- Konu Sahibi meleksimam
-
- #3.921
Yok öyle değil. Bir kere olmadım. sonra 3 ay oldum 4. ay gene olmadım.
cnm hani bilirsin adet düzensizliği oluncada kullandırırlar hap
vucudun alışma sürecinde olabilir
belki bi kaç aya rayına oturur
Yok öyle değil. Bir kere olmadım. sonra 3 ay oldum 4. ay gene olmadım.
günaydın bayanlar
gamze hadi haberinin bekliyoruz
2312 cnm benim onu sen değil eşin içicek
Yaklaşık yarım litre suyu kaynattıktan sonra 6–7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak kaynayan suyun içine atın. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatın. 3 dakika kaynadıktan sonra sonra ocağın altını kapatın ve 20 dakika dinlendiriniz. 20 dakika dinlendirdikten sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartın. Elde edilen su soğuduktan sonra yarısını sabah aç karnına, diğer yarısını da akşam yatağa giderken için. Bir hafta boyunca bu uygulamaya hergün devam edin. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı için. Daha sonraki aylarda ise zaman zaman uygulayın.
yapımıda bu şekilde cnm
hadi kolay gelsin
Kızlar vücudumdaki iltihap oranı çok yüksek çıktı. Gebelikte risklymiş, istenmezmiş. Ağlamaktan gözlerim şişti. Doğru dürüst sevinemedim bebeğime, içime bir alev topu düştü sanki
Dualarınızı eksik etmeyin ne olur
Kızlar vücudumdaki iltihap oranı çok yüksek çıktı. Gebelikte risklymiş, istenmezmiş. Ağlamaktan gözlerim şişti. Doğru dürüst sevinemedim bebeğime, içime bir alev topu düştü sanki
geçmiş olsun canım hiç bişey olmaz bebğine Allahın izni ile üzülme..iltihap derken canım idrar yollarında mı
Bilmiyorum nerede. Yarın kadın doğuma gidip idrar tahlili vereceğim. CRP denen bir proteinim yüksek çıktı. Bu da vücutta iltihap olduğunu gösteriyormuş ve gebelikte istenmezmiş.geçmiş olsun canım.
Dur panik yapma..Ne iltahabı bu..Nasıl öğrendin?
İnşallah bir sıkıntı olmaz.İçini rahat tut
Bilmiyorum nerede. Yarın kadın doğuma gidip idrar tahlili vereceğim. CRP denen bir proteinim yüksek çıktı. Bu da vücutta iltihap olduğunu gösteriyormuş ve gebelikte istenmezmiş.
Romatizma için kontrole gittim bu çıktı. Haftaya romatizma doktoru tekrar bakacak ve hala yüksekse hormon takviyesine başlayacak
Doktor araştırıyorum ben de. İyi bir kadın doğumcu bulup devamlı ona gideceğim
Lökosit değil canım CRP proteini. 0-1 arasında olması gerekiyor bende ise 6canımmm. lokosit kaç çıkmış öğrenebilirmiyim.
Sakin olmaya çalışıyorum ama çok canım sıkıldı açıkçası. Kadın doğumcular da o kadar yoğun ki..Canım bozma moralini önce bir kadın doğumcuya git..Bu kadar sıkıntı yapınca bebekte etkilenecek.Lütfen sakin ol
Sakin olmaya çalışıyorum ama çok canım sıkıldı açıkçası. Kadın doğumcular da o kadar yoğun ki..
Birinden aldım yarın için. Ama hiç içime sinmedi. Aceleyle ancak bu kadar artık. Tahlile baksın, kese görünürse ona baksın, tekrar kana hcg baksın yeter.özeldekilerdemi yoğun.arayıp rica etsen araya sıkıştırsalar seni
Birinden aldım yarın için. Ama hiç içime sinmedi. Aceleyle ancak bu kadar artık. Tahlile baksın, kese görünürse ona baksın, tekrar kana hcg baksın yeter.
Makul fiyatlı bir yer bakıyordum ama forumu okuyorum 3000 den aşağı doğum masrafı alan yok gibi. Muayene de 150-200. Paraya kıyıp gideceğiz artık. İmkanım olsa da hastanelere doktorlara tek tek bakabilsem keşke
Lökosit değil canım CRP proteini. 0-1 arasında olması gerekiyor bende ise 6
Para tabi ki ikinci planda ama Ankara cidden çok pahalı. Ben doğumdan sonra uzun süre çalışmak istemiyorum. Her muayeneye 200 verir doğuma 3000 verirsem 5000-6500 arası bir para demek. Bunu bebeğimin geleceği için yatırsam daha iyi değil mi.
doktorların özel muayyeneri burdada 150-200
Ama aynı doktoru özel hastanede çok daha uygun ücrete bulabiliyorsun.Mesela benim gittiğim doktor 25 tl sadece..Doğımda en fazla 1500 olur
Sizin orası çok fazlaymış.
Ama şu durumda para 2. planda sen içini rahatlat önce bir
Sorunun kaynağını bulabilsem tedaviye yoluna giderim dedi doktor. Şu an nedeni belli değil. İnsan korkuyor işte böyle olunca.o zaman sorun kanda değil anlaşılan o. arkadaşlar haklılar sakin olmaya çalış lütfen. stres yaparak bebişinede zarar veriyosun. dün sana dedim bugün bende grip oldum yatıyorum evde
Para tabi ki ikinci planda ama Ankara cidden çok pahalı. Ben doğumdan sonra uzun süre çalışmak istemiyorum. Her muayeneye 200 verir doğuma 3000 verirsem 5000-6500 arası bir para demek. Bunu bebeğimin geleceği için yatırsam daha iyi değil mi.
Sorunun kaynağını bulabilsem tedaviye yoluna giderim dedi doktor. Şu an nedeni belli değil. İnsan korkuyor işte böyle olunca.
Dikkat et kendine. İlaç içme, bitki çayı da bir fincandan fazla olmasın günde. Doğal yollarla iyileşmeye çalışacaksın mecbur
Birinden aldım yarın için. Ama hiç içime sinmedi. Aceleyle ancak bu kadar artık. Tahlile baksın, kese görünürse ona baksın, tekrar kana hcg baksın yeter.
Makul fiyatlı bir yer bakıyordum ama forumu okuyorum 3000 den aşağı doğum masrafı alan yok gibi. Muayene de 150-200. Paraya kıyıp gideceğiz artık. İmkanım olsa da hastanelere doktorlara tek tek bakabilsem keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?