Ilk çocuğunu düşünenler...

hiç böyle düşünmemiştim :)) güzel olur aslında.. Eşim tutturdu erkek olursa benim (ona benzesin), kız olursa senin (bana benzesin diye) adını koyalım
deli, baya da ısrarlı yanii... Bende annenin ismi bile olamaz aklından bile geçirme diyorum.

ayyy göbiş deyince bir hoş oldummm.... :?
şu iğne illa göbişten mi yani?? :?

biz evlenmeden önce anlaşmıştık o konuda. çocuklarımızın adı erkek olursa arda. kız olursa ada olacak diye. daha değişiklik yapmadım. ben kızda befru yada ilcem isminide severim. ayyy kızım olsa ne çok isim koyarım ona doğana kadar:))

ayyy göbiş deyince bir hoş oldummm.... :?
şu iğne illa göbişten mi yani?? :?

:))) ne güzel ama değilmi? ben bebeği olmuyo ... aaa daha yokmu diyenlere şööyle gere gereee dolaşıcam ortalıkta.
malesef göbüşten tatlım. insilün gibi minik bişey.. hiç takmıyorum onu kafama inan. neler gördüm neler geçirdim o hiç bişey. kemik iliği aldırdım her ay. bel kemiğim eğrildi onu yaptırıcam diye. bel kemiğimin bir tarafı hala delik dolaşıyorum. neysee.... geçti gitti.
zafere giden her yol mübahtır be gülüm. bebişim gelecek ya sağlıklı olacak inş benim çektiğimi çekmesin diye katlanıcam.

ada.. güzel, çok hoş... benimkide
asya olur inşallahhh :)) eren de olabilir yani...
her türlü kabulüm olur kuzucuk :)))

Allah yardımcın olsun canım. Hak etmişsin sen anneliği. :))

Hani şu incir kürü varya... ben yapamıorum, sürekli incir yiyorum oturdukça.
acaba aynı işlevi gösterirmi.
Midem herşeyden bulanıyor bu ara. zaten bitki çayı bile içemem ben

Son düzenleme:
:) hamiş mi oldun seeeen....
azar azar ısırarak yemeye çalış bence canım

yok canım yaa :) daha yumurtlamam oluyormu onu bile bilmiyorum ama erken yeni reglim bitti birkaç gün oldu.
ama psikolojikmi bilmiyorum. her kokuya duyarlıyım midem bulanıyor, bazen başın döner gibi. yoğunluk ve yorgunluktandır.
telefonlardan öğle yemeği yemiyorum hep 12 ye doğru eve gidince yemek yiyorum. Dengem bozuldu ondandır sanırım...

doğru diyosun. az sakin ol. düzelecek hepsi. ben şimdi toplantıya çıkıyorum tatlım.erken gelirsem yine girerim. görüşmek üzere

evet ya benim oğlumda olurda babası gibi olursa yandım ben
boyleyken evi toplamya yetişemiyorum o zaman ne olur acaba

olur cnm hepsi iyi olur allahın izniyle

ay cnm geçmiş olsun bişey çıkmaz inş.
haberdar et merakta bırakma

canım konuştum şimdi gamze ile çok şükür iyimiş. bebişle yatmaları, dinlenmeleri lazımmış..
annesine çok kızmış çalışıyor diye, benimle ilgilensin demiş :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…