- Konu Sahibi meleksimam
-
- #4.061
Benim mide bulantım yok. Kasık ağrım ve göğü ağrım var. Ama iştahım da yok. Ağzımın tadı tuzu kalmadı. Stresten mi bebekten mi bilemiyorum.
Enfeksiyona dikkat et. Bir poşette toz var o biraz kurutuyor, kullanmadın mı bir şey geçmesi için Daisy?
Benim mide bulantım yok. Kasık ağrım ve göğü ağrım var. Ama iştahım da yok. Ağzımın tadı tuzu kalmadı. Stresten mi bebekten mi bilemiyorum.
Enfeksiyona dikkat et. Bir poşette toz var o biraz kurutuyor, kullanmadın mı bir şey geçmesi için Daisy?
Akşamları ve sabah kalkınca üşüme oluyor mu kızlar?
Size bakınca normal belirtiler yaşıyorum diyorum. İnşallah hcg değerim zıplayarak artar
Akşamları ve sabah kalkınca üşüme oluyor mu kızlar?
Size bakınca normal belirtiler yaşıyorum diyorum. İnşallah hcg değerim zıplayarak artar
üç hamiş başbaşa başlamışsınız kaynatmaya:)))
:)))) gerçekten yaa. korkuyoruz ya hala sanırım böyle bastırıyoruz :)))
Sen de katılırsın inşallah yakında. Sağlıklı bir gebelikle tabi ki. Ben henüz gebeliğimi yaşayamıyorum.Allah hiçbirinize böyle korkular yaşatmasınüç hamiş başbaşa başlamışsınız kaynatmaya:)))
korkmayın iyi olacak herşey
Benim rahatsızlığım grip + idrar yolu engeksiyonu malesef. Birde bebekten dolayı mide bulantısından durmadan cıkartıyorum midemde birsey yokken bile safra cıkardım bu sabah
Limon yedim dün ama bana mısın demedi bebiş istemiyor yemek , direk çıkartıyorum
Sen de katılırsın inşallah yakında. Sağlıklı bir gebelikle tabi ki. Ben henüz gebeliğimi yaşayamıyorum.Allah hiçbirinize böyle korkular yaşatmasın
inş gülüm. kısa zamanda seninde şikayetlerini okuycaz buradan . Ama bak kızma ben sana çok gülücem tamam mı
Kızlar sizlerin bu tedirginliğinizi gördükçe reglimin üzerinden 10 geçince test yapmak istiyorum..
Önce hamilemiyim diye sıkıntı çek
sonra değerim artsın diye
sonra kese oluşsun diye
kalp atışı duyulsun diye
......
Ne zormuş ya..
Çok araştırmamak lazım anladım bunu..
Herşeyi araştırdıkça stresim artıyor..
Eskiden kim biliyordu yumurtlama gününü yada değerinin yükselmesini,yada kese içi dolacakmıyı yada kalp atışını...
Ozamanlar daha kolaymış herşey..
Yanlış yapıyoruz araştırmakla
ben o günleri hayırlısyla bir göreyim de sen doya doya gül bana inş.
Kızlar sizlerin bu tedirginliğinizi gördükçe reglimin üzerinden 10 geçince test yapmak istiyorum..
Önce hamilemiyim diye sıkıntı çek
sonra değerim artsın diye
sonra kese oluşsun diye
kalp atışı duyulsun diye
......
Ne zormuş ya..
Çok araştırmamak lazım anladım bunu..
Herşeyi araştırdıkça stresim artıyor..
Eskiden kim biliyordu yumurtlama gününü yada değerinin yükselmesini,yada kese içi dolacakmıyı yada kalp atışını...
Ozamanlar daha kolaymış herşey..
Yanlış yapıyoruz araştırmakla
cnm burda başkent ünv. hastanesi çok yakın işime eşime ordan randevu aldım o da cumaya verdi özel hastanede olsa yoğun işte
bende onla beraber cuma genel cerahhıye gidicem 2 haftadır bir hemoroid belası var başımda bir tıp merkezine gittim bi kaç ilaç verdi oda iyice kötü yaptı oturamıyorum bile once bi totomu toplayım sonrada ona gidicem
ya patrondanda utandım artık
baba hasta kav. ciğer nakilli onlar için o kadar çok izin aldım ki korkuyorum adama hastane demeye
haklısın canım. hamile olupta tarlada bağda bahçede çalışan oralarda doğum yapan kadınlarımız var.ama önceleri yediğimiz içtiğimiz herşey şimdiye göre daha doğalmış . nesil ilerledikçe herşeyin riski büyüyor. hayatımız bile öyle malesef.
Öyle deme canım. duyarlı olunca bebeklerin hayatı kurtuluyor. annem yaşındaki tanıdığım insanların neredeyse hepsinin bir ölü bebeği olmuş. Teknolojik sıkıntı, maddi sıkıntı, ilgisizlik vss hep olumsuzluk yaratıyor. Mesela ben.. ölü doğmuşum. oldukça uğraşmışlar hayata dönmem için.
İhmal etmemek lazım kontrollerini. Şimdiki anneler çok şanslı bana göre teknoloji çok gelişti. tıpta çareler tükenmiyor neredeyse... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?