Ilk çocuğunu düşünenler...

ah cnm nerde her gün ikimizde özel sektördeyiz eşek gibi çalışıyoruz valla
bazen bana çay koy dio ben mutfakta uğraşırken adam kanapede uyuyup kalıyo na yapım kaldırım hadi de diyemiyorum

ovulasyon hesaplıyorsan eğer ne yap yap o günlere denk getirmeye çalış o zaman hayatım. ben de özel sektördeyim bide çok sosyaliz eşimle spor yaparız arkadaşlar aileler hep bir programımız vardır hayatımızda.
hatta eşine söyleme bile görev bilmesin :)))

:))))) benim ki de görev gibi demişti. ama eli mecbur. ben çingenelik yaptım istediğimi aldım valla. hemde hergün :)))

Helal kız sana...
Eşim dün çalışmaya niyetliydide, ben daha adetin son gününde olduğum için kasma kendini daha var gününe dedim.
oda tv moduna geri döndü.. tv izlemeye devam ettik. Böyle görev gibi olunca benim tepem atıyor.
Kendimi yabancı birinin koynunda gibi hissediyorum. istemiyorum.
ben aşk meyvesi istiyorum ama tüp meyvesi nasibim olacak heralde...

hmm ama muayeneside ucuzmuş nm aslında diğerlerine göre ben geçen sene 300 tl ye gitmiştim bir hocaya
Fatihte 50 lira vereceğimi, birçok özel muayenehanede 100 lira vereceğimi düşünürsen pahalı. Biz şimdiden birikim yapalım en iyisi. Bu ay düğün borçlarının son taksidini ödemiştik. Hala borç var ama o kadar yüklü değil artık. Tam denk geldi

ole yapıyorum cnm ama nerde bir tutmadı gitti bizim spermler yavaş bacım yavaş yumurtayı bulamıyo ki bi bulsa olacakta gidemiyo gariplerim

aşk meyvesi olacak... bak buda gülümsünün içine ben nasıl doğduysam . seninde benim içime öyle doğuyor. ben buradan hiç ayrılmayacağım. sizin haberlerinizi alana kadar. ondan sonra gebelikle ilgili formumuzu açacağız birlikte. anlaştıkmı

cnm benim hiç birşey karnındakinden önemli değil allah onun nasibini verir sen üzülme herşey yolunu bulur birikiminide yaparsın inş.ama doktor önemli para tuzağına düşme tabi oleleride var ama vermen gerkiyosada veririsin kız ankaradasın zaten olmazsa buluşuruz sıkışırsan ben veririm bacım yüğen geliyo ya teyze sayılırım

Biz bu gidişle torunlar formu da kurarız

ole yapıyorum cnm ama nerde bir tutmadı gitti bizim spermler yavaş bacım yavaş yumurtayı bulamıyo ki bi bulsa olacakta gidemiyo gariplerim

Ben daha yurmurtlamayı beceremedim. yarın kısmetse sonuçlarım çıkarsa, gidecem doktora bakalım ne durumdayız...

Çok sağol canım ya. Şu an sıkışmalık bir durum yok. Ben sadece yok yere fazla vermek istemiyorum. İlerde hepsi lazım olacak çünkü

kızlar kocacım geri dönüyor. biz işten erken çıkıp evimize gidicez. :))) kasıklarım ağrıyor biraz normal mi acaba. sanki regl olacakmışım gibi kasılıp duruyor.

babacın şimdi iyi ama değilmi çok takıldı aklıma sorun neydi canım

cnm iyi sayılır ama senin benim gibi değil tabi

ilk önce akcğerleri su topladı ciğerde kan pıhtıları oluştu sonra o pıhtılar sağ bacağı tıkadı anjiyo yaptılar o anjiyolarda 4 kere kalbi durdu babacağı kurtatamadılar kestiler
bu anjiyolarda kalbi durudğu için kalbin çalışma hızı % 10 kadar düştü organlar kanlamadı kalp görevini yapamdığı için ilk öne böbrekleri iflasın eşiğine geldi sonra bağırsaklarda tümorler oluştu
acilen açık kalp ameliyetı olması gerekiyodu ama koca ankarda koa ist. hiç bir doktor ameliyatı yapmaya cesaret edemedi çünkü babam bu süreçte 110 kilodan 40 kiloya düştü
sonra allah haldun karagöz hocamdan razı olsun
evet riskli ama yaparız dedi ecel birdir değişmez dedi kalkmak nasipse kalkar
sonra işte o hoamın sayesinde kalp amliyatı oldu arkasından bağırsaklarından amleiyat oldu protesi takıldı işte yavaş yavaş yürümeye başladı ama ben bilirim ne çektiğimi

Allah onu size bağışlamış. çok zor gerçekten. geçmiş olsun canım benim. birdaha yaşatmasın böyle acı ve zor günleri. uzun ömür versin torununu sevsin inşallah.

Allah onu size bağışlamış. çok zor gerçekten. geçmiş olsun canım benim. birdaha yaşatmasın böyle acı ve zor günleri. uzun ömür versin torununu sevsin inşallah.

amin inş. en zoruda o cnm çünkü bir ara bilincinide kaybetmişti o dönem benim evimdelerdi zaten bir arkadaş gelmişti ikilzri var biri benim kucağımda biride annesindeydi
şimdi bilimiyo tabi anneme nie buraya gelirken torunu getirmiyolar diomuş onu benim coçuğum sandı canımın içi babam
en büyük dileğim o zaten rabbim ona torununu göstersin

Amin canım. resmen geri dönmüş size. inş bide torun vericen sen onun kucağına hiç yaşamamış gibi olacak.
benim kasıklarım çok ağrıyor kasılıyor normalmi acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…