Ilk çocuğunu düşünenler...

koca ankarada bir tolga ecemiş kalmıştı gitmediğim oda oldu
ankardaki tüm dktorlar tanıyo bni ya
inş. cnm burda yazmaya başlayalı 3 hamilelik haberi aldım
zaten hiç bi zaman bnde bişey yok dediler die salmadım
bide bu hoaya gidelim bakalım napalım giden para olsun bana bebeğimi getirsinde
artık ninler külübundan devam ederiz

önce cuma eşime ne diyecekler bakalım bu çok önemli eşimin yapısı biraz farklı doktorun yaklaşımı onu kamçılayada bilir terste tepebilir
ben gezerim doktor doktor ama ole değil inş. cuma günü bizim için verimli olur

Adım atmak yolu yarılamaktır. Güzel bir başlangıç yapmışsın hayırlı bir sonuç alırsın inşallah. Tüp bebek, bebek olmama gibi konularda Tolga bey çok iyiymiş. Bence iyi bir seçim olmuş.
Şu an bana uygun değil Tolga bey. Ama sen çok beğenirsen ben de bakabilirim doktor olarak

inş. cnm dediğim gibi bi o kalmıştı
öncesinde prof.dr. aydan biriye gidiyodum o da süper bi doktor
sağlıksın bir problem yok dedi
hatta eşimin sıkıntısını bu hocamız buldu
ama tolga beyin ücreti bu hoamıza göre daha makul
birde ben babamın hastalık sürcinde öğrendim ki ne kadar farklı doktor görürse o kadar iyi

işte eşinin sonuçları çıksın gel bir muayane edelim sonrada yumurta takibi yapalım dedi
bakalım bismillah dedik
hayırlı olur inş. rabbim göz yaşlarımı acıdan yokluktan değil mutluluktan akıtmayı nasip eder bu sefer

olsun çare kimdeyse onun peşine düş tabi canım. inşallah bebişlerimizle ilgili gelişmeleri paylaşacağımız günler gelecek. eşinlede ilgili diliyorum bir sıkıntı çıkmaz. 'Allah ım gülümsünün eşine azim ver. ' :)
çok heyecanlandım :))) cuma günü netleşirmi acaba.

ya kızlar bi acayip oldum sanki hamile kaldım bi sevindirik oldum bi acayip oldum bu hoca bi umut oldu bana bakalım hayırlısı ay nasılda çok işim var çalışamadım bi koptum birden

ay inş. rabbim duysun sesini
ya işte özellikle bu hocayı seçtim ürolog olarak eşime
babamdan tanıyorum pozitif bir adam aslında
bole tek tek konuşur tane tane anlatır yani rahatlatıcı bir tarafı var yani bende ole oldu babamın sonuçları için konuşurken
işte muayene edek spermogram isteyecek acaba ne zaman çıkar bilmiyorum
başkent hastanesidde yoğun bi hastane inş. iii olur
onu bi çözsek zaten ben giderim gelirm

ya gamze en güzelide ne biliyomusun bu hocaya giderken izin almak zorunda kalmıycam
cumartesi ben yarım gün çalışıyorum ve oda cumarteside muayene alıyomuş
bana dertlenme sen ne zaman istersen o zman gel ben sna uyarım madem ole bi sıkıntı var dedi

İnşallah o da olacak canım benimmmmm

ay inş. şu an ofistekiler deli olduğumu düşünüyo
duruduramıyorum kendimi
sen ne yazıyosun ole diolar bana hah

ya belki ortada bişey yok ama kızlar eşimle bu sürece girmek benim için gerçekten çok önemliydi
ben bu gün için tam 1 sene uğraştım o yüzden bu kadar heyecam yapmam

ne güzel bak. gönülden isteyip pozitif olunca kendin atıverdin ilk adımını. çok şükür seninde bir umudun yeşerdi arkadaşım. hepimizi yaşatan hayata bağlayan o umut sende coşuverdi birden. doktorunda size uyacak madem çok güzel bir haber. sen gayretini gösteriyosun Rabbimde görecek bazısına istemeden bazısına çabucak veriyor bizlerede uzuuuun bir deneme yapıyor işte Rabbim. Ama unutmayalım Allah sevdiği kulunu sınarmış:)

ya kızlar bi acayip oldum sanki hamile kaldım bi sevindirik oldum bi acayip oldum bu hoca bi umut oldu bana bakalım hayırlısı ay nasılda çok işim var çalışamadım bi koptum birden
Çünkü umut doldun. O umut o kadar önemli ki. Döllenmeyi bile kuvvetlendiriyor. İnşallah sağlığınız düzelecek, bebek gelecek, sonra bir tane daha gelecek
Burdan güzel haberlerini alacağız inşallah

saol yanımda olduğun için

hepinize çok teşekkür ederim aslında iyiyim duruma alıştım diodum ama ole değilmiş şu an duruduramıyorum kendimi ağlamaktan helak olucam akşama kadar bole giderse

Çünkü umut doldun. O umut o kadar önemli ki. Döllenmeyi bile kuvvetlendiriyor. İnşallah sağlığınız düzelecek, bebek gelecek, sonra bir tane daha gelecek
Burdan güzel haberlerini alacağız inşallah

ya sen diyosun en üç tane yapıcam
ole bi tane olsun yeter falan demem ben
kardeş çok başka

evet önce daisy sonra sen sonra gamze aslında olabildiğini yaşan sıkıntıların meyvesinin nasıl alındığını gösterdiniz rabbim ne muradınız varsa versin allah hepinizden bir kere değil bin kere rası olsun kızlar
canımdan ote can oldunuz bana içimdeki bulup çıkarıdınız

Allah hepimize hayırlısını versin canım benim

Allah senden de razı olsun bitanem... seninde muradını kucağına versin bir an evvel.:)
yuvanı şenlendirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…