- 14 Eylül 2012
- 3.775
- 18
- 88
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #3.861
asya eren dur bu ne hız
önce bi gebe kalalımda kızı erkeği fark etmez sağlık olsun eli ayağı düz olsun anasına babasına milletine hayırlı olsun da ne fark eder
sen bu hızla çocukları başgöz de edecen ha
cnm ne isteyim öncelikle rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bitin dertlerini unuttursun sana
hamilelerin duaları kabul olur derler
sende öne babam için sağlık, şifa ve hzur için benim de bebek sahibi olmam için duanı isterim ne isteyim başka bide kocanla bebeğinde bol sağlıklı huzurlu mutlu yıllar dilerim
Dün bir yazı okudum ovülasyon tarihleri ile ilgili,
kocaa bir ay içinde doğurganlık ihtimalinin 1 hafta gibi olduğu süreçte eğer bir yumurtacık çıkarsa... ömrünün 1 gün olduğunu ve 1 güne denk gelirsen hamile kalınacağını öğrendim.
Siz biliyormuydunuz bilmiyorum ama psikolojim bozuldu.
İhtimaller denizinde boğuluyorum....
hehehe yok canım ben hamiş arkadaşlar için söyledim onu...şuan ben hala ihtimaller denizindeyim.. :)
Ben hep dua edicem babacığın için. baba insanın arkasındaki duvarı. senin duvarın hep sağlam olur dilerim rabbimden. Ayy çok duygusallaştım. yürekten diliyorum Allahım sana ve senin gibi isteyen herkese nasip etsin. hep dua edicem. doktordan çıkınca aklıma ilk sizler geldiniz. iyiki varsınız. yüzünü göremediğim ama gönül gözüyle görebildiğim insanlar.
Ben doktora karar vermedim henüz. Kan testini özel yaptırdım muayene olmadım. Bu cuma gidip hem muayene hem tekrar kan tahlili düşünüyorum. Sonra doktor arayışına başlayacağım. Büyük ihtimalle fatih hastanesi olacak ya da tolga ecemiş.cnm sen hangi doktora gidiyosun sende ankardasın ya o açıdan soruyorum bana yol göztermiş olursun
Ben dün ne yediysem akşam patlamaya hazır tüpgaz gibiydim. Çok fena gaz vardıBugün hafif batmalarım var. Olacak bunlar sanırım.
Ben de kese görme derdine düştüm. Doktora gidip bir kez daha ölçtürsem mi hcgyi diyorum.Senin kaç çıkmıştı?
kız ilahi yanlış anlamışım ben kusura kalma
Ben doktora karar vermedim henüz. Kan testini özel yaptırdım muayene olmadım. Bu cuma gidip hem muayene hem tekrar kan tahlili düşünüyorum. Sonra doktor arayışına başlayacağım. Büyük ihtimalle fatih hastanesi olacak ya da tolga ecemiş.
Ben doktora karar vermedim henüz. Kan testini özel yaptırdım muayene olmadım. Bu cuma gidip hem muayene hem tekrar kan tahlili düşünüyorum. Sonra doktor arayışına başlayacağım. Büyük ihtimalle fatih hastanesi olacak ya da tolga ecemiş.
evet aynen ole cnm
hatta eşimle bir kavgamızda sölemiştim
sen her ana baba olabilridin ama benim anne olma durumum bu demiştim adam şarşırıp kalmıştı:)))))
valla sorma dünden beri canım sıkkın aslındakocaaa ayda 1 gün... açıkçası çalışkan bir çift olmadığımız için ihtimall düştükçe düşüyor valla kimbilir nezaman tutar...
ovülasyon terstiyle hareket etmem lazım galiba
valla sorma dünden beri canım sıkkın aslındakocaaa ayda 1 gün... açıkçası çalışkan bir çift olmadığımız için ihtimall düştükçe düşüyor valla kimbilir nezaman tutar...
ovülasyon terstiyle hareket etmem lazım galiba
aman oda ters tepmesinde bizim gibi bizde çok çalışkan bir çift değiliz sizin gibi :9)))
sonra teste göre hareket etmeye başladım eşim tısladı bana bu ne ya dedi görev gibi oldu ben istemiyorum bole bu aşk işi dedi hadi yapalım diyoz ben bişey anlamıyorum dedi bozuldum oturdum kıçımın üztüne
aman oda ters tepmesinde bizim gibi bizde çok çalışkan bir çift değiliz sizin gibi :9)))
sonra teste göre hareket etmeye başladım eşim tısladı bana bu ne ya dedi görev gibi oldu ben istemiyorum bole bu aşk işi dedi hadi yapalım diyoz ben bişey anlamıyorum dedi bozuldum oturdum kıçımın üztüne
Tam bilmiyorum ama olması lazım. Zaten hoca çok yoğunmuş. Özele gitmen gerekiyormuş, hastanede takip edemiyormuş sanırım. Muayene üzreti 200 tl.cnm tolga hocayı çok övüyolar
hatta bende muayene olmak için gitmeyi düşünüyodum
sen bi gitte ben de senin fikrin doğrultusunda giderim akayın anlaşması var mı biliyomusun cnm
geçen ay ve bu ay biz çok çalışkan bir çifttik. eşime bak ben bu kadar hastalıkla bu kadar işkenceyle istiyorum sende bana uy istiyorsan dedim. kabul etti. ama ne çalıştık. biryere falan gittiğimizde erkenden hadi demeye başladık birbirimize. garibim son günlerde artık kaçacak delik aradı :)) ama başarısını duyunca koptu mutluluktan.
Allah çalışanı ödüllendiriyor canım... :)))
:))))) benim ki de görev gibi demişti. ama eli mecbur. ben çingenelik yaptım istediğimi aldım valla. hemde hergün :)))
Tam bilmiyorum ama olması lazım. Zaten hoca çok yoğunmuş. Özele gitmen gerekiyormuş, hastanede takip edemiyormuş sanırım. Muayene üzreti 200 tl.
Aklımda bir de Hera kadın sağlığı merkezi var. Oraya giden arkadaş da çok memnun.
Önce ben gebe olduğuma kesin kanaat getireyim de ondan sonra bir doktor ve hastane bulup sürekli oraya gideceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?