- Konu Sahibi meleksimam
-
- #3.981
Merhaba kızlar
Dün çok fazla araştırma yaptık netten eşimle. İçim biraz rahatladı. Çok sorun teşkil etmeyecek galiba bu yüksek tahlil sonucum. Ben yüksek diyorum ama benim 6 değerim, bir kadın 187 ile doğuma girmişDemek ki düşük ya da erken doğum riski o kadar fazla değil. Yine de işimi sağlama alıp tahlil verdim tekrar, beta hcg de ölçülecek ki değer artışı normal mi anlayabilelim.
Doktorlar çok fena ya. Dün o doktor geçmiş muayene sonuçlarını okudu ben de evet doğru şimdi de gebeyim dedim. "aman tanrım, ama crp değerin yüksek senin" dedi. Neye uğradığımı şaşırdım ben de doğal olarak.
Neyse daha iyi ve rahatım şimdi.
Tam teşekküllü olmuyorlar, biraz savsaklama oluyor, çok güvenemiyorum o yüzden. Ben bir de sürekli gidebileceğim doktorum olsun artık takibime başlasın istiyorum. FAtihe randevu aldım, ilenimlerimi yazarım haftaya.
Bu doktoru gördüm methetmişler ama yenimahalle uzak bana. Yine de aklımda olsun
Sen nereye gittin daisy? Ben dünden beri deli gibi doktor-hastane araştırıyorum. Tolga Ecemiş çok cazipti ama hem çok yoğunmuş hem de sezeryan yanlısıymış biraz. Ayrıca 200 tl muayenesi. Şimdilik aklımda yer edenler 29 mayıs hastanesi, fatih hst., akropol hst., hera kadın sağlığı merkezi ve lina mrk. Çağ hst. iyi diyorlar ama gidip görmek lazım. Ben bunlardan birkaçına bakacağım gidip.
Gamze şu an iyiyim, bebeğim sağlıklı ve tutundu inşallah, kendimi buna inandırıyorum. Kötü ihtimalleri düşünmek istemiyorum. DÜn yeterince gözyaşı döküp hem kendimi hem eşimi üzdüm. Çocuk söz konusu olunca çok panikliyor insan. Olacağı varsa olur, takdir Mevladan.
İnşallah canım. Konuşuyorum bazen bebeğimle "tutun bir yere gitme, bırakma beni" diyorum.acemiperi rahatlamana sevindim..
Sen içini rahat tut.İnşallah bebeişin sana tutunacak
Dün benim vaktim nasıl geçti bana sor bir de. Sevincime nasıl gölge düştü. Allahtan vesveselerimi durdurmayı başardım. Akşam üstü tahlil sonuçlarımı da alacağım.İnşallah güzel çıkarlariyi olmana çok sevindim güzel anne:))) daha iyi olacak herşey. ohh çok şükür..:)))
bayağı takılmıştın kafama dün. rahatladım
İnşallah canım. Konuşuyorum bazen bebeğimle "tutun bir yere gitme, bırakma beni" diyorum.
Dün benim vaktim nasıl geçti bana sor bir de. Sevincime nasıl gölge düştü. Allahtan vesveselerimi durdurmayı başardım. Akşam üstü tahlil sonuçlarımı da alacağım.İnşallah güzel çıkarlar
şimdi okudum sevindim ya
valla aklım sende kalmıştı
iyi olcak inş. cnm
doktorlarada takılma bzaıları hakiketen bi acayip yani en son söleyceği şeyi en başta söylüyo sen de bi hoş oluyosun da kimin umrunda ki onlara sorsan işlerini yapıyo
katılıyorum canım sana. sanki karşılarındaki duvar ya
Canım ilk önce içini ferah tut herkesın bhcg degerı aynı olmuyor yapı farklılıkları biliyorsun benım adet günüme üç gün kala hcg değerim 238.08 cıktı doktor herhangi bişi demedi., adet günümü 6 gün geçince hcg değerim 9.525 oldu yani içini ferah tut .herkes farklı.Merhaba kızlar
Dün çok fazla araştırma yaptık netten eşimle. İçim biraz rahatladı. Çok sorun teşkil etmeyecek galiba bu yüksek tahlil sonucum. Ben yüksek diyorum ama benim 6 değerim, bir kadın 187 ile doğuma girmişDemek ki düşük ya da erken doğum riski o kadar fazla değil. Yine de işimi sağlama alıp tahlil verdim tekrar, beta hcg de ölçülecek ki değer artışı normal mi anlayabilelim.
Doktorlar çok fena ya. Dün o doktor geçmiş muayene sonuçlarını okudu ben de evet doğru şimdi de gebeyim dedim. "aman tanrım, ama crp değerin yüksek senin" dedi. Neye uğradığımı şaşırdım ben de doğal olarak.
Neyse daha iyi ve rahatım şimdi.
Tam teşekküllü olmuyorlar, biraz savsaklama oluyor, çok güvenemiyorum o yüzden. Ben bir de sürekli gidebileceğim doktorum olsun artık takibime başlasın istiyorum. FAtihe randevu aldım, ilenimlerimi yazarım haftaya.
Bu doktoru gördüm methetmişler ama yenimahalle uzak bana. Yine de aklımda olsun
Sen nereye gittin daisy? Ben dünden beri deli gibi doktor-hastane araştırıyorum. Tolga Ecemiş çok cazipti ama hem çok yoğunmuş hem de sezeryan yanlısıymış biraz. Ayrıca 200 tl muayenesi. Şimdilik aklımda yer edenler 29 mayıs hastanesi, fatih hst., akropol hst., hera kadın sağlığı merkezi ve lina mrk. Çağ hst. iyi diyorlar ama gidip görmek lazım. Ben bunlardan birkaçına bakacağım gidip.
Gamze şu an iyiyim, bebeğim sağlıklı ve tutundu inşallah, kendimi buna inandırıyorum. Kötü ihtimalleri düşünmek istemiyorum. DÜn yeterince gözyaşı döküp hem kendimi hem eşimi üzdüm. Çocuk söz konusu olunca çok panikliyor insan. Olacağı varsa olur, takdir Mevladan.
Aynen öyle. Öyle şaşırdım ki haftaya randevu verince "ben bir hafta ne yapacağım şimdi, risk var mı" bile diyemedim.Haftaya gittiğimde diyeceğim doktora zaten "aklımı aldınız" diyeşimdi okudum sevindim ya
valla aklım sende kalmıştı
iyi olcak inş. cnm
doktorlarada takılma bzaıları hakiketen bi acayip yani en son söleyceği şeyi en başta söylüyo sen de bi hoş oluyosun da kimin umrunda ki onlara sorsan işlerini yapıyo
Senin değerlerin yüksek maşallahı var. Ben 172 ile başladım bakalım bugün kaç olmuş.Canım ilk önce içini ferah tut herkesın bhcg degerı aynı olmuyor yapı farklılıkları biliyorsun benım adet günüme üç gün kala hcg değerim 238.08 cıktı doktor herhangi bişi demedi., adet günümü 6 gün geçince hcg değerim 9.525 oldu yani içini ferah tut .herkes farklı.
doktora hospıtalyma gittim özele ama çok pişmanım birde özel yani erdem hastanesine gidebilirim bilmiyorum daha karar veremedim
inş. cnm allahtan büyük şehirdesin bunun nimetlerini güzelce kullanırsın iyi bir araştırmayla
ya gamze can seni görünce döktüm bütün dertlerimi burda aslında bole değildim içimde bişey kalmadı valla sanal arkadaşlarıma döktüm her birşeyi
aynen ole gamze
arkadaş falanı geç amalarım halalrım yani akrabalarım
hastanede para isterde bize sararlar die onlar bile ortalıktan yok oldu
karagün dostu yok artık
bende burda koyuverdim kopçaları gitti valla
:))) iyi ettin be gülüm... noolacak yaa. rahatladık gitti.
Aynen öyle. Öyle şaşırdım ki haftaya randevu verince "ben bir hafta ne yapacağım şimdi, risk var mı" bile diyemedim.Haftaya gittiğimde diyeceğim doktora zaten "aklımı aldınız" diye
Senin değerlerin yüksek maşallahı var. Ben 172 ile başladım bakalım bugün kaç olmuş.
Bu hastane işi gerçekten zormuş. Hem özellikli olacak, hem yakın olacak, hem uygun olacak.Allahtan daha vaktimiz çok. Her yerde ilk muayene 6.-8. hafta diyor. O zamana kadar doyasıya doktor araştırabilirim
evet ole kocamdan başka kimseyle konuşamıyodum oda bzen ben ole dertlenince kızıyodu
yeter tedin bitirdin kendini
bu acının içinde çocuk tabi olmaz dio du daha da dertleniyodum sonra
ama sayenizde bir iki gündür bir rahatım yani
evet kızlar
gamze can seni dinledim
ve takibe karar verdim
bu sefer şansımı tolga hocadan kullancam
az öne hastaneyi aradım
hocamla hikayemi ve son bir kaç aydır yaşadığım adetimde ki bozuklukları anlattım
fiyat 200 liraymış ama yumurta takibinde bir kere alıp sonra almıyomuş
o yüzden iyi oldu aslında
eşim de cuma günü muayene olup sonuçları topladıktan sonra sonuçlarımla berber hocama gidiem dua edin bana
bakalım neler olacak
bu eş yanı çift olarak bizim için dönüm noktası sayılır
aynı anda bebek için bişeyler yapacaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?