Ilk çocuğunu düşünenler...

normaldır sakin aklın hep orda olduğu için olmasın kendini dinlemeyi bırak bak nasıl geçer :)))))

haklısın canım. ben bugün erken çıkıcam. evime gidip dinlenicem. dayak yemiş gibiyim:))) sanki harpten çıktım. hepinizi sevgiyle kucaklıyorum. yarın görüşmek üzere. bebişimle konuşucam beni çabuk sevsin sıkıca tutunsun diye:))))

Ya kızlar birşey sorucam. Bugün doktora gittim. Yumurtalıkların istenen boyuta ulaşmamış dedi. Bu ay hamilelik zor gözüküyor dedi. Reglinin 15. günü bugün. Ne demek şimdi bu ben anlamadım. Yumurta oluşumu mu yok? Oluşum yoksa yapacak birşey de mi yok ben anlamadım ki???

YA CNM anlamadım ben yumurta büyüklüğü olmasın o yumurtalık değildir sanki

Test yada tedavi demedimi? canım benim geçen ay yumurtalıkla yan gelip yatmış (6yıl doğum kontrol kullandım, biraz tembelleştiriyormuş)
Doktor hormon testi sonucu ile bu yumurta gelişimi için ilaç başlayacaz dedi.
adet düzeyliyse yumurtlama döneminde olman gerekiyor. Eğer doktor sana yol gösterip açıklama yapmadıysa bir doktora daha git, hormon testi falan iste..

Kızlar tek çizgi görmekten usandım valla adem günüm bi gün gecikmeli geldi dün o da az bişey leke gibi şimdi hiç bişey yok anlamadım ne oluyoo

Ay bu 2. doktorum. Bu sefer Doç buldum ona gittim. Aslında iyide bir kadıncağız ama ne bilim anlamadımki. Belkide yumurta büyüklüğünü mü kastetti acaba? Bende 2 senedir kullanıyordum yeni bıraktım ilacı. 3-4 ay falan oluyor. Adetin 3. günü prolaktinlere falan baktırıcam. 3-4 ay daha geçsin tedaviyi o zaman düşünürüz dedi. Her ay yumurtlama olacak diye birşey yok dedi.

Kızlar tek çizgi görmekten usandım valla adem günüm bi gün gecikmeli geldi dün o da az bişey leke gibi şimdi hiç bişey yok anlamadım ne oluyoo

Bazı hamilelik belirtilerinde öyle azıcık leke olabiliyormuş sakın seninki de öyle olmasın? biraz geçsinde bir daha test yap bakalım

Offfff ne zor şey şu beklemek... Çocugu yap bi dert, doğur bi dert, büyüt bi dert...................... ama gel gör ki onsuz da olmuyooo

hmmm anladım... hapı yeni bıraktıysan normal canım benim doktorum 3 ay kadar bekle gelişme olmazsa hemen panik yapma demişti.
belkide uzun zamandır evliyim ve hap kullanıyorum, ısrarla bebek istiyorum diye (adetin 3. kan verdim,) sonuca göre tedaviye başlayacaz dedi.
Bazı doktorlar haplardan 6 sonra bebek olur gibi konuşuyor.
Derdimiz aynı şekerim panik yapma.

Offfff ne zor şey şu beklemek... Çocugu yap bi dert, doğur bi dert, büyüt bi dert...................... ama gel gör ki onsuz da olmuyooo

işte olay budur

olmasa bole ararsın olsa yorgunum dersin insan oğlu
ama bebeksiz evlilik olmuyo be can
evde ses yok soluk yok hep aynı hep aynı
eşimin yiğeni var geliyo bize ev oluyo sana cennet
çocuk kahkası çok başka bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…