- Konu Sahibi meleksimam
-
- #3.961
aslında çok stres yapmıyorum cnm önceden çok stres yapıyodum ama eşimin durumunu öğrenince stres yapmamaya başladım
evet her ay umutlanıyorum o ayrı
ama olmadığında sebebi belli dioyorum
ya acıkçası şimdide bende bir sorun olduğunu düşünüyorum kist falan
bende aynı şeyi düşünüyordum taaki düne kadar. işkolikim ben çalışmazsam çldırırım hiç birşeye vaktim yok. evimi bile kadın gelip toparlıyor. bide titizim arkasından ben hallediyorum. bu arada hastalarım çok siroz hastası k. p rim. kv emboli oldu beyinde. annemin sağ omuzu kemik uzaması nedeniyle kesik. o kadar çokki.
Amaaaa bu sabah bi başka uyandım gülüm yaa.. gözümü açar açmaz elimi karnıma attım eşimi öptüm. şimdi işteyim çalışıyorum ama dünya umrumda değil. uçuyorum. düşünmüyorum nasıl vakit bulucam diye.. hele bi olsun. bebişin göbüşüne düşsün. aynı şeyi hissedeceksin. daha ilk günden böyleyim..
Bilmiyorum. sinirlerim harap. yapamaıyorum hep yürür diyorum ama güvenemiyorum kendime olmuyor. şimdi böyle ise, hamileliği kaldırabilecekmiyim. bugün doktora gitmem lazım gidemiyorum. hamileyken nasıl gidecem?( kızlar sinirlerim harap, ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. çıkıyorum şimdi yarına görüşürüz....
bende aynı şeyi düşünüyordum taaki düne kadar. işkolikim ben çalışmazsam çldırırım hiç birşeye vaktim yok. evimi bile kadın gelip toparlıyor. bide titizim arkasından ben hallediyorum. bu arada hastalarım çok siroz hastası k. p rim. kv emboli oldu beyinde. annemin sağ omuzu kemik uzaması nedeniyle kesik. o kadar çokki.
Amaaaa bu sabah bi başka uyandım gülüm yaa.. gözümü açar açmaz elimi karnıma attım eşimi öptüm. şimdi işteyim çalışıyorum ama dünya umrumda değil. uçuyorum. düşünmüyorum nasıl vakit bulucam diye.. hele bi olsun. bebişin göbüşüne düşsün. aynı şeyi hissedeceksin. daha ilk günden böyleyim..
aynı ben diyicem şimid olmayacak
benimde ün anlattım sana biliyosun babamın sol baağı diz altından kestiler
karpte sıkıntı var kayınvalidem sirozdan karaciğer nakilli sürekli gözüm üstlerinde zaten
aman bişey olmasın aman iyi olsunlar derken ben yaşlandım vallahi
ya cnm gidicem doktora kesinlikle ertelemeyi süşünmüyorum bu kadar hastanın içinde koştur koştur üzül ağla elbet bi yerlerden çıkacak onlar
ama bu ara o kadar yoğunumki dün bi toplantım vardı sizede doğru düzgün yazamadım saat 12 de gece çıktım ofisten direk yattım eve gidince
evet tatlım yaa. erteleye erteleye benim yaş oldu 32. artık korkmaya başlamıştım. olmazsa diye. ama dediğin gibi eriyip gidiyo hayatımız bu telaşlarla. olmuyor uymuyor bi türlü. ne onlardan geçebiliyo insan nede hayallerinden değilmi.
hayat şartları bizi buna itiyor işte eşimi bırak kendime hayrım olmadığı günleri biliyorum. Ertelemekten vazgeçtim kendimi. bugün gitmeyi düşünüyormusun doktora. bence eşinde ikna olmuşken ertelemeyin daha fazla.
Kızlar bir sakin olun
cnm burda başkent ünv. hastanesi çok yakın işime eşime ordan randevu aldım o da cumaya verdi özel hastanede olsa yoğun işte
bende onla beraber cuma genel cerahhıye gidicem 2 haftadır bir hemoroid belası var başımda bir tıp merkezine gittim bi kaç ilaç verdi oda iyice kötü yaptı oturamıyorum bile once bi totomu toplayım sonrada ona gidicem
ya patrondanda utandım artık
baba hasta kav. ciğer nakilli onlar için o kadar çok izin aldım ki korkuyorum adama hastane demeye
ve sonuç az önce regli oldum((((
yok korkma hiç te çekinme. ben kendimden biliyorum ilk yıllarda deli gibi çalıştım. iyi mi diyolar sanki. kimseye helede işverene yaranılmıyor canım. hemoroid eşimdede var. çok sıkıntılı bir durum. ağladığı günleri bilirim koca adamın.bunu çözmen lazım. doğumda falan sıkıntılı olur. valla bendede durum aynı artık oturup konuştum dedim benim hastam çok. işlerimi aksatmamaya çalışıcam ama sizde benimd urumumu biliyosunuz yapacak bişeyim yok hepsi gözüme bakıyolar. bende elimin tersiyle itemem onları. Allah bana güç verecek bende işime ve aileme yetişeceğim dedim. oda olumlu karşıladı. bazen utanıp sıkılarak korkarak çözülmüyor. konuşmanı yap ve tedavine bak. işini iyi yaparsan deli gibi çalışırsan senden iyisi yok. yaranıcan mı sanki. geçenlerde patronum kızım artık torun istiyorum dedi. nasıl mutlu oldum. demekki benim mücadelemi anlamış
hadi yaaa... sağlık olsun canım benim üzülme.. Allah sanada bebişini verecek eminim
hadi yaaa... sağlık olsun canım benim üzülme.. Allah sanada bebişini verecek eminim
aman bı anlatsam film olur derler ya ole patron milleti diolar ama ole diğil bu kişilşik meselesi bazen bi şey dmemz bazende izin verdiğine pişman eder işte
ya utanmayı falan aştım o kadar acı varki totomda gittim bi doktora iki üç ilaç verdi kullandım daha beter etti
bende cuma oraya ilaçlarımıda alıp gidicem bide iç hemoroid zıkkım tuvalete gidecem die aklım çıkıyo valla
Tam teşekküllü olmuyorlar, biraz savsaklama oluyor, çok güvenemiyorum o yüzden. Ben bir de sürekli gidebileceğim doktorum olsun artık takibime başlasın istiyorum. FAtihe randevu aldım, ilenimlerimi yazarım haftaya.Kötü bir tecrüben olmuş heralde... :)
Her yer aynı olmuyor canım. tecrübe ederek anlarsın. Ben şimdi küçük bir tıp merkezine gidiyorum mesela ve doktorum çok iyi ilgileniyor benimle, temiz bir yer.
ciddi bir doktor olmasına rağmen çok yumuşak ve manevi destek veriyor.
Kk da çok yorumlar var şehrine göre sorgula istersen
Bu doktoru gördüm methetmişler ama yenimahalle uzak bana. Yine de aklımda olsunay cnm ne oldu ole birden
yeni mahallede lina kadın sağlık merkezi var orda şükran çakmak var muayene 30 liramı neymiş
çok iyi doktor dio arkadaşım
doğumunu o yaptı anne gibi dedi ayrıca çok bilgili dedi
netten bi abk istersen web sayfaları var
Sen nereye gittin daisy? Ben dünden beri deli gibi doktor-hastane araştırıyorum. Tolga Ecemiş çok cazipti ama hem çok yoğunmuş hem de sezeryan yanlısıymış biraz. Ayrıca 200 tl muayenesi. Şimdilik aklımda yer edenler 29 mayıs hastanesi, fatih hst., akropol hst., hera kadın sağlığı merkezi ve lina mrk. Çağ hst. iyi diyorlar ama gidip görmek lazım. Ben bunlardan birkaçına bakacağım gidip.Günaydın kızlar evet dogumlar muaneler cok pahalıhele tahliller dün bır doktora gittim ne doktordan ne hastaneden ne de parasından memnun kaldım doktor bu kadar mı suratsız olur hastane de özel yani allahdan güzel diye geldim , sonra tahlil istedi 180 tl tuttu kararımı verdim oraya gideceğime ben o kadar para verip de cocugun geleceğine yatırmayı tercih edıyorum sıkıldım zaten moralimi bozdu doktorun suratsızlıgı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?