- 8 Mayıs 2008
- 8.605
- 524
- 363
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #4.301
Günaydın herkese
Güllümsün bugün doktora gidecek değil mi? İnşallah güzel haberlerle döner.
Çok şükür gayet iyim. Ara sıra kasıklarımda ağrı oluyor, karnımın gerildiğini hissediyorum. Kendime beslenme düzeni oluşturmaya çalışıyorum, fazla kilo almamam lazımgünaydın canım. evet şu saatlerde doktorda olması lazım. hayırlısı inş.
sen nasılsın
Çok şükür gayet iyim. Ara sıra kasıklarımda ağrı oluyor, karnımın gerildiğini hissediyorum. Kendime beslenme düzeni oluşturmaya çalışıyorum, fazla kilo almamam lazım
Sen nasılsın, bulantın falan var mı?
:) rica ederim tatlım.
ben o kadar yedim yedim. deli gibi yedim bide güzel istifra ettim oohh tam oldu. sevinip duruyodum bulantı yok diye sürünüyorum şimdi. birde öğleden sonra toplantım var çok stres oldum. gülümsünü çok merak ediyorum. ofiste olamayacağım. gelince bana mesaj atabilirmisiniz durumuyla ilgili. akşama maç varmış benim ev kalabalık olur. (l.. tv maçları bizim evde izleniyorda ) belki giremem nete .
Çok şükür gayet iyim. Ara sıra kasıklarımda ağrı oluyor, karnımın gerildiğini hissediyorum. Kendime beslenme düzeni oluşturmaya çalışıyorum, fazla kilo almamam lazım
Sen nasılsın, bulantın falan var mı?
Sanırım öyleNe güzel... bebişin bende varım diyor
6. haftadan sonra başlıyormuş bulantı. Bir iki hafta daha rahatım demektir buMide bulantılarına hazır ol ilk başta beslenme düzeni hazırlamak zor oluyor gerçekten cunku dokunmayan seyler bıle dokunuyor
Doktoru sevmesi çok iyi, böylece nazlanmadan gider artık doktora. İnşallah spermiyogram sonuçları çok iyi çıkar.günaydın kızlar
ben geldim
sabah saat 10 da randevumuz vardı başkent hastanesinde
eşimle girdik anlattı eşim doktora
işte biz 2,5 yıllık evliyız bebek istiyoruz eşim kadın doğuma gidiyo
benimde sperm hareketimde sıkıntı çıktı die tek tek anlattı
doktor sorularını sordu notlarını aldı sonra bana sizi dışarı alıyım dedi
eşimi muayene etmek için
tabi ben dışarda ölüyorum
sonra çoktı kocam
muayene iyi geçmiş doktoru sevdi bu bizim için iyi bi şey
salı günü saat birde spermegrom verecek
sonucumuzda çıkınca tekrar doktorumuzun yanına gidecez
sonra onun sonuçlarıyla birlikte birde kadın doğum doktoruna
bakalım sabah gitemek için baya debelendi ama gittik birde salı şu testi versin süper olaak
buda bi adım bizim için
Doktoru sevmesi çok iyi, böylece nazlanmadan gider artık doktora. İnşallah spermiyogram sonuçları çok iyi çıkar.
Sen tolga ecemişe gitmeyek miydin, öyle kalmış aklımda :44:
yok cnm bugün eşimi götürecektim ürolojiye
ben tolga hocaya gidicem aradım işte durumumuzu anlattım eşimin doktora gideceğini falan
o zaman onun sonuçlarıda çıksın onlarıda al gel öne bi muayene edeyim seni sonrada yumurta takibi yapalım dedi
şimdi bende eşimin sonuçları çıkınca düşecem yollara
Tamam o zaman. Eşin Tolga Beyi de sevecektir bence. İnşallah sorun yoktur varsa da hemen halledilebilecek bir şeydir. Seni de hamiş görmek istiyoruzyok cnm bugün eşimi götürecektim ürolojiye
ben tolga hocaya gidicem aradım işte durumumuzu anlattım eşimin doktora gideceğini falan
o zaman onun sonuçlarıda çıksın onlarıda al gel öne bi muayene edeyim seni sonrada yumurta takibi yapalım dedi
şimdi bende eşimin sonuçları çıkınca düşecem yollara
Süpeerrr eşinin doktoru sevmesine çok sevindim. kendi kendine çocuk istiyoruz dedi öylemii:))))))
Ayyyy çok ama çok mutlu oldum bitanem..bence şu an en zorunu atlattın. senin ilgili olan kısmı daha kolay gibi geliyor bana.
Tamam o zaman. Eşin Tolga Beyi de sevecektir bence. İnşallah sorun yoktur varsa da hemen halledilebilecek bir şeydir. Seni de hamiş görmek istiyoruz
inş. zaten eşimle hastaneden çıkınca suratımı görmeniz lazımdı ağzımı kapatımayordum
beni işyerime bırakırken arabada "saol cnm dedim
-sen saol dedi oda bende meleğime bir adım daha yaklaştım dedim
üzülme olaak allahın izniyle sen sabırlı ol yeter dedi
ağzım açık kaldım
maşallah kocama
beni şaşırttı bugün
ne güzel bir haber yaa. bak korktuğun gibi olmadı şükür.
sonuçlarınızda çıksın hayırlısıyla. inş
günaydın kızlar
ben geldim
sabah saat 10 da randevumuz vardı başkent hastanesinde
eşimle girdik anlattı eşim doktora
işte biz 2,5 yıllık evliyız bebek istiyoruz eşim kadın doğuma gidiyo
benimde sperm hareketimde sıkıntı çıktı die tek tek anlattı
doktor sorularını sordu notlarını aldı sonra bana sizi dışarı alıyım dedi
eşimi muayene etmek için
tabi ben dışarda ölüyorum
sonra çoktı kocam
muayene iyi geçmiş doktoru sevdi bu bizim için iyi bi şey
salı günü saat birde spermegrom verecek
sonucumuzda çıkınca tekrar doktorumuzun yanına gidecez
sonra onun sonuçlarıyla birlikte birde kadın doğum doktoruna
bakalım sabah gitemek için baya debelendi ama gittik birde salı şu testi versin süper olaak
buda bi adım bizim için
Hadi bakalım.. inşallah güzel sonuçlar alacaksınız.
Ben eşim perhizindeyken sonuç iyi çıksın diye keçiboynuzu çiğr yedidim 1 tane yedirebiilirsen ver :) dün manevi destek için yiyeyim dedim berbatmış, yiyemedim..
Eşim tahlil verirken inanılmaz gerildim çünkü özel oda gibi bişey yoktu gittiğimiz yerde tuvalette verdirdiler.
saçmalık! çok korktum eşime sapık muamelesi yapacaklar diye ama çok şükür hemen verdi çıktı, dikkat çekmedi...
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?