Ilk çocuğunu düşünenler...

Tek kullanımlık toz ilaç verdi doktor ama pek faydasını gördüm diyemem bakalım tekrar gidicem doktora :s

benimde aynı. kasık ağrım var sanki regl olucakmışım gibi.bazen iyice kasılıyor gidip bakıyorum hemen. yok bişey. göğüslerimde var ama çok değil sadece dokununca. ben çok şişmaan olucaaaam. kimse benim gibi yiyemez:)

Akşamları ve sabah kalkınca üşüme oluyor mu kızlar?
Size bakınca normal belirtiler yaşıyorum diyorum. İnşallah hcg değerim zıplayarak artar

Allah yardımcın olsun canım.

Kızlar sizlerin bu tedirginliğinizi gördükçe reglimin üzerinden 10 geçince test yapmak istiyorum..

Önce hamilemiyim diye sıkıntı çek
sonra değerim artsın diye
sonra kese oluşsun diye
kalp atışı duyulsun diye
......

Ne zormuş ya..

Çok araştırmamak lazım anladım bunu..

Herşeyi araştırdıkça stresim artıyor..

Eskiden kim biliyordu yumurtlama gününü yada değerinin yükselmesini,yada kese içi dolacakmıyı yada kalp atışını...

Ozamanlar daha kolaymış herşey..

Yanlış yapıyoruz araştırmakla

haklısın canım. hamile olupta tarlada bağda bahçede çalışan oralarda doğum yapan kadınlarımız var.ama önceleri yediğimiz içtiğimiz herşey şimdiye göre daha doğalmış . nesil ilerledikçe herşeyin riski büyüyor. hayatımız bile öyle malesef.

Öyle deme canım. duyarlı olunca bebeklerin hayatı kurtuluyor. annem yaşındaki tanıdığım insanların neredeyse hepsinin bir ölü bebeği olmuş. Teknolojik sıkıntı, maddi sıkıntı, ilgisizlik vss hep olumsuzluk yaratıyor. Mesela ben.. ölü doğmuşum. oldukça uğraşmışlar hayata dönmem için.
İhmal etmemek lazım kontrollerini. Şimdiki anneler çok şanslı bana göre teknoloji çok gelişti. tıpta çareler tükenmiyor neredeyse... :)

hastaneyi kötülemek istemem ama bir tanıdığımın tomografisine yanlış tespit yazdılar.(alınmış rahim için normal boyutlardadır diye yazılmıştı.) SGK lı hastaya bakıyor ucuz tamam iyi güzel ama sonuçlar dıoğru olmadıktan sonra napıyım ben ucuzunu?

Bu arada geçen gün yazmıştım. Doktor bu ay yumurtlama yok dedi. Ama bende ertesi gün beyaz akıntı oldu. Acaba yumurtlama gününü mü yanlış hesapladık ya Ufff çok zormuş bu işler

Olucağın önüne geçilmiyor malesef.Şimdide ölü doğan yada anne karnında ölen bebekler var..

Tamam teknoloji gelişti ama bunun yanında streste arttı.Araştırıp stres olmaktan başka ne yapıyoruz..

Mesela ben geçen ay kistler için doktora gittim.Doktor ultrasonda bakıp bişey görüyorum ya kese ya dış gebelik dedi..Kistle uğraşırken bunu duyunca hamilelikse diye sevindim,dış gebelikse diye üzüldüm..Birkaç saat sonra yeniden bakıldı bişey yok dendi..Ben bu süre zarfında okadar çok stres oldumki vücudum kabardı.Kaşıntıdan duramıyorum şimdi..Bugünd cildiyede randevum var bu kabarıklıklar için..

Demek istediğim teknelojinin gelişmesi değil nette fazla araştırıyoruz.Öylemi böylemi diye..Sonra stres yapıyoruz.Birde saçma sapan doktorlara denk gelince stres tavan yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…