- 14 Eylül 2012
- 3.775
- 18
- 88
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #4.321
Ben de fil gibi olacağım sanırım. Napalım bebek için razı olacağız. Doğumdan sonra o koşturmacada veririz kilolarıevet artık olayın ciddiyetine vardı çok şükür
ama bunda çevreninde etkisi var herkes sorup duruyo
en büyük payıda yiğeni yaptı tabı
bizim düğünümüzde abisinin kızı 30 günlüktü
şimdi yürüyo konuşuyo bıcır bıcır
birde tatlı onu gördükçe isteği arttı galiba iyice
geçen haftada ben kardeş istyorum diyince tavan yaptı anlaşılan
böle olucam kızlar dua edin
gerçi normalde de yapı olarak iriyim
birde hamiş olunca kamyon gibi olurum artık
ya evet birde ole şeyler var dediğin gibi
biz ilk spermegrom testini verdiğimizde özel oda vardı ama burda olur mu bilmiyorum
aman napıyım ya onuda düşünemeyeeğim asyacım
yapsın bi şekilde
muyeneden çok utanmışole doktor mıncıklayınca
bende sen kadın doğum muayenelerini bir görsen ağlarsın o zaman dedim sustu
Ben de fil gibi olacağım sanırım. Napalım bebek için razı olacağız. Doğumdan sonra o koşturmacada veririz kiloları
Gamzecim seninde büyük gün 5 ekimdi dimi...inşşallahhhh çok güzel haber alacaz senden de.
bende haftaya gidecem doktora 2 yada 3ü gibi.. görecem artık durum ak mı? kara mı?
ben böyle moral olarak çökünce eşime bebek hırsmı ne geldi. hadi hayırlısı... :))
evet ya aman iyiki bi mıcıklandılar.. bizimkide anlatıp durdu beni mıncıkladıı.. diye :) hehehe
bende dua et içine aletler girmiyor dedim, anında konu değişti
evet canım:) ben relaks durumdayım ama. bi rahatımki sorma . eşim benden panik durumda.
yok çökme dirençli ol. allah o duyguyu herkese nasip etmez.
canım ben toplantıya çıkıyorum. öptüm hepinizi
ya aynen işte şurama baktı sole yaptı etti bilmem ne
bide benim eşim sarışın muayeneden bi çıktı kıpkırmızı olmuş
bende ne var ya dedim sen bir muyene de gel benle çektiklerimi bir gör anlarsın o zman senin için hiçte zor olmayacaığı dedim
tamam tamam anlatma ya dedi
bide emeklemeye başlarsa arkasından koşturursun sürekliBen de fil gibi olacağım sanırım. Napalım bebek için razı olacağız. Doğumdan sonra o koşturmacada veririz kiloları
heheheh :))) çocuk gibiler ya... vallaha..
aynen ole aslında birer tane çocuğumuz var hepimizin herifler
bide küçüğü oldum mu tamam
sen neye karar verdin sen herif azime gelmiş ole demişsin
ne yapacaksın şimdi devam mı bekleme mi?
canım okadar karıştı ki kafam. hayat erteleme ile olmuyor. ama bazende iş yoğun olunca isyan ediyorum. p.tesi bir eleman daha başlayacak kış sezonunu geçirecez askere gidecek. tutarsa bu hamilelik sürecinde destek olur en azından.
yani bana günde bir iki saat destek olsa razıyım. doktora gideyim hiç değilse.
Evet bizimki aşka gelmiş bebek için :)) ama şansszılığım bu ay hap kullanmam gerekiyordu çünkü yumurtlamam olmuyor benim.
benim işim Allah'a kaldı yani.. buay yumurtlama olursaa... ne ala... işte haftaiçi doktora gidecem.
ya üzgün olacam ya da sevinçli.. :?
kolay gelsin cnm
şurda 5 ekime ne kaldı bir kutlamada sana yaparız inş.
canım okadar karıştı ki kafam. hayat erteleme ile olmuyor. ama bazende iş yoğun olunca isyan ediyorum. p.tesi bir eleman daha başlayacak kış sezonunu geçirecez askere gidecek. tutarsa bu hamilelik sürecinde destek olur en azından.
yani bana günde bir iki saat destek olsa razıyım. doktora gideyim hiç değilse.
Evet bizimki aşka gelmiş bebek için :)) ama şansszılığım bu ay hap kullanmam gerekiyordu çünkü yumurtlamam olmuyor benim.
benim işim Allah'a kaldı yani.. buay yumurtlama olursaa... ne ala... işte haftaiçi doktora gidecem.
ya üzgün olacam ya da sevinçli.. :?
toplantıya 30 dk var. bidaha girip bakıım kızlar napıyo dedim..
inş gülüm . ne kutlama yapıcam bilseniz. artık bağıra bağıra ağlıycam sanırım. çünkü çok tutuyorum kendimi relaks olabilmek için (itiraflar geliyor)
aynen ole aslında birer tane çocuğumuz var hepimizin herifler
bide küçüğü oldum mu tamam
sen neye karar verdin sen herif azime gelmiş ole demişsin
ne yapacaksın şimdi devam mı bekleme mi?
sen elinden geleni yap cnm umudunu kaybetme
hani anlatırlar ya Hz. musa insanları toplamış bişeyler anlatırken bir çift hz Musa'ya rabbimizle konuş bizim evladımız olmuyo demiş. musa rab ile konuşmu allah onların kaderinde çocuk yok demiş
Hz .musada bunu çifte söylemiş..
ardan 5 yıl geçmiş
Hz. musa bu çiftin yanında bir oğlan çocuğu görmüş ve sormuş
çiftte kendi çocukları olduğunu söyleyince hz. Musa tekrrer rabbimize sormu hani onların kaderinde evlat sahibi olmak yokru demiş
rabbimizde o kadar çok dua ettiler ki
ve benden hiç bir zaman umudu kesmemişlerdi bende onlara evlat ihsan ettim demiş
çok güzeldir bu olay
sen umudunu kaybetme yani hepimiz rabbim istedikten sonra taşta olur
sen elinden geleni yap tevekküle bırak
allah hepimizn yardımcısı olsun
valla cnm az kaldı senden de güzel haberler almaya
sen dikkat et yeter kendine gerisi gelecek elbet
Rabbim ne zaman isterse o zaman verecek bebişini tatlım. acele etme. panikleme olurmu. bu ay olmazda sonraki ay olur. önemli olan sağlık senin ve bebişinin.
Her işte bir hayır var hep derim ve sonrada şahit olurum. vardır elbet bir hayırı.. nezaman uygun ve sağlıkla olacaksa ozaman olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?