Ilk çocuğunu düşünenler...

hehehe yok canım ben hamiş arkadaşlar için söyledim onu... şuan ben hala ihtimaller denizindeyim.. :)

Ben hep dua edicem babacığın için. baba insanın arkasındaki duvarı. senin duvarın hep sağlam olur dilerim rabbimden. Ayy çok duygusallaştım. yürekten diliyorum Allahım sana ve senin gibi isteyen herkese nasip etsin. hep dua edicem. doktordan çıkınca aklıma ilk sizler geldiniz. iyiki varsınız. yüzünü göremediğim ama gönül gözüyle görebildiğim insanlar.

evet aynen ole cnm
hatta eşimle bir kavgamızda sölemiştim
sen her ana baba olabilridin ama benim anne olma durumum bu demiştim adam şarşırıp kalmıştı:)))))

allah razı olsun çiçeğim çok saol kimin duası kabul olur bilinmez sende saol duaların için belki rabbim seninkini kabul eder yaşadıkların seni özel kılıyo çünkü

cnm sen hangi doktora gidiyosun sende ankardasın ya o açıdan soruyorum bana yol göztermiş olursun
Ben doktora karar vermedim henüz. Kan testini özel yaptırdım muayene olmadım. Bu cuma gidip hem muayene hem tekrar kan tahlili düşünüyorum. Sonra doktor arayışına başlayacağım. Büyük ihtimalle fatih hastanesi olacak ya da tolga ecemiş.

98,5 çıkmış canım inşallah görürsün canım

cnm tolga hocayı çok övüyolar
hatta bende muayene olmak için gitmeyi düşünüyodum
sen bi gitte ben de senin fikrin doğrultusunda giderim akayın anlaşması var mı biliyomusun cnm

sen bi gitte ben de senin fikrin doğrultusunda giderim akayın anlaşması var mı biliyomusun cnm

evet aynen ole cnm
hatta eşimle bir kavgamızda sölemiştim
sen her ana baba olabilridin ama benim anne olma durumum bu demiştim adam şarşırıp kalmıştı:)))))

valla sorma dünden beri canım sıkkın aslında kocaaa ayda 1 gün... açıkçası çalışkan bir çift olmadığımız için ihtimall düştükçe düşüyor valla kimbilir nezaman tutar...
ovülasyon terstiyle hareket etmem lazım galiba

aman oda ters tepmesinde bizim gibi bizde çok çalışkan bir çift değiliz sizin gibi :9)))
sonra teste göre hareket etmeye başladım eşim tısladı bana bu ne ya dedi görev gibi oldu ben istemiyorum bole bu aşk işi dedi hadi yapalım diyoz ben bişey anlamıyorum dedi bozuldum oturdum kıçımın üztüne

geçen ay ve bu ay biz çok çalışkan bir çifttik. eşime bak ben bu kadar hastalıkla bu kadar işkenceyle istiyorum sende bana uy istiyorsan dedim. kabul etti. ama ne çalıştık. biryere falan gittiğimizde erkenden hadi demeye başladık birbirimize. garibim son günlerde artık kaçacak delik aradı :)) ama başarısını duyunca koptu mutluluktan.

:))))) benim ki de görev gibi demişti. ama eli mecbur. ben çingenelik yaptım istediğimi aldım valla. hemde hergün :)))

ohhooo daha kötü! ben aşk işini belkersen ihtimal 2 ayda bir olur... :))))

Tam bilmiyorum ama olması lazım. Zaten hoca çok yoğunmuş. Özele gitmen gerekiyormuş, hastanede takip edemiyormuş sanırım. Muayene üzreti 200 tl.

Aklımda bir de Hera kadın sağlığı merkezi var. Oraya giden arkadaş da çok memnun.

Önce ben gebe olduğuma kesin kanaat getireyim de ondan sonra bir doktor ve hastane bulup sürekli oraya gideceğim.

Allah çalışanı ödüllendiriyor canım... :)))

:))))) benim ki de görev gibi demişti. ama eli mecbur. ben çingenelik yaptım istediğimi aldım valla. hemde hergün :)))

ah cnm nerde her gün ikimizde özel sektördeyiz eşek gibi çalışıyoruz valla
bazen bana çay koy dio ben mutfakta uğraşırken adam kanapede uyuyup kalıyo na yapım kaldırım hadi de diyemiyorum

hmm ama muayeneside ucuzmuş nm aslında diğerlerine göre ben geçen sene 300 tl ye gitmiştim bir hocaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…