- Konu Sahibi meleksimam
-
- #4.021
yaparmı yaparız valla :))) inşallah gülüm. sen bu umudunu hiç bozma. bende şu ekimin ilk haftasını atlatayım.
daisyB hadi: O Bebek buraya gelecek :))))) bayıldım buna yaa
heheheh evet olmuyordu bir topic vardı orada viole arkadaşımız sayesınde bende böyle yazmıstım ve dogdugundada o bebek buraya geldı yazarım
Az önce asistanım dediki (daha bebişimden haberi yok işyerimdekilerin) ''sanki kırık camların üstünde yürüyosunuz 2 gündür'' nasıl güldüm anlatamam. bir bilse elimden gelse hiç hareket etmiycemi..
canlarım ben çıkıyorum azıcık dinlenmek için erken kaçıcam bugün. sevgiyle kalın. yarın hepimiz için güzel bir gün olsun
Bu doktorlar beni öldürecek. Hcg değerim 283 çıktı. Artış yeterli değilmiş. Dış gebelik olabilir hemen tam teşekküllü hastaneye git dedi. Ne doğru dürüst açıklama yapıyor ne net bir şey söylüyor. Ne demek şimdi bu ya. Doktor değil misin sen, ne bakılacaksa burda bak,sen yap.
Sinirlerim çok bozuldu. Yarın profa randevu aldım. Ne varsa çıksın. Boşa umutlanmayayım bari.
Bu doktorlar beni öldürecek. Hcg değerim 283 çıktı. Artış yeterli değilmiş. Dış gebelik olabilir hemen tam teşekküllü hastaneye git dedi. Ne doğru dürüst açıklama yapıyor ne net bir şey söylüyor. Ne demek şimdi bu ya. Doktor değil misin sen, ne bakılacaksa burda bak,sen yap.
Sinirlerim çok bozuldu. Yarın profa randevu aldım. Ne varsa çıksın. Boşa umutlanmayayım bari.
Gitmem bir daha oraya zaten. Gün aşırı ikiye katlanması gerekiyor beta hcgnin. Dış gebelik belirtilerine bakıyorum bende var gibi. Çıkamadım işin içindennereye gittin ki cnm
senide nerde öküz var afedersin o buldu ya
dur hemen bozma moralını yarın dediğin doktora bir git bakalım
ole hemen bırakmak yok kendini
Hcg takibi yapılacak. Önce iki gün sonra ölçtür ister burda ister başka yerde dedi. Sonra kasık ve göğüs ağrım var deyince yarın hemen hastaneye git dedi. NEt bir şey de demiyor. Sinir stres oldum. Netten bakıyorum artışı benim gibi az olup da başarılı hamilelik geçiren hem de ikiz sahibi var.
haydaa senide 2 gündür doktorlar hedef aldı..Stres yap diyemiş böyle taksit taksit konuşuyorlar acaba.Dış gebeliği o göremiyomuymuş
Hcg takibi yapılacak. Önce iki gün sonra ölçtür ister burda ister başka yerde dedi. Sonra kasık ve göğüs ağrım var deyince yarın hemen hastaneye git dedi. NEt bir şey de demiyor. Sinir stres oldum. Netten bakıyorum artışı benim gibi az olup da başarılı hamilelik geçiren hem de ikiz sahibi var.
İlk tahlili başka bir tıp merkezinde yaptırmıştım acaba ölçümlerde mi hata var. Şu an ilk değere göre hesap yapıyor. Nette birisi yazmış aynı gün devlette 3000 küsur çıkan değer özelde 2500 civarı çkımış, düşüş var gibi görünmüş
Ben bebeğimin sağlıklı olduğunu düşünüyorum, öyle olmasını ümit ediyorum. Yarın belli olur inşallah
test yapmıştım 28.44...........2 gün sonra 64.39.... 4 gün sonra 226.7 benim embriyolarım 5. gün embriyosuydu o yüzden biraz erken yaptım ve şu anda kızım 2.yaşına basacak
Forumda biri böyle yazmış. Bu yazı umut oldu bana.
test yapmıştım 28.44...........2 gün sonra 64.39.... 4 gün sonra 226.7 benim embriyolarım 5. gün embriyosuydu o yüzden biraz erken yaptım ve şu anda kızım 2.yaşına basacak
Forumda biri böyle yazmış. Bu yazı umut oldu bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?