Ilk çocuğunu düşünenler...

acemi peri okuuularda gördüm seni ne oldu çok merak ediyorum seni dün bir ateş attın buraya aklım sen de kaldı be cnm ne yaptın

iyi olmana çok sevindim güzel anne:))) daha iyi olacak herşey. ohh çok şükür..:)))
bayağı takılmıştın kafama dün. rahatladım

acemiperi rahatlamana sevindim..

Sen içini rahat tut.İnşallah bebeişin sana tutunacak
İnşallah canım. Konuşuyorum bazen bebeğimle "tutun bir yere gitme, bırakma beni" diyorum.

iyi olmana çok sevindim güzel anne:))) daha iyi olacak herşey. ohh çok şükür..:)))
bayağı takılmıştın kafama dün. rahatladım
Dün benim vaktim nasıl geçti bana sor bir de. Sevincime nasıl gölge düştü. Allahtan vesveselerimi durdurmayı başardım. Akşam üstü tahlil sonuçlarımı da alacağım.İnşallah güzel çıkarlar

şimdi okudum sevindim ya
valla aklım sende kalmıştı
iyi olcak inş. cnm
doktorlarada takılma bzaıları hakiketen bi acayip yani en son söleyceği şeyi en başta söylüyo sen de bi hoş oluyosun da kimin umrunda ki onlara sorsan işlerini yapıyo

inş . canım benim. rahat ol pozitif düşün. çok şükür rahatlatmışsın kendini. hayırlısıyla güzel haberler bekliyorum.

katılıyorum canım sana. sanki karşılarındaki duvar ya

katılıyorum canım sana. sanki karşılarındaki duvar ya

evet ya bunu ben en iyi babamın ambute ameliyetında yaşadım
adam kocaman prof olmuş okadar makul mağrur ki amelyetten sonra benim çıkmam lazım asistanla görüşün dedi bin pişman oldum buz gibi bir adam saydırıp duruyo o an hastanenin altında kaldım
ertesi gün hoca allahtan durumu anlattı
hala diyorum öküz

Canım ilk önce içini ferah tut herkesın bhcg degerı aynı olmuyor yapı farklılıkları biliyorsun benım adet günüme üç gün kala hcg değerim 238.08 cıktı doktor herhangi bişi demedi., adet günümü 6 gün geçince hcg değerim 9.525 oldu yani içini ferah tut .herkes farklı.

doktora hospıtalyma gittim özele ama çok pişmanım birde özel yani erdem hastanesine gidebilirim bilmiyorum daha karar veremedim

Aynen öyle. Öyle şaşırdım ki haftaya randevu verince "ben bir hafta ne yapacağım şimdi, risk var mı" bile diyemedim.Haftaya gittiğimde diyeceğim doktora zaten "aklımı aldınız" diye

Senin değerlerin yüksek maşallahı var. Ben 172 ile başladım bakalım bugün kaç olmuş.

Bu hastane işi gerçekten zormuş. Hem özellikli olacak, hem yakın olacak, hem uygun olacak.Allahtan daha vaktimiz çok. Her yerde ilk muayene 6.-8. hafta diyor. O zamana kadar doyasıya doktor araştırabilirim

inş. cnm allahtan büyük şehirdesin bunun nimetlerini güzelce kullanırsın iyi bir araştırmayla

ya gamze can seni görünce döktüm bütün dertlerimi burda aslında bole değildim içimde bişey kalmadı valla sanal arkadaşlarıma döktüm her birşeyi

canımsın yaa. bende öyle ketum bir kişiliğe sahibim aslında. paylaşımlarımız biraz ortak olmuş aslında hastalıklar falan. yaşayan bilir değilmi :) seni anladığımdan eminsin ne güzel. bende çok emin olmuşum ki önceleri çok çekingendim açılıvermişim:)))
böylesi daha iyi sanırım. ben en yakınlarımdan en yakın arkadaşlarımdan çıkar yedim. çokta üzüldüm. daha öncede demiştim ya yalana da riyaya da ihtiyacımız yok burada. gönül gözümle gördüğüm dostlarım

aynen ole gamze
arkadaş falanı geç amalarım halalrım yani akrabalarım
hastanede para isterde bize sararlar die onlar bile ortalıktan yok oldu
karagün dostu yok artık
bende burda koyuverdim kopçaları gitti valla

aynen ole gamze
arkadaş falanı geç amalarım halalrım yani akrabalarım
hastanede para isterde bize sararlar die onlar bile ortalıktan yok oldu
karagün dostu yok artık
bende burda koyuverdim kopçaları gitti valla

:))) iyi ettin be gülüm... noolacak yaa. rahatladık gitti.

:))) iyi ettin be gülüm... noolacak yaa. rahatladık gitti.

evet ole kocamdan başka kimseyle konuşamıyodum oda bzen ben ole dertlenince kızıyodu
yeter tedin bitirdin kendini
bu acının içinde çocuk tabi olmaz dio du daha da dertleniyodum sonra
ama sayenizde bir iki gündür bir rahatım yani

Vaktim yok malesef , çalışıyorum her zaman izin alamıyorum bilmiyorum birde enfeksıyonum gribim üstüne geldi mide bulantılarım git gide artıyor. biraz ağırdan geçiriyorum sanırım bu dönemi

Ne güzel. bende öyleyim. içine atınca birikiyor senin dediğin gibi çıkıyor bir yerlerimizden.

evet kızlar
gamze can seni dinledim

ve takibe karar verdim
bu sefer şansımı tolga hocadan kullancam
az öne hastaneyi aradım
hocamla hikayemi ve son bir kaç aydır yaşadığım adetimde ki bozuklukları anlattım
fiyat 200 liraymış ama yumurta takibinde bir kere alıp sonra almıyomuş
o yüzden iyi oldu aslında
eşim de cuma günü muayene olup sonuçları topladıktan sonra sonuçlarımla berber hocama gidiem dua edin bana
bakalım neler olacak
bu eş yanı çift olarak bizim için dönüm noktası sayılır
aynı anda bebek için bişeyler yapacaz

işte budurrrr:))) canım benimm. ne güzel. çok mutlu oldum. ciddi bir adım hadi hayırlısı olsun. meleğin sana bir adım daha yaklaşsın.
Dualarım sizinle. Eşinle birlikte olması daha da mutluluk verici. adım adım takipteyim seni. habersiz bırakma olurmu. birlikte formumuzu açıcaz inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…