Ilk çocuğunu düşünenler...

canıım düşünüp kendini böyle yoracağına doktora bi görünsen. neyse çıksa sorun. inş yoktur bişey ama yinede durup beklemek daha yıpratır seni

Bilmiyorum. sinirlerim harap. yapamaıyorum hep yürür diyorum ama güvenemiyorum kendime olmuyor. şimdi böyle ise, hamileliği kaldırabilecekmiyim. bugün doktora gitmem lazım gidemiyorum. hamileyken nasıl gidecem? ( kızlar sinirlerim harap, ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. çıkıyorum şimdi yarına görüşürüz....

sen biraz sakinleş canım. üzme kendini. sakin ve rahat olmaya çalış. Rabbim onun kolaylığını verir diye düşünüyorum. doktoruna da umarım gidersin.yarın görüşürüz.

aynı ben diyicem şimid olmayacak
benimde ün anlattım sana biliyosun babamın sol baağı diz altından kestiler
karpte sıkıntı var kayınvalidem sirozdan karaciğer nakilli sürekli gözüm üstlerinde zaten
aman bişey olmasın aman iyi olsunlar derken ben yaşlandım vallahi

ya cnm gidicem doktora kesinlikle ertelemeyi süşünmüyorum bu kadar hastanın içinde koştur koştur üzül ağla elbet bi yerlerden çıkacak onlar
ama bu ara o kadar yoğunumki dün bi toplantım vardı sizede doğru düzgün yazamadım saat 12 de gece çıktım ofisten direk yattım eve gidince

aysaerencim su akar yolunu bulur
elbette kendi işin olduğu için kaygıların farklıdır anlıyorum ama kadın olmanın en büyük mucizesini sakın erteleme
sen izindeyken bir eleman bulunur bişeyler yapılır
bunun hastalığı var yaşlılığı var
bak gamzede bede iki gündür yazıyoruz hastalarımızı biz olmasak yani çocukları olmsa napacaklardı hastane koşelerindeherşey bizler için
en önemlisi tam bir aile olmak erteleme erteleme

evet tatlım yaa. erteleye erteleye benim yaş oldu 32. artık korkmaya başlamıştım. olmazsa diye. ama dediğin gibi eriyip gidiyo hayatımız bu telaşlarla. olmuyor uymuyor bi türlü. ne onlardan geçebiliyo insan nede hayallerinden değilmi.

hayat şartları bizi buna itiyor işte eşimi bırak kendime hayrım olmadığı günleri biliyorum. Ertelemekten vazgeçtim kendimi. bugün gitmeyi düşünüyormusun doktora. bence eşinde ikna olmuşken ertelemeyin daha fazla.

cnm burda başkent ünv. hastanesi çok yakın işime eşime ordan randevu aldım o da cumaya verdi özel hastanede olsa yoğun işte
bende onla beraber cuma genel cerahhıye gidicem 2 haftadır bir hemoroid belası var başımda bir tıp merkezine gittim bi kaç ilaç verdi oda iyice kötü yaptı oturamıyorum bile once bi totomu toplayım sonrada ona gidicem
ya patrondanda utandım artık
baba hasta kav. ciğer nakilli onlar için o kadar çok izin aldım ki korkuyorum adama hastane demeye

yok korkma hiç te çekinme. ben kendimden biliyorum ilk yıllarda deli gibi çalıştım. iyi mi diyolar sanki. kimseye helede işverene yaranılmıyor canım. hemoroid eşimdede var. çok sıkıntılı bir durum. ağladığı günleri bilirim koca adamın.bunu çözmen lazım. doğumda falan sıkıntılı olur. valla bendede durum aynı artık oturup konuştum dedim benim hastam çok. işlerimi aksatmamaya çalışıcam ama sizde benimd urumumu biliyosunuz yapacak bişeyim yok hepsi gözüme bakıyolar. bende elimin tersiyle itemem onları. Allah bana güç verecek bende işime ve aileme yetişeceğim dedim. oda olumlu karşıladı. bazen utanıp sıkılarak korkarak çözülmüyor. konuşmanı yap ve tedavine bak. işini iyi yaparsan deli gibi çalışırsan senden iyisi yok. yaranıcan mı sanki. geçenlerde patronum kızım artık torun istiyorum dedi. nasıl mutlu oldum. demekki benim mücadelemi anlamış

aman bı anlatsam film olur derler ya ole patron milleti diolar ama ole diğil bu kişilşik meselesi bazen bi şey dmemz bazende izin verdiğine pişman eder işte
ya utanmayı falan aştım o kadar acı varki totomda gittim bi doktora iki üç ilaç verdi kullandım daha beter etti
bende cuma oraya ilaçlarımıda alıp gidicem bide iç hemoroid zıkkım tuvalete gidecem die aklım çıkıyo valla

çok zor canım ya. kanama varmı. daha önce operasyon geçirdinmi. benim eşim 3 kez aldırdı yine çıktı. ilki ameliyatla ikincisi lazerle sonuncuda boğma yöntemiyle ama geçmedi çok illet bişey

Merhaba kızlar

Dün çok fazla araştırma yaptık netten eşimle. İçim biraz rahatladı. Çok sorun teşkil etmeyecek galiba bu yüksek tahlil sonucum. Ben yüksek diyorum ama benim 6 değerim, bir kadın 187 ile doğuma girmiş Demek ki düşük ya da erken doğum riski o kadar fazla değil. Yine de işimi sağlama alıp tahlil verdim tekrar, beta hcg de ölçülecek ki değer artışı normal mi anlayabilelim.

Doktorlar çok fena ya. Dün o doktor geçmiş muayene sonuçlarını okudu ben de evet doğru şimdi de gebeyim dedim. "aman tanrım, ama crp değerin yüksek senin" dedi. Neye uğradığımı şaşırdım ben de doğal olarak.

Neyse daha iyi ve rahatım şimdi.

Tam teşekküllü olmuyorlar, biraz savsaklama oluyor, çok güvenemiyorum o yüzden. Ben bir de sürekli gidebileceğim doktorum olsun artık takibime başlasın istiyorum. FAtihe randevu aldım, ilenimlerimi yazarım haftaya.

Bu doktoru gördüm methetmişler ama yenimahalle uzak bana. Yine de aklımda olsun

Sen nereye gittin daisy? Ben dünden beri deli gibi doktor-hastane araştırıyorum. Tolga Ecemiş çok cazipti ama hem çok yoğunmuş hem de sezeryan yanlısıymış biraz. Ayrıca 200 tl muayenesi. Şimdilik aklımda yer edenler 29 mayıs hastanesi, fatih hst., akropol hst., hera kadın sağlığı merkezi ve lina mrk. Çağ hst. iyi diyorlar ama gidip görmek lazım. Ben bunlardan birkaçına bakacağım gidip.

Gamze şu an iyiyim, bebeğim sağlıklı ve tutundu inşallah, kendimi buna inandırıyorum. Kötü ihtimalleri düşünmek istemiyorum. DÜn yeterince gözyaşı döküp hem kendimi hem eşimi üzdüm. Çocuk söz konusu olunca çok panikliyor insan. Olacağı varsa olur, takdir Mevladan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…