Ilk çocuğunu düşünenler...

cnm hani bilirsin adet düzensizliği oluncada kullandırırlar hap
vucudun alışma sürecinde olabilir
belki bi kaç aya rayına oturur

Yok canım ya düzensizlik değil tamamen şartlandırma ve stresten kaynaklanıyor. Zaten doktor dedi bir damla bile gelse adetten sayılırmış

saol canım çok teşekkür ederim

Kızlar vücudumdaki iltihap oranı çok yüksek çıktı. Gebelikte risklymiş, istenmezmiş. Ağlamaktan gözlerim şişti. Doğru dürüst sevinemedim bebeğime, içime bir alev topu düştü sanki

Dualarınızı eksik etmeyin ne olur

geçmiş olsun canım hiç bişey olmaz bebğine Allahın izni ile üzülme..iltihap derken canım idrar yollarında mı

geçmiş olsun canım.

Dur panik yapma..Ne iltahabı bu..Nasıl öğrendin?

İnşallah bir sıkıntı olmaz.İçini rahat tut

geçmiş olsun canım hiç bişey olmaz bebğine Allahın izni ile üzülme..iltihap derken canım idrar yollarında mı

geçmiş olsun canım.

Dur panik yapma..Ne iltahabı bu..Nasıl öğrendin?

İnşallah bir sıkıntı olmaz.İçini rahat tut
Bilmiyorum nerede. Yarın kadın doğuma gidip idrar tahlili vereceğim. CRP denen bir proteinim yüksek çıktı. Bu da vücutta iltihap olduğunu gösteriyormuş ve gebelikte istenmezmiş.

Romatizma için kontrole gittim bu çıktı. Haftaya romatizma doktoru tekrar bakacak ve hala yüksekse hormon takviyesine başlayacak

Doktor araştırıyorum ben de. İyi bir kadın doğumcu bulup devamlı ona gideceğim

Canım bozma moralini önce bir kadın doğumcuya git..Bu kadar sıkıntı yapınca bebekte etkilenecek.Lütfen sakin ol

canımmm. lokosit kaç çıkmış öğrenebilirmiyim.

özeldekilerdemi yoğun.arayıp rica etsen araya sıkıştırsalar seni
Birinden aldım yarın için. Ama hiç içime sinmedi. Aceleyle ancak bu kadar artık. Tahlile baksın, kese görünürse ona baksın, tekrar kana hcg baksın yeter.

Makul fiyatlı bir yer bakıyordum ama forumu okuyorum 3000 den aşağı doğum masrafı alan yok gibi. Muayene de 150-200. Paraya kıyıp gideceğiz artık. İmkanım olsa da hastanelere doktorlara tek tek bakabilsem keşke

doktorların özel muayyeneri burdada 150-200

Ama aynı doktoru özel hastanede çok daha uygun ücrete bulabiliyorsun.Mesela benim gittiğim doktor 25 tl sadece..Doğımda en fazla 1500 olur

Sizin orası çok fazlaymış.

Ama şu durumda para 2. planda sen içini rahatlat önce bir

Para tabi ki ikinci planda ama Ankara cidden çok pahalı. Ben doğumdan sonra uzun süre çalışmak istemiyorum. Her muayeneye 200 verir doğuma 3000 verirsem 5000-6500 arası bir para demek. Bunu bebeğimin geleceği için yatırsam daha iyi değil mi.

o zaman sorun kanda değil anlaşılan o. arkadaşlar haklılar sakin olmaya çalış lütfen. stres yaparak bebişinede zarar veriyosun. dün sana dedim bugün bende grip oldum yatıyorum evde
Sorunun kaynağını bulabilsem tedaviye yoluna giderim dedi doktor. Şu an nedeni belli değil. İnsan korkuyor işte böyle olunca.
Dikkat et kendine. İlaç içme, bitki çayı da bir fincandan fazla olmasın günde. Doğal yollarla iyileşmeye çalışacaksın mecbur

Canım geçmiş olsun. Dur ama biraz sakin ol. Bak stres daha büyük sıkıntı yaratır. Allah ikinize de güç versin

haklısın canım. ben yatarak hallederim. sende gelişmelerden haberdar et bizi olurmu. allah yardımcın olsun. çok üzme kendini.bebişinle konuş. benimde riskim var ama unuttum bile şimdiden. :)

Canım hangi şehirdesin? Sgk anlaşmalı okadar tıp merkezi filan varmuayene ücretleri 20 tl filan. en azından tekrar tahlil yaptırmak için danışmak için bir doktor yok mu bulunduğun yerde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…