Ilk çocuğunu düşünenler...

Az önce asistanım dediki (daha bebişimden haberi yok işyerimdekilerin) ''sanki kırık camların üstünde yürüyosunuz 2 gündür'' nasıl güldüm anlatamam. bir bilse elimden gelse hiç hareket etmiycemi..

canlarım ben çıkıyorum azıcık dinlenmek için erken kaçıcam bugün. sevgiyle kalın. yarın hepimiz için güzel bir gün olsun

Bu doktorlar beni öldürecek. Hcg değerim 283 çıktı. Artış yeterli değilmiş. Dış gebelik olabilir hemen tam teşekküllü hastaneye git dedi. Ne doğru dürüst açıklama yapıyor ne net bir şey söylüyor. Ne demek şimdi bu ya. Doktor değil misin sen, ne bakılacaksa burda bak,sen yap.

Sinirlerim çok bozuldu. Yarın profa randevu aldım. Ne varsa çıksın. Boşa umutlanmayayım bari.

nereye gittin ki cnm
senide nerde öküz var afedersin o buldu ya
dur hemen bozma moralını yarın dediğin doktora bir git bakalım
ole hemen bırakmak yok kendini

haydaa senide 2 gündür doktorlar hedef aldı..Stres yap diyemiş böyle taksit taksit konuşuyorlar acaba.Dış gebeliği o göremiyomuymuş

nereye gittin ki cnm
senide nerde öküz var afedersin o buldu ya
dur hemen bozma moralını yarın dediğin doktora bir git bakalım
ole hemen bırakmak yok kendini
Gitmem bir daha oraya zaten. Gün aşırı ikiye katlanması gerekiyor beta hcgnin. Dış gebelik belirtilerine bakıyorum bende var gibi. Çıkamadım işin içinden

haydaa senide 2 gündür doktorlar hedef aldı..Stres yap diyemiş böyle taksit taksit konuşuyorlar acaba.Dış gebeliği o göremiyomuymuş
Hcg takibi yapılacak. Önce iki gün sonra ölçtür ister burda ister başka yerde dedi. Sonra kasık ve göğüs ağrım var deyince yarın hemen hastaneye git dedi. NEt bir şey de demiyor. Sinir stres oldum. Netten bakıyorum artışı benim gibi az olup da başarılı hamilelik geçiren hem de ikiz sahibi var.

İlk tahlili başka bir tıp merkezinde yaptırmıştım acaba ölçümlerde mi hata var. Şu an ilk değere göre hesap yapıyor. Nette birisi yazmış aynı gün devlette 3000 küsur çıkan değer özelde 2500 civarı çkımış, düşüş var gibi görünmüş

Ben bebeğimin sağlıklı olduğunu düşünüyorum, öyle olmasını ümit ediyorum. Yarın belli olur inşallah

cnm dur bakalım ole hiç bişey kesin değil daha
doktor çok önemli hep diyoruz biliyosun
yarın bi git bakalım o hoca ne diyecek

test yapmıştım 28.44...........2 gün sonra 64.39.... 4 gün sonra 226.7 benim embriyolarım 5. gün embriyosuydu o yüzden biraz erken yaptım ve şu anda kızım 2.yaşına basacak

Forumda biri böyle yazmış. Bu yazı umut oldu bana.

inş. cnm ya
bak başaran varmış
yarın doktora gidince belli olur cnm ya dua edelim hep birlikte sende kötü düşünme

14. gün 266
16. gün 477
18.gün 688
21. gün (3 gün sonra)birden..
2069 oldu sonuç üçüz gebelik..

Bir tane de bu var. Acaba kişiden kişiye değişiyor mu?

Sen umudunu kaybetme canım..İnşallah bir sıkıntı yoktur.

iyi işte bak ne güzel
sen iyi bir doktor bul cnm
herkes başka telden çalıyo
senin sinirlerin bozuluyo

İyi bir doktor ve tek yerden takip lazım demek ki. Testi yapan yerler farklı olunca da sıkıntı. Yarın gideceğim doktor yapar takibi. Artışı yavaş olup da sonra normal seviyeye gelen sağlıklı gebeler buldum birkaç tane daha. Hatta onlara da dış gebelik olabilir demişler. Biraz daha düzeldi moralim.

Beni de her gün ağlatıyorlar yazık günah değil mi bana. Tamam önlem almaları dikkatli hareket etmeleri güzel ama benim psikolojim mahvoluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…