Ilk çocuğunu düşünenler...

işte cnm tamda demek istediğim bu bazıları doktorların acımaız maalesef onlar için yaşanan şeyler normal ama bizlerde ki etkileri ole değil işte
sen içine sinen gerçekten sana faydalı olabileceğine inandığın bir doktor bul ve dediğin gibi tek yerden takip et
bak ne güzel başarılı örenklerde varmış gönlünü ferah tut
iyi olur inş.

Bir sakin ol yaa herkes farklı dedim sana değilmi canım benım doktora gitmeden sakın boyle umutsuzluga düşmee lütfenn bakalım yarın bır devlet arastırma hastanesıne randevu al ve doktora görün haberlerını beklıyoruz

hadi cnm üzme kendini allah yardımcın olsun
Amin canim.

Panik yapmamak elde degil ki. Inadina olur gibi ara ara kasiklarim regl olacakmis gibi agriyor, gogus uclarim da cok aciyor. Sende var mi boyle bir sey?
En kotu ihtimal dis gebelik vardir. Bebegimi vakumla alacaklar o zaman. Boyle olmasi gerekiyorsa olacak. Mevlam neylerse guzel eyler

Ayrica ben doktora gidince umutsuzluga kapiliyorum. Bugun tahlil sonucu almaya icim son derece rahat gule oynaya gittim. Tek korkum enfeksiyondu. Cikmadi sukur. Ama doktor cok korkuttu beni. Belirsizlikten nefret ediyorum. Dese ki bu bebek tutunamamis aglarim biraz sonra hayirlisi buymus der susarim. Ama simdi dusecek mi, saglikli mi, ne olacak, bana zarar verir mi bir suru soru var aklimda.

Biraz daha rahatim. En kotuye hazirlikliyim. Allahtan akrabalarima falan soylemedim. Bugun anne babama bile mutlu mesut kizi oynadim. Kimsenin haberi yok.

Günaydın canım. yazdıklarınıza göz attım biraz. erken çıkınca kaçırmışım hepsini. nasılsın

Günaydın canım. yazdıklarınıza göz attım biraz. erken çıkınca kaçırmışım hepsini. nasılsın
Günaydın

Daha sakinim. Dış gebelikle ilgili araştırma yapıyorum. Göğüs ucu ağrısı hem dış gebelikte hem de normal gebelikte oluyormuş.Benim gibi değeri az artıp da dış gebelik olan da var normal gebe de. Sanki normalleri daha fazla.

Şu an elimden bir şey gelmez zaten. En kötüye göre hazırlanıp kabullendim durumu. Ama içimden bir ses her şey normal diyor. Allah yardımcım olsun

Günaydın canım.

Bence bebeğin seninle kalacak..Ben buna eminim..

randevun ne zaman

Günaydın hanımlar , Evet sakin olmakda tabiki fayda var o yüzden iyi olmamız gerekiyor bu dönemdeee ben hala rahatsızlığımı atlatamadım malesef cok kotuyum dinlenmeye ihtiyacım var ama nerdeeee

tabiki canım benim. şu yaşadığın sıkıntıya bak ben en çok buna üzülüyorum. bu doktorlar insanı ne hallere sokuyorlar deli oldum senin yazdıklarına aklıma geleni saydım valla.mutluluğunu bile yaşatmıyolar insana.inşallah bir sorun çıkmayacak. bebişin sağlıklı olacak. rahat tut içini

Günaydın hanımlar , Evet sakin olmakda tabiki fayda var o yüzden iyi olmamız gerekiyor bu dönemdeee ben hala rahatsızlığımı atlatamadım malesef cok kotuyum dinlenmeye ihtiyacım var ama nerdeeee

günaydın canım. bende griple uğraşıyorum hala :) limonlu suya dayandım başka çare yok. iyi geldi bana.

Günaydın canım.

Bence bebeğin seninle kalacak..Ben buna eminim..

randevun ne zaman
Ben de bebeğimin yavaş ama normal bir büyüme gösterdiğini düşünüyorum. Üç gündür eşimle dokuz doğuruyoruz. Sağ salim doğarsa popoya şaplağı yiyecek bizim bebek

doktora bugün mü gideeksin acemi peri?
Öğleden sonra gideceğim. Büyük ihtimal hcg takibi yapacak. Henüz değerim ultrasonda görmeye elverişli değil. Bakalım değerimdeki artış ne alemde.

Senin rahatsızlığı ne?

Benim rahatsızlığım grip + idrar yolu engeksiyonu malesef. Birde bebekten dolayı mide bulantısından durmadan cıkartıyorum midemde birsey yokken bile safra cıkardım bu sabah
günaydın canım. bende griple uğraşıyorum hala :) limonlu suya dayandım başka çare yok. iyi geldi bana.

Limon yedim dün ama bana mısın demedi bebiş istemiyor yemek , direk çıkartıyorum

Son düzenleme:
Benim mide bulantım yok. Kasık ağrım ve göğü ağrım var. Ama iştahım da yok. Ağzımın tadı tuzu kalmadı. Stresten mi bebekten mi bilemiyorum.
Enfeksiyona dikkat et. Bir poşette toz var o biraz kurutuyor, kullanmadın mı bir şey geçmesi için Daisy?

bak ben o konuda biraz daha şanslıyım midem bulanmıyor ama çok iştahlıyım :) nasıl yiyorum anlatamam. önüme geleni silip süpürüyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…