- 8 Mayıs 2008
- 8.605
- 524
- 363
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #4.281
kız acemi peri nerdesin söyle gülümsünle gelip totona şaplak atıcaz:))))
Darısı en kısa zamanda sana. Kistler de gitti. Ekim ayı senin için çok ümit verici benceGözün aydın canım..Çok sevindim
olmuştur inş canım.eşinde istiyoki o kadar şeyi yeyip içmiş hazırlamaya çalışmış kendini.
yarın bi olsaydı.
canım pasta istedi kutlama falan deyince
Ankaradayım kızlarrr
gülümsün koş yakala:)))))
yarın sonucumz birazcık artsa bile umut var demek
ya ne bilim şimdide ben stres oldum bak
ben bole değildim ne yaptınız bana donuk kanlının biriydim ben heyheyli oldum bi heyecen bi heyecen bakalım
Sizlere doyum olmaz kızlar ama çıkmam gerek. Yarın görüşürüz. Güzel haberlerinizi bekliyorum hepinizin
İyi akşamlar
tabi biraz heyecan yap. donuk olunurmu hayatım bu işte. şööyle gözlerinin içi parlasınki kocişinde gaza gelsin.
aslında çok stersli de çaktırmıyo
dün akşam bi garipti çok üstüne varmadım biliyorum malımı
bakalım hayırlısı dua edinde allah bi sakinlik versin yarın kocama
ben çok sıkışınca ''allahümme ya vedud'' derim. Dene canım. Karşısında dur içinden tekrarlar. Rabbim onu sakinleştirir uysallaştırır.
Tabiki dualarım seninle. Hadi hayırlısı olsun bitanem.
saol cnm benim çok destek oldun teşekkür ederim
Kızlar ben geldimm... bende valla eşek şansı var diyeyim... fırsat bulup hadi gideyim doktora dedim doktor izine çıkmış p.tesi gelecekmiş benim yumurtlama tarihim zaten gelmiş olacak. ilaç hikaye oldu... hormon sonuçlarımı yazsam fikir üretirmisiniz acaba? hani nedemek olduklarını biliyorsanız..
estradiol 83
FSh 6.18
LH (lüteinleştiren hormon) 5.5
prolaktin 19.51
TSH 2.11
bir aralık değeride yok tahmin edeyim( doktor da yok... ammmaaannnn (
Kızlar kaçıyorum yarın yazarım beni bekleyin özleyin tamamı mı bide bol bol dua edin çok ihityacım var
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
Beta hcg değerim 575 çıkmış
Rabbime şükürler olsun normal bir gebelik görünüyor şu an. Değerim normal seviyeye geldi çok şükür. Hamileyim ben
O kadar rahatladım ki anlatamam. İçimdeki kuruntular gitti
estradiol (E2) ostrojen hormonu nu gösteriyormuş
-Adet gören bayanlarda normal oran 5-30 olmalıymış
FSh ve LH yumurtalığa östrojen salgılamaya yarayan hormonlarmış FSh aralığı ovulasyonda 6,3-24 aralığında, normalde 2,9-12 arası olmalıymış
LH aralığı ovulasyonda 9,6-80 aralığı, normalde 1,5-8 rası olmalıymış
TSH ise 0,25-5 aralığında olmalıymış tatlım
Sağol canım :) ama benim yinede kafam karıştı. haftaiçi dönecekmiş doktor. artık yumurtlama günlerine denk getiririm kontrolü. Bakalımhala yumurtlama yokmu görecez.
Siz neler yaptınız bakimm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?