Ilk çocuğunu düşünenler...

kızlar eşim bugün muayeneye gelemedi.şehir dışına çıkması gerekiyordu. ben doktora yalnız gittim. tam kapıdan içeri giricem doktorun hemşiresi adamın birini ısrarla içeri almaya çalışıyo. eşim zannetmiş elin adamını. adamda açıklama yapmaya çalışıyo ama bi türlü beceremiyo o benim eşim değil demeyi. ben de kaldım bişey diyemedim çok güldüm :)

:))))))))))))))))))))))) bebeişimmmmmmmmm geliyoooooooooooooooooooooo.

işte bole ol
oluyo bole şeyler insanlar neler yaşıyo ki sen kendi sağlığından bende babamdan biliyoruz
eğer rabbim sana bu zor süreçte nasip ettiyse iyi olacak dua et şükür et
kucağına alınca herşey geçecek

evet gamzecim. valla buraya kadar gelebilmek için ne çaba gösterenler var. Sen bebişine ne alacağını düşün o da azimlenir :))

haklısın. çok mutluyum aslında. daha aileme söyleyemedim:)))))
allaaah şimdi bide risk olduğunu duyarlarsa bizim eve yerleşir hepsi. :)))))))

evet yaaa. bebişim şu anda içimde. oda bana sımsıkı sarılacak. ben zorlukları seven bir anneyim. :))))

bak sana bişey anlatatyım benimm dayımın kzının 3 tane evladı var ama oncesindede iki kaybı var
oğluna hamile kaldığında yine düşeek dedi
annem çok kızdı sen bole yaparsa tabi düşer dedi
azcık olumlu ol ya dedi
ve ondan sonra aynı riskleri yaşamasına rağmen 3 tane evledi oldu
şimdi ki ikizleri bir görcen doktorlar gebeliğinin devamına hiç ihtimal vermedi düşer zayıfsın taşıyamazsın dediler o çocuklar hem günlerini dolurdu hem de 3 eer kilo doğdular

sen kendini nasıl istersen vucudun kendini ole hzaırlayacak unutma

Hemşire kesin aşık... :)))

evet şimdilik söylememen daha iyi. insan bazen iyiken bile öyle davranıyorlarki kendini kötü, hasta gibi hissediyor.

:) ne kadar güzel bir örnek canım. haklısın. :)) bebişim bana sıkı sıkı tutundu ben biliyorum. bende :))

evet şimdilik söylememen daha iyi. insan bazen iyiken bile öyle davranıyorlarki kendini kötü, hasta gibi hissediyor.

evet söylemiycem. eşimi de sıkı sıkı uyardım sakın diye. zaten bu haberi uzun zamandır bekliyorlar. bide riskli dersek tamam artık yürütmezler bile. aramızda kalsın mı? :)))))

anladım ki sözün kadar özünde temiz ki çıktı bak canım. hadi o zaman ne istersin benden .. :)))

cnm ne isteyim öncelikle rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bitin dertlerini unuttursun sana
hamilelerin duaları kabul olur derler
sende öne babam için sağlık, şifa ve hzur için benim de bebek sahibi olmam için duanı isterim ne isteyim başka bide kocanla bebeğinde bol sağlıklı huzurlu mutlu yıllar dilerim

bu arada eşim şu anda bir istasyonun pompacılarına yemek ısmarlıyomuş mutluluktan yolda ancak onları bulabilmiş :))))

inşallah canım. birden içime korku düştü. şimdi her hafta kontrol olucak takii iğneye başlama aşamasına kadar. sen nasılsın
Ben dün ne yediysem akşam patlamaya hazır tüpgaz gibiydim. Çok fena gaz vardı Bugün hafif batmalarım var. Olacak bunlar sanırım.
Ben de kese görme derdine düştüm. Doktora gidip bir kez daha ölçtürsem mi hcgyi diyorum.Senin kaç çıkmıştı?

canım elimizi çabuk tutalım :)) bebişler aynı anda gelsin yaş farkı olmasın
Allahımm cinsiyetleri nezaman öğrenecez acaba :))))

asya eren dur bu ne hız
önce bi gebe kalalımda kızı erkeği fark etmez sağlık olsun eli ayağı düz olsun anasına babasına milletine hayırlı olsun da ne fark eder
sen bu hızla çocukları başgöz de edecen ha

Dün bir yazı okudum ovülasyon tarihleri ile ilgili,
kocaa bir ay içinde doğurganlık ihtimalinin 1 hafta gibi olduğu süreçte eğer bir yumurtacık çıkarsa... ömrünün 1 gün olduğunu ve 1 güne denk gelirsen hamile kalınacağını öğrendim.
Siz biliyormuydunuz bilmiyorum ama psikolojim bozuldu.
İhtimaller denizinde boğuluyorum....

cnm sen hangi doktora gidiyosun sende ankardasın ya o açıdan soruyorum bana yol göztermiş olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…