- Konu Sahibi meleksimam
-
- #3.841
Canımm hayırlısıyla inşallah atlatacaksın... ne iğnesi? pıhtılaşmada düşük filanmı sözkonusu?
aman dikkat et geliyor bebiş...
:))))))))))))))))))))))) bebeişimmmmmmmmm geliyoooooooooooooooooooooo.
evet gamzecim. valla buraya kadar gelebilmek için ne çaba gösterenler var. Sen bebişine ne alacağını düşün o da azimlenir :))
işte bole ol
oluyo bole şeyler insanlar neler yaşıyo ki sen kendi sağlığından bende babamdan biliyoruz
eğer rabbim sana bu zor süreçte nasip ettiyse iyi olacak dua et şükür et
kucağına alınca herşey geçecek
haklısın. çok mutluyum aslında. daha aileme söyleyemedim:)))))
allaaah şimdi bide risk olduğunu duyarlarsa bizim eve yerleşir hepsi. :)))))))
kızlar eşim bugün muayeneye gelemedi.şehir dışına çıkması gerekiyordu. ben doktora yalnız gittim. tam kapıdan içeri giricem doktorun hemşiresi adamın birini ısrarla içeri almaya çalışıyo. eşim zannetmiş elin adamını. adamda açıklama yapmaya çalışıyo ama bi türlü beceremiyo o benim eşim değil demeyi. ben de kaldım bişey diyemedim çok güldüm :)
haklısın. çok mutluyum aslında. daha aileme söyleyemedim:)))))
allaaah şimdi bide risk olduğunu duyarlarsa bizim eve yerleşir hepsi. :)))))))
bak sana bişey anlatatyım benimm dayımın kzının 3 tane evladı var ama oncesindede iki kaybı var
oğluna hamile kaldığında yine düşeek dedi
annem çok kızdı sen bole yaparsa tabi düşer dedi
azcık olumlu ol ya dedi
ve ondan sonra aynı riskleri yaşamasına rağmen 3 tane evledi oldu
şimdi ki ikizleri bir görcen doktorlar gebeliğinin devamına hiç ihtimal vermedi düşer zayıfsın taşıyamazsın dediler o çocuklar hem günlerini dolurdu hem de 3 eer kilo doğdular
sen kendini nasıl istersen vucudun kendini ole hzaırlayacak unutma
evet şimdilik söylememen daha iyi. insan bazen iyiken bile öyle davranıyorlarki kendini kötü, hasta gibi hissediyor.
:) ne kadar güzel bir örnek canım. haklısın. :)) bebişim bana sıkı sıkı tutundu ben biliyorum. bende :))
Hemşire kesin aşık... :)))
ben sana üçüncü hamiş sen olacaksın demiştim
ben sana üçüncü hamiş sen olacaksın demiştim
anladım ki sözün kadar özünde temiz ki çıktı bak canım. hadi o zaman ne istersin benden .. :)))
Ben dün ne yediysem akşam patlamaya hazır tüpgaz gibiydim. Çok fena gaz vardıinşallah canım. birden içime korku düştü. şimdi her hafta kontrol olucak takii iğneye başlama aşamasına kadar. sen nasılsın
canım elimizi çabuk tutalım :)) bebişler aynı anda gelsin yaş farkı olmasın
Allahımm cinsiyetleri nezaman öğrenecez acaba :))))
Ben dün ne yediysem akşam patlamaya hazır tüpgaz gibiydim. Çok fena gaz vardıBugün hafif batmalarım var. Olacak bunlar sanırım.
Ben de kese görme derdine düştüm. Doktora gidip bir kez daha ölçtürsem mi hcgyi diyorum.Senin kaç çıkmıştı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?