- 8 Mayıs 2008
- 8.605
- 524
- 363
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #3.941
Tıp merkezlerini hiç sevmiyorum ama birine gideceğim içime sinmese de.Canım hangi şehirdesin? Sgk anlaşmalı okadar tıp merkezi filan varmuayene ücretleri 20 tl filan. en azından tekrar tahlil yaptırmak için danışmak için bir doktor yok mu bulunduğun yerde?
Tıp merkezlerini hiç sevmiyorum ama birine gideceğim içime sinmese de.
günaydın kızlar. bugün daha iyi hissediyorum. ama kasıklarımdaki ağrı gerçek gülümsün. gecede oldu.
bide miğdem bulanıyooo(( öööööğğ
günaydın kızlar. bugün daha iyi hissediyorum. ama kasıklarımdaki ağrı gerçek gülümsün. gecede oldu.
bide miğdem bulanıyooo(( öööööğğ
günaydın cnm
olcak bunlar artık kendine dikkat edeceksin
bende bu sabah test yaptım 3 gün geçtü adetimi ama olmadı kocaman bir tek çizgi vardı karşımda öne cnm sıkıldı ama topladım sonra kendimi
bakalım koçiş de ikna oldu cabalarım karşısında cuma günü bir üroloji doktorun dan randevu aldım gidcez beraber inş. yan cizmez
valla sayenizde bende hamiş gibi oldum. sürekli midem bulanıyor, başım dönüyor. haha :))
(benim mide bulantısı günde 14 saat çalışmaktan arkadaşlar... saat 11e doğru eve gidebildim. hamiş olsam zor geçecek heralde... )
günaydın cnm
olcak bunlar artık kendine dikkat edeceksin
bende bu sabah test yaptım 3 gün geçtü adetimi ama olmadı kocaman bir tek çizgi vardı karşımda öne cnm sıkıldı ama topladım sonra kendimi
bakalım koçiş de ikna oldu cabalarım karşısında cuma günü bir üroloji doktorun dan randevu aldım gidcez beraber inş. yan cizmez
hayırlısı olsun canım benim. biraz daha bekle bence. 3 gün erken değilmi belkide olmuştur ne dersin. hayallerim gerçekmi oluyo acaba:))
adetin düzensizmi canım..Sebebi ne ?
Soğan kürü yapmanı tavsiye ederim
nerde keşke sanmıyorum cnm saten bir kaç aydır adet düzenimde şaştı galiba bende de bi takım problemler oluştu
bende gidecem bi kadın doğumcuya çnce hazır kocam ikna olmuşken bir götüreyimde
yok cnm düzensiz değildi aslında ama bi kaç aydır benimde feleğim kaydı
canım ya inşallah kısa zamanda haberini alırız seninde. bazen benimde gözlerim çift görür ekrana bakmaktan miğdem bulanırdı. hamiş olman söz konusu olduğunda bence daha esnek çalışmalısın.
stres yaptıysan olabilir canım. tabi git erkenden neyse sıkıntı öğrenmiş olursun inş. önemli bir şey değildir. peşini bırakma olurmu. eşininde peşini bırakma:)
Hani bizde kimseye söylemicektik ya ekim deki kontrole kadar. akşam evde tam 13 kişi vardı. :)))) hiç söylememişiz yani..
benimde hiç adet düzensizliğim lekelenmem falan yoktu..2 aydır lekeler başladı geçikme yada erken oldu
doktor ultrasonda 6-7 tane kist gördü..O ay soğan kürü yaptım..Diğer ay kontrolde kist gözükmedi..
Kendi iş yerimiz canım. çalışıyor olsam bırakırdım ama öyle lüksüm yok. delefonlar deli gibi.. işler deli gibi.. birtek uuyumaya fırsatım var. çıldırıyorum şuan. böyle olduğunda korkuyorum. bebek fikrinden vazgeçmek istiyorum korkumdan((( nasıl yapacam ben hepsini biranda? duş almaya bile fırsatım olmuyor benim. bebeğe nasıl bakacam?
çıldırıyorum!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?