Ilk çocuğunu düşünenler...

olmuştur inş canım.eşinde istiyoki o kadar şeyi yeyip içmiş hazırlamaya çalışmış kendini.
yarın bi olsaydı.
canım pasta istedi kutlama falan deyince

yarın sonucumz birazcık artsa bile umut var demek
ya ne bilim şimdide ben stres oldum bak
ben bole değildim ne yaptınız bana donuk kanlının biriydim ben heyheyli oldum bi heyecen bi heyecen bakalım

Sizlere doyum olmaz kızlar ama çıkmam gerek. Yarın görüşürüz. Güzel haberlerinizi bekliyorum hepinizin

İyi akşamlar

yarın sonucumz birazcık artsa bile umut var demek
ya ne bilim şimdide ben stres oldum bak
ben bole değildim ne yaptınız bana donuk kanlının biriydim ben heyheyli oldum bi heyecen bi heyecen bakalım

tabi biraz heyecan yap. donuk olunurmu hayatım bu işte. şööyle gözlerinin içi parlasınki kocişinde gaza gelsin.

tabi biraz heyecan yap. donuk olunurmu hayatım bu işte. şööyle gözlerinin içi parlasınki kocişinde gaza gelsin.

aslında çok stersli de çaktırmıyo
dün akşam bi garipti çok üstüne varmadım biliyorum malımı
bakalım hayırlısı dua edinde allah bi sakinlik versin yarın kocama

aslında çok stersli de çaktırmıyo
dün akşam bi garipti çok üstüne varmadım biliyorum malımı
bakalım hayırlısı dua edinde allah bi sakinlik versin yarın kocama

ben çok sıkışınca ''Allahümme ya vedud'' derim. dene canım. karşısında dur içinden tekrarlar. Rabbim onu sakinleştirir uysallaştırır.
Tabiki dualarım seninle. hadi hayırlısı olsun bitanem.

Kızlar ben geldimm... bende valla eşek şansı var diyeyim... fırsat bulup hadi gideyim doktora dedim doktor izine çıkmış p.tesi gelecekmiş benim yumurtlama tarihim zaten gelmiş olacak. ilaç hikaye oldu... hormon sonuçlarımı yazsam fikir üretirmisiniz acaba? hani nedemek olduklarını biliyorsanız..

Son düzenleme:

estradiol 83
FSh 6.18
LH (lüteinleştiren hormon) 5.5
prolaktin 19.51
TSH 2.11

bir aralık değeride yok tahmin edeyim ( doktor da yok... ammmaaannnn (

estradiol 83
FSh 6.18
LH (lüteinleştiren hormon) 5.5
prolaktin 19.51
TSH 2.11

bir aralık değeride yok tahmin edeyim ( doktor da yok... ammmaaannnn (

estradiol (E2) ostrojen hormonu nu gösteriyormuş

-Adet gören bayanlarda normal oran 5-30 olmalıymış

FSh ve LH yumurtalığa östrojen salgılamaya yarayan hormonlarmış FSh aralığı ovulasyonda 6,3-24 aralığında, normalde 2,9-12 arası olmalıymış
LH aralığı ovulasyonda 9,6-80 aralığı, normalde 1,5-8 rası olmalıymış

TSH ise 0,25-5 aralığında olmalıymış tatlım

biliyordukkkkk böyle olcagınııııı tatlımmmmmm tebrik ediyorum seni :)

Sağol canım :) ama benim yinede kafam karıştı. haftaiçi dönecekmiş doktor. artık yumurtlama günlerine denk getiririm kontrolü. Bakalımhala yumurtlama yokmu görecez.
Siz neler yaptınız bakimm :)

Sağol canım :) ama benim yinede kafam karıştı. haftaiçi dönecekmiş doktor. artık yumurtlama günlerine denk getiririm kontrolü. Bakalımhala yumurtlama yokmu görecez.
Siz neler yaptınız bakimm :)

:) rica ederim tatlım.
ben o kadar yedim yedim. deli gibi yedim bide güzel istifra ettim oohh tam oldu. sevinip duruyodum bulantı yok diye sürünüyorum şimdi. birde öğleden sonra toplantım var çok stres oldum. gülümsünü çok merak ediyorum. ofiste olamayacağım. gelince bana mesaj atabilirmisiniz durumuyla ilgili. akşama maç varmış benim ev kalabalık olur. (l.. tv maçları bizim evde izleniyorda ) belki giremem nete .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…