- Konu Sahibi meleksimam
-
- #4.041
İyi bir doktor ve tek yerden takip lazım demek ki. Testi yapan yerler farklı olunca da sıkıntı. Yarın gideceğim doktor yapar takibi. Artışı yavaş olup da sonra normal seviyeye gelen sağlıklı gebeler buldum birkaç tane daha. Hatta onlara da dış gebelik olabilir demişler. Biraz daha düzeldi moralim.
Beni de her gün ağlatıyorlar yazık günah değil mi bana. Tamam önlem almaları dikkatli hareket etmeleri güzel ama benim psikolojim mahvoluyor
Bu doktorlar beni öldürecek. Hcg değerim 283 çıktı. Artış yeterli değilmiş. Dış gebelik olabilir hemen tam teşekküllü hastaneye git dedi. Ne doğru dürüst açıklama yapıyor ne net bir şey söylüyor. Ne demek şimdi bu ya. Doktor değil misin sen, ne bakılacaksa burda bak,sen yap.
Sinirlerim çok bozuldu. Yarın profa randevu aldım. Ne varsa çıksın. Boşa umutlanmayayım bari.
Amin canim.hadi cnm üzme kendini allah yardımcın olsun
Panik yapmamak elde degil ki. Inadina olur gibi ara ara kasiklarim regl olacakmis gibi agriyor, gogus uclarim da cok aciyor. Sende var mi boyle bir sey?Bir sakin ol yaa herkes farklı dedim sana değilmi canım benım doktora gitmeden sakın boyle umutsuzluga düşmee lütfenn bakalım yarın bır devlet arastırma hastanesıne randevu al ve doktora görün haberlerını beklıyoruz
Ayrica ben doktora gidince umutsuzluga kapiliyorum. Bugun tahlil sonucu almaya icim son derece rahat gule oynaya gittim. Tek korkum enfeksiyondu. Cikmadi sukur. Ama doktor cok korkuttu beni. Belirsizlikten nefret ediyorum. Dese ki bu bebek tutunamamis aglarim biraz sonra hayirlisi buymus der susarim. Ama simdi dusecek mi, saglikli mi, ne olacak, bana zarar verir mi bir suru soru var aklimda.
Biraz daha rahatim. En kotuye hazirlikliyim. Allahtan akrabalarima falan soylemedim. Bugun anne babama bile mutlu mesut kizi oynadim. Kimsenin haberi yok.
hadi cnm üzme kendini allah yardımcın olsun
yarın senin için büyük gün. ben heyecan yaptım:)
GünaydınGünaydın canım. yazdıklarınıza göz attım biraz. erken çıkınca kaçırmışım hepsini. nasılsın
Günaydın
Daha sakinim. Dış gebelikle ilgili araştırma yapıyorum. Göğüs ucu ağrısı hem dış gebelikte hem de normal gebelikte oluyormuş.Benim gibi değeri az artıp da dış gebelik olan da var normal gebe de. Sanki normalleri daha fazla.
Şu an elimden bir şey gelmez zaten. En kötüye göre hazırlanıp kabullendim durumu. Ama içimden bir ses her şey normal diyor. Allah yardımcım olsun
Günaydın
Daha sakinim. Dış gebelikle ilgili araştırma yapıyorum. Göğüs ucu ağrısı hem dış gebelikte hem de normal gebelikte oluyormuş.Benim gibi değeri az artıp da dış gebelik olan da var normal gebe de. Sanki normalleri daha fazla.
Şu an elimden bir şey gelmez zaten. En kötüye göre hazırlanıp kabullendim durumu. Ama içimden bir ses her şey normal diyor. Allah yardımcım olsun
gunaydın bayanlar
bide beni düşün
inş. bu ilk muayene sorunsuz geçerde sonrası gelir yoksa bir yıl daha uğraşmak zorunda kalırım
Günaydın
Günaydın hanımlar , Evet sakin olmakda tabiki fayda var o yüzden iyi olmamız gerekiyor bu dönemdeee ben hala rahatsızlığımı atlatamadım malesef cok kotuyum dinlenmeye ihtiyacım var ama nerdeeee
Ben de bebeğimin yavaş ama normal bir büyüme gösterdiğini düşünüyorum. Üç gündür eşimle dokuz doğuruyoruz. Sağ salim doğarsa popoya şaplağı yiyecek bizim bebekGünaydın canım.
Bence bebeğin seninle kalacak..Ben buna eminim..
randevun ne zaman
Öğleden sonra gideceğim. Büyük ihtimal hcg takibi yapacak. Henüz değerim ultrasonda görmeye elverişli değil. Bakalım değerimdeki artış ne alemde.doktora bugün mü gideeksin acemi peri?
Senin rahatsızlığı ne?Günaydın hanımlar , Evet sakin olmakda tabiki fayda var o yüzden iyi olmamız gerekiyor bu dönemdeee ben hala rahatsızlığımı atlatamadım malesef cok kotuyum dinlenmeye ihtiyacım var ama nerdeeee
Benim rahatsızlığım grip + idrar yolu engeksiyonu malesef. Birde bebekten dolayı mide bulantısından durmadan cıkartıyorum midemde birsey yokken bile safra cıkardım bu sabahBen de bebeğimin yavaş ama normal bir büyüme gösterdiğini düşünüyorum. Üç gündür eşimle dokuz doğuruyoruz. Sağ salim doğarsa popoya şaplağı yiyecek bizim bebek
Öğleden sonra gideceğim. Büyük ihtimal hcg takibi yapacak. Henüz değerim ultrasonda görmeye elverişli değil. Bakalım değerimdeki artış ne alemde.
Senin rahatsızlığı ne?
günaydın canım. bende griple uğraşıyorum hala :) limonlu suya dayandım başka çare yok. iyi geldi bana.
Benim rahatsızlığım grip + idrar yolu engeksiyonu malesef. Birde bebekten dolayı mide bulantısından durmadan cıkartıyorum midemde birsey yokken bile safra cıkardım bu sabah
Limon yedim dün ama bana mısın demedi bebiş istemiyor yemek , direk çıkartıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?