- Konu Sahibi meleksimam
-
- #4.081
Olucağın önüne geçilmiyor malesef.Şimdide ölü doğan yada anne karnında ölen bebekler var..
Tamam teknoloji gelişti ama bunun yanında streste arttı.Araştırıp stres olmaktan başka ne yapıyoruz..
Mesela ben geçen ay kistler için doktora gittim.Doktor ultrasonda bakıp bişey görüyorum ya kese ya dış gebelik dedi..Kistle uğraşırken bunu duyunca hamilelikse diye sevindim,dış gebelikse diye üzüldüm..Birkaç saat sonra yeniden bakıldı bişey yok dendi..Ben bu süre zarfında okadar çok stres oldumki vücudum kabardı.Kaşıntıdan duramıyorum şimdi..Bugünd cildiyede randevum var bu kabarıklıklar için..
Demek istediğim teknelojinin gelişmesi değil nette fazla araştırıyoruz.Öylemi böylemi diye..Sonra stres yapıyoruz.Birde saçma sapan doktorlara denk gelince stres tavan yapıyor
hastaneyi kötülemek istemem ama bir tanıdığımın tomografisine yanlış tespit yazdılar.(alınmış rahim için normal boyutlardadır diye yazılmıştı.) SGK lı hastaya bakıyor ucuz tamam iyi güzel ama sonuçlar dıoğru olmadıktan sonra napıyım ben ucuzunu?
Olucağın önüne geçilmiyor malesef.Şimdide ölü doğan yada anne karnında ölen bebekler var..
Tamam teknoloji gelişti ama bunun yanında streste arttı.Araştırıp stres olmaktan başka ne yapıyoruz..
Mesela ben geçen ay kistler için doktora gittim.Doktor ultrasonda bakıp bişey görüyorum ya kese ya dış gebelik dedi..Kistle uğraşırken bunu duyunca hamilelikse diye sevindim,dış gebelikse diye üzüldüm..Birkaç saat sonra yeniden bakıldı bişey yok dendi..Ben bu süre zarfında okadar çok stres oldumki vücudum kabardı.Kaşıntıdan duramıyorum şimdi..Bugünd cildiyede randevum var bu kabarıklıklar için..
Demek istediğim teknelojinin gelişmesi değil nette fazla araştırıyoruz.Öylemi böylemi diye..Sonra stres yapıyoruz.Birde saçma sapan doktorlara denk gelince stres tavan yapıyor
Bu arada geçen gün yazmıştım. Doktor bu ay yumurtlama yok dedi. Ama bende ertesi gün beyaz akıntı oldu. Acaba yumurtlama gününü mü yanlış hesapladık yaUfff çok zormuş bu işler
Doğru söylüyorsun canım. stres mahvediyor biziBende sırf bu yüzden anne olamıyacam galiba. ne diyelim hayırlısı... vardır elbet bir hayır?
cnm bu hastane işi kişiden kişiye değişir
senin tanıdğına ole gelmiştir doğrudurda
ama benim babamın tedavisi burda ve güven hastanesinde yapıldı
bu iki hastaneye gelmeden önce ünv. hastanesi olan ayrıca devlet hastanesi olan hastaneler benim babamı olume yaklaştırıp bıraktılar sonra gidincede bakmadılar bu kim ne derse desin bu iki hastanedeki hocalarımızın sayesinde babam ölümden döndü
ayrıca bu hastnelerdeki hangi hocalar ne kadar konularına hakim babam orda yatarken gördüm ben
hangi devlet hastanesinde
bir doktor hasta yakını ile ilgilenir
benim babam başkent has. 3 ay yoğun bakımda bugün yarın ölecek die beklerken ben
anestezi yoğun bakım doktoru boray hocam bana bir gün
"hergün burdasın şu kapının önünde de yatsan sana bişey diemem ama
sen çalışmıyosun dedi
çalışıyorum hocam dedim ama napıyım dedim
gel bir çay içelim senle dedi"
indik kantine
bana ne olursa olsun hayatına devam etmek zorundasın günlerini burda bitiremezsin evlisin ailen perişan durumda büyük olarak sen toplayacaksın al bu benim cep numaram ara beni ben seni bilgilendirirm dedi
devlet hastanesinde ben sonuçların yorumunu almadım doktordan ben nasıl güveniyim şimid
hala arar babamı burdaki hocalarımız hala sorarlar
kaçıncı günü gitmiştin doktora. yumurtlama günündemiydin
Ben de dün ya doğumda ölürsem bebek annesiz kalırsa diye düşündüm biliyor musun. Eşime döndüm "bana bir şey olursa" dedim ama devamını getiremedim.
Ben hamile kalıncada bu sıkıntıların bitmiyeceğini anladığımdan beri bebek konusunda okadar çok hevesli beklemiyorum açıkcası..
Ya bebekte sorun olursa yada bana bişey olur bebeğim yalnız kalırsa demekten kendimi alamıyorum son zamanlarda..En iyisi acaba bebek olmamasımı diyorum.
Annesizlik zor bebek için çok daha zor..Aklıma herşey geliyor.Sanırım çok yıprandım ben..Bu durumda anne olabilirmiyim bilmiyorum
Benim adetim 30 günde bir oluyor. Ama geçen ay 31. gün adet oldum. Doktor 15. günü çağırdı yumurtalara bakmak için
Ben hamile kalıncada bu sıkıntıların bitmiyeceğini anladığımdan beri bebek konusunda okadar çok hevesli beklemiyorum açıkcası..
Ya bebekte sorun olursa yada bana bişey olur bebeğim yalnız kalırsa demekten kendimi alamıyorum son zamanlarda..En iyisi acaba bebek olmamasımı diyorum.
Annesizlik zor bebek için çok daha zor..Aklıma herşey geliyor.Sanırım çok yıprandım ben..Bu durumda anne olabilirmiyim bilmiyorum
Hadi ya ciddi misin???
Çok çok büyük geçmiş olsun. Dediğin gibi doktor ve doktor yaklaşımı çok önemli. Ben sadece görğntğleme deki ciddiyetsizliği söylemek ve uyarmak istedim. Ama belkide bize denk geldi öyle.
Ahh bilsem canım... 8:30 da iş yerine geliyor, gece 12ye doğru eve gidebiliyorum. Dün güya doktora gidip tedaviye başlayacaktım ama öğlen yemeğimi gece çorbacıda yiyebildim. şimdi soruyorum kendime sen böyle mi anne olacaksın diye?
hayat ertelemekten ibaret anladım. insanlar da buna'' kader..'' diyor.
Kızlar ne kadar büyük çelişki içindeyiz böyle..Hem bebeğimiz olsun istiyoruz seviniyoruz.Sonra acabalarla üzülüyoruz..Çok zor ya..Allah kimseye evlat acısı yada anne acısı göstermesin..Ben anne acısını biliyorum oyüzden korkuyorum bu kadar çok..
öyle düşünme cnm
o sabi karnına düştüğü an bak nasıl değişiyor herşey daha dikkatli olursun daha titiz olursun korkma
merak ta etme
zaten azıcık kaygı duymasan bole olmazdın sen iyi bir anne olacaksın
baktı yok dedi gönderdimi yani. test yapmadımı
Moral olarak çökmüş haldeyim. yalnız hissediyorum kendimi. bir kargaşa, bir savaş içindeyim. yorgun hissediyorum kendimi. Ben vazgeçtim herşeyden...
zamana bıraktımda demeyi isterim ama.. kaldıramıyorum herşeyi bireden.
Aranızdayım hala çünkü dünyanıza girdim birkere merak ediyorum sizleri :) hayırlısıyla bebiş haberlerinizi alacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?