- Konu Sahibi meleksimam
-
- #3.901
Amin canım. resmen geri dönmüş size. inş bide torun vericen sen onun kucağına hiç yaşamamış gibi olacak.
benim kasıklarım çok ağrıyor kasılıyor normalmi acaba.
normaldır sakin aklın hep orda olduğu için olmasın kendini dinlemeyi bırak bak nasıl geçer :)))))
haklısın canım. Ben bugün erken çıkıcam. Evime gidip dinlenicem. Dayak yemiş gibiyim:))) sanki harpten çıktım. Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum. Yarın görüşmek üzere. Bebişimle konuşucam beni çabuk sevsin sıkıca tutunsun diye:))))
Ya kızlar birşey sorucam. Bugün doktora gittim. Yumurtalıkların istenen boyuta ulaşmamış dedi. Bu ay hamilelik zor gözüküyor dedi. Reglinin 15. günü bugün. Ne demek şimdi bu ben anlamadım. Yumurta oluşumu mu yok? Oluşum yoksa yapacak birşey de mi yok ben anlamadım ki???
Ya kızlar birşey sorucam. Bugün doktora gittim. Yumurtalıkların istenen boyuta ulaşmamış dedi. Bu ay hamilelik zor gözüküyor dedi. Reglinin 15. günü bugün. Ne demek şimdi bu ben anlamadım. Yumurta oluşumu mu yok? Oluşum yoksa yapacak birşey de mi yok ben anlamadım ki???
Kızlar tek çizgi görmekten usandım valla adem günüm bi gün gecikmeli geldi dün o da az bişey leke gibi şimdi hiç bişey yok anlamadım ne oluyoo
cnm banada ole oldu bi kere üstüne görüyosun dediler ama testler negatif dedi
test yaptın mı peki
canım bi saat önce yaptım test yine negatif çıktı.öle bi belirtim falanda yok ne adet olacakmışım gibi ne de başka bişey arada çok hafif bi kasık ağrım oluyo gibi o kadar
Test yada tedavi demedimi? canım benim geçen ay yumurtalıkla yan gelip yatmış (6yıl doğum kontrol kullandım, biraz tembelleştiriyormuş)
Doktor hormon testi sonucu ile bu yumurta gelişimi için ilaç başlayacaz dedi.
adet düzeyliyse yumurtlama döneminde olman gerekiyor. Eğer doktor sana yol gösterip açıklama yapmadıysa bir doktora daha git, hormon testi falan iste..
Kızlar tek çizgi görmekten usandım valla adem günüm bi gün gecikmeli geldi dün o da az bişey leke gibi şimdi hiç bişey yok anlamadım ne oluyoo
öle gözüküyo ki stresten hamile kalmayı bırak adet de olamaz oldum
streees herşeyin baş düşmanıı görüünn
Evet ya gerçekten aynı şey 2 ay bende oldu. İkisinde de gittim tahlile sonuç fısssStresten adet bile olamıyorum
Bazı hamilelik belirtilerinde öyle azıcık leke olabiliyormuş sakın seninki de öyle olmasın?biraz geçsinde bir daha test yap bakalım
Ay bu 2. doktorum. Bu sefer Doç buldum ona gittim. Aslında iyide bir kadıncağız ama ne bilim anlamadımki. Belkide yumurta büyüklüğünü mü kastetti acaba? Bende 2 senedir kullanıyordum yeni bıraktım ilacı. 3-4 ay falan oluyor. Adetin 3. günü prolaktinlere falan baktırıcam. 3-4 ay daha geçsin tedaviyi o zaman düşünürüz dedi. Her ay yumurtlama olacak diye birşey yok dedi.
canım iki ay süre ile hiç olmadın mı adet
Offfff ne zor şey şu beklemek... Çocugu yap bi dert, doğur bi dert, büyüt bi dert...................... ama gel gör ki onsuz da olmuyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?