Doktor takibine girersen bir sorun olmadan atlatırsın inşallah.kızlaaar. şimdi geldim doktordan. gebelik oluşmuş. ama çok sevinemedim. doktorum pıhtılaşma sorunum nedeniyle risk var dedi.5 ekim i atlatırsak iğne tedavisine başlayacağız. geeel 5 ekim:)
kızlaaar. şimdi geldim doktordan. gebelik oluşmuş. ama çok sevinemedim. doktorum pıhtılaşma sorunum nedeniyle risk var dedi.5 ekim i atlatırsak iğne tedavisine başlayacağız. geeel 5 ekim:)
kızlaaar. şimdi geldim doktordan. gebelik oluşmuş. ama çok sevinemedim. doktorum pıhtılaşma sorunum nedeniyle risk var dedi.5 ekim i atlatırsak iğne tedavisine başlayacağız. geeel 5 ekim:)
oh çok güzel hadi gözün aydın
inş. bişey olmaz doktor takibiyle aşarsın her bir sorunu neler okuyoruz burda gönlünü ferah tut sen
ne güzel ya şimdiden üçledik gebelerimizi
sıra bizlerde hadi kızlar çalışmlara devam
Çok güzel bir haber bu. Doktor takibine girersen bir sorun olmadan atlatırsın inşallah.
Bende aranıza katılmak istiyorummm :))) Ben daha ayın başındayım, ilaç kullanacamda falan da filanda......
bide bebiş yapma olayı var tabi.. çalışmak lazım ama.... çalışabilirsek. (Tüp bebek yoluna gidecez gibi ama hadi hayırlısı...)
oh çok güzel hadi gözün aydın
inş. bişey olmaz doktor takibiyle aşarsın her bir sorunu neler okuyoruz burda gönlünü ferah tut sen
ne güzel ya şimdiden üçledik gebelerimizi
sıra bizlerde hadi kızlar çalışmlara devam
ya gamze bu ne hal mesajların buz gibi
kızıyorum bak
iyi olacak o sana sımskı tutuanaak
dün ne dedik pozitif düşünelim pozitif
ya gamze bu ne hal mesajların buz gibi
kızıyorum bak
iyi olacak o sana sımskı tutuanaak
dün ne dedik pozitif düşünelim pozitif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?