Ilk çocuğunu düşünenler...

evet yanlıslıgını yasıyorum su an :) hastayım idrar yolu sonr nezleyım burnum tıkalı sonra midem yanıyr bulanıyor çok yanlıs dua allah hayırlısını versin çok ağır başladık biz :)

kısa zamanda atlatman dileğiyle canım. ben enfeksiyon için ısırgan çayı içiyorum. hepsini silip attı. ama gebelikte uygun olurmu bilmiyorum. iltihaplarımın hepsi gitti çok şükür.
kan sulandırıcı özelliği de var. doktorum 16.000 lerde olan lokositlerimi 8.000 e 1 haftada indirdiğim için otur yaz ne yaptıysan dedi. tabi ısırgan otunu annem kendi bahçesine ekti kuruttu.aktardan almadık yani. dediğim gibi doktora danışmadan kullanılırmı bilemiyorum

kızlar ben çıkıyorum. mesaim bitti. akşama misafirim varmış net e giremeyebilirim. yarın doktordan gelir gelmez yazıcam size. benim dualarım sizinle. sizde eksik etmeyin.çok ihtiyacım olacak.
hepinize sevgiler.

kızlar ben çıkıyorum. mesaim bitti. akşama misafirim varmış net e giremeyebilirim. yarın doktordan gelir gelmez yazıcam size. benim dualarım sizinle. sizde eksik etmeyin.çok ihtiyacım olacak.
hepinize sevgiler.

güzel haberlerini bekliyoruzzzz güle güle git güle güle gel

canım yok bende özele gitmiştim zaten.. ama başından çok kabalıktı ve başından savdı gibi geliyor bana.. bi fitil verdi geçmedi zaten hissediyorum çünkü sorunlarım devam ediyo halen bidaha faklı bi doktora gitcem bakalım artık

kızlar şu keçiboynuzu kürünü nasıl ypıyorsunuz bana da söyleyin lütfen... bu ay geçti artık ekimde deneyeyim... adet oldumm yineeee... ((

günaydın bayanlar

gamze hadi haberinin bekliyoruz

2312 cnm benim onu sen değil eşin içicek

Yaklaşık yarım litre suyu kaynattıktan sonra 6–7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak kaynayan suyun içine atın. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatın. 3 dakika kaynadıktan sonra sonra ocağın altını kapatın ve 20 dakika dinlendiriniz. 20 dakika dinlendirdikten sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartın. Elde edilen su soğuduktan sonra yarısını sabah aç karnına, diğer yarısını da akşam yatağa giderken için. Bir hafta boyunca bu uygulamaya hergün devam edin. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı için. Daha sonraki aylarda ise zaman zaman uygulayın.

yapımıda bu şekilde cnm
hadi kolay gelsin

kızlaaar. şimdi geldim doktordan. gebelik oluşmuş. ama çok sevinemedim. doktorum pıhtılaşma sorunum nedeniyle risk var dedi.5 ekim i atlatırsak iğne tedavisine başlayacağız. geeel 5 ekim:)

kızlaaar. şimdi geldim doktordan. gebelik oluşmuş. ama çok sevinemedim. doktorum pıhtılaşma sorunum nedeniyle risk var dedi.5 ekim i atlatırsak iğne tedavisine başlayacağız. geeel 5 ekim:)
Çok güzel bir haber bu. Doktor takibine girersen bir sorun olmadan atlatırsın inşallah.

Canımm hayırlısıyla inşallah atlatacaksın... ne iğnesi? pıhtılaşmada düşük filanmı sözkonusu?
aman dikkat et geliyor bebiş...

oh çok güzel hadi gözün aydın
inş. bişey olmaz doktor takibiyle aşarsın her bir sorunu neler okuyoruz burda gönlünü ferah tut sen

ne güzel ya şimdiden üçledik gebelerimizi
sıra bizlerde hadi kızlar çalışmlara devam

Bende aranıza katılmak istiyorummm :))) Ben daha ayın başındayım, ilaç kullanacamda falan da filanda......
bide bebiş yapma olayı var tabi.. çalışmak lazım ama.... çalışabilirsek. (Tüp bebek yoluna gidecez gibi ama hadi hayırlısı...)

hep beraber bitanem
inş.koca göbeklerimizle bizde övüecez bir gün

ya gamze bu ne hal mesajların buz gibi
kızıyorum bak
iyi olacak o sana sımskı tutuanaak
dün ne dedik pozitif düşünelim pozitif

ben senin için çok dua edicem canım. dün bana o kadar güzel şeyler söylediniz ki. acayip moralle gittim doktora. sizin dualarınızla ve desteğinizle atlatıcam inş bu riskli dönemi.

ya gamze bu ne hal mesajların buz gibi
kızıyorum bak
iyi olacak o sana sımskı tutuanaak
dün ne dedik pozitif düşünelim pozitif

evet gamzecim. valla buraya kadar gelebilmek için ne çaba gösterenler var. Sen bebişine ne alacağını düşün o da azimlenir :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…