Ilk çocuğunu düşünenler...

Canım hangi şehirdesin? Sgk anlaşmalı okadar tıp merkezi filan varmuayene ücretleri 20 tl filan. en azından tekrar tahlil yaptırmak için danışmak için bir doktor yok mu bulunduğun yerde?
Tıp merkezlerini hiç sevmiyorum ama birine gideceğim içime sinmese de.

Kötü bir tecrüben olmuş heralde... :)
Her yer aynı olmuyor canım. tecrübe ederek anlarsın. Ben şimdi küçük bir tıp merkezine gidiyorum mesela ve doktorum çok iyi ilgileniyor benimle, temiz bir yer.
ciddi bir doktor olmasına rağmen çok yumuşak ve manevi destek veriyor.
Kk da çok yorumlar var şehrine göre sorgula istersen

ay cnm ne oldu ole birden
yeni mahallede lina kadın sağlık merkezi var orda şükran çakmak var muayene 30 liramı neymiş
çok iyi doktor dio arkadaşım
doğumunu o yaptı anne gibi dedi ayrıca çok bilgili dedi
netten bi abk istersen web sayfaları var

günaydın kızlar. bugün daha iyi hissediyorum. ama kasıklarımdaki ağrı gerçek gülümsün. gecede oldu.
bide miğdem bulanıyooo (( öööööğğ

günaydın kızlar. bugün daha iyi hissediyorum. ama kasıklarımdaki ağrı gerçek gülümsün. gecede oldu.

günaydın cnm
olcak bunlar artık kendine dikkat edeceksin

bende bu sabah test yaptım 3 gün geçtü adetimi ama olmadı kocaman bir tek çizgi vardı karşımda öne cnm sıkıldı ama topladım sonra kendimi
bakalım koçiş de ikna oldu cabalarım karşısında cuma günü bir üroloji doktorun dan randevu aldım gidcez beraber inş. yan cizmez

valla sayenizde bende hamiş gibi oldum. sürekli midem bulanıyor, başım dönüyor. haha :))
(benim mide bulantısı günde 14 saat çalışmaktan arkadaşlar... saat 11e doğru eve gidebildim. hamiş olsam zor geçecek heralde... )

hayırlısı olsun canım benim. biraz daha bekle bence. 3 gün erken değilmi belkide olmuştur ne dersin. hayallerim gerçekmi oluyo acaba:))

Günaydın kızlar evet dogumlar muaneler cok pahalı hele tahliller dün bır doktora gittim ne doktordan ne hastaneden ne de parasından memnun kaldım doktor bu kadar mı suratsız olur hastane de özel yani allahdan güzel diye geldim , sonra tahlil istedi 180 tl tuttu kararımı verdim oraya gideceğime ben o kadar para verip de cocugun geleceğine yatırmayı tercih edıyorum sıkıldım zaten moralimi bozdu doktorun suratsızlıgı

canım ya inşallah kısa zamanda haberini alırız seninde. bazen benimde gözlerim çift görür ekrana bakmaktan miğdem bulanırdı. hamiş olman söz konusu olduğunda bence daha esnek çalışmalısın.

adetin düzensizmi canım..Sebebi ne ?

Soğan kürü yapmanı tavsiye ederim

hayırlısı olsun canım benim. biraz daha bekle bence. 3 gün erken değilmi belkide olmuştur ne dersin. hayallerim gerçekmi oluyo acaba:))

nerde keşke sanmıyorum cnm saten bir kaç aydır adet düzenimde şaştı galiba bende de bi takım problemler oluştu
bende gidecem bi kadın doğumcuya çnce hazır kocam ikna olmuşken bir götüreyimde

nerde keşke sanmıyorum cnm saten bir kaç aydır adet düzenimde şaştı galiba bende de bi takım problemler oluştu
bende gidecem bi kadın doğumcuya çnce hazır kocam ikna olmuşken bir götüreyimde

stres yaptıysan olabilir canım. tabi git erkenden neyse sıkıntı öğrenmiş olursun inş. önemli bir şey değildir. peşini bırakma olurmu. eşininde peşini bırakma:)
Hani bizde kimseye söylemicektik ya ekim deki kontrole kadar. akşam evde tam 13 kişi vardı. :)))) hiç söylememişiz yani..

yok cnm düzensiz değildi aslında ama bi kaç aydır benimde feleğim kaydı

benimde hiç adet düzensizliğim lekelenmem falan yoktu..2 aydır lekeler başladı geçikme yada erken oldu

doktor ultrasonda 6-7 tane kist gördü..O ay soğan kürü yaptım..Diğer ay kontrolde kist gözükmedi..

canım ya inşallah kısa zamanda haberini alırız seninde. bazen benimde gözlerim çift görür ekrana bakmaktan miğdem bulanırdı. hamiş olman söz konusu olduğunda bence daha esnek çalışmalısın.

Kendi iş yerimiz canım. çalışıyor olsam bırakırdım ama öyle lüksüm yok. delefonlar deli gibi.. işler deli gibi.. birtek uuyumaya fırsatım var. çıldırıyorum şuan. böyle olduğunda korkuyorum. bebek fikrinden vazgeçmek istiyorum korkumdan ((( nasıl yapacam ben hepsini biranda? duş almaya bile fırsatım olmuyor benim. bebeğe nasıl bakacam?
çıldırıyorum!!!!

aslında çok stres yapmıyorum cnm önceden çok stres yapıyodum ama eşimin durumunu öğrenince stres yapmamaya başladım
evet her ay umutlanıyorum o ayrı
ama olmadığında sebebi belli dioyorum
ya acıkçası şimdide bende bir sorun olduğunu düşünüyorum kist falan

muhtemelen bendeki ole bişey galiba
geçen sene çok doktor gezdim ama bişey çıkmadı
iki ay önce resmen üstüe görür gibi adet oldum ve iki seçenek var dediler ya hakketen gebesin üstüne görüyosun yada kist
gebe olmadığıma göre bende kist olduğunu düşünüyorum

bende aynı şeyi düşünüyordum taaki düne kadar. işkolikim ben çalışmazsam çldırırım hiç birşeye vaktim yok. evimi bile kadın gelip toparlıyor. bide titizim arkasından ben hallediyorum. bu arada hastalarım çok siroz hastası k. p rim. kv emboli oldu beyinde. annemin sağ omuzu kemik uzaması nedeniyle kesik. o kadar çokki.
Amaaaa bu sabah bi başka uyandım gülüm yaa.. gözümü açar açmaz elimi karnıma attım eşimi öptüm. şimdi işteyim çalışıyorum ama dünya umrumda değil. uçuyorum. düşünmüyorum nasıl vakit bulucam diye.. hele bi olsun. bebişin göbüşüne düşsün. aynı şeyi hissedeceksin. daha ilk günden böyleyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…