- 14 Eylül 2012
- 3.775
- 18
- 88
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #4.341
biran düşündümde eşimin minyatürü nasıl olurdu diye :)))))) koptum gülmekten. akşamları Tv nin karşısında yemekten yeni kalkmış göbeğini oksayarak meyve getircen mi diyen biri daha :))))
benim minyatürüm daha iyi dururdu heralde bizim evde. elinde toz bezi arkamda dolaşıp durur. sürekli babasına söylenirdi:)))
asistanımın dediği gibi cam kırıkları üstündeyim sanki. ne yaparsam yapayım Allah isterse bağışlayacak onu bana. Trombositlerim 494 .ıkmış normal değer 400 olması gerekiyor. kan sulandırıcı yapmamız gerekiyormuş. akşam göbüşten iğne olucaz sanırım.ama olsun 900 leri gördük biz yaa. vizzz gelir değilmi.
hiç böyle düşünmemiştim :)) güzel olur aslında.. Eşim tutturdu erkek olursa benim (ona benzesin), kız olursa senin (bana benzesin diye) adını koyalım
deli, baya da ısrarlı yanii... Bende annenin ismi bile olamaz aklından bile geçirme diyorum.
ne güzel dedin bitanem. Emin ol işlerinizde yoluna girecek. şöyle rahat rahat göbüşünü gere gere taşıycaksın bebişini.:))) pek tatlı olursun.:))
ayyy göbiş deyince bir hoş oldummm.... :?
şu iğne illa göbişten mi yani?? :?
biz evlenmeden önce anlaşmıştık o konuda. çocuklarımızın adı erkek olursa arda. kız olursa ada olacak diye. daha değişiklik yapmadım. ben kızda befru yada ilcem isminide severim. ayyy kızım olsa ne çok isim koyarım ona doğana kadar:))
canım benim.. hepimiz için hayırlısı olur inşallah.. :)
:))) ne güzel ama değilmi? ben bebeği olmuyo ... aaa daha yokmu diyenlere şööyle gere gereee dolaşıcam ortalıkta.
malesef göbüşten tatlım. insilün gibi minik bişey.. hiç takmıyorum onu kafama inan. neler gördüm neler geçirdim o hiç bişey. kemik iliği aldırdım her ay. bel kemiğim eğrildi onu yaptırıcam diye. bel kemiğimin bir tarafı hala delik dolaşıyorum. neysee.... geçti gitti.
zafere giden her yol mübahtır be gülüm. bebişim gelecek ya sağlıklı olacak inş benim çektiğimi çekmesin diye katlanıcam.
ada.. güzel, çok hoş... benimkide
asya olur inşallahhh :)) eren de olabilir yani...
her türlü kabulüm olur kuzucuk :)))
Hani şu incir kürü varya... ben yapamıorum, sürekli incir yiyorum oturdukça.
acaba aynı işlevi gösterirmi.
Midem herşeyden bulanıyor bu ara. zaten bitki çayı bile içemem ben
:) hamiş mi oldun seeeen....
azar azar ısırarak yemeye çalış bence canım
yok canım yaa :) daha yumurtlamam oluyormu onu bile bilmiyorum ama erken yeni reglim bitti birkaç gün oldu.
ama psikolojikmi bilmiyorum. her kokuya duyarlıyım midem bulanıyor, bazen başın döner gibi. yoğunluk ve yorgunluktandır.
telefonlardan öğle yemeği yemiyorum hep 12 ye doğru eve gidince yemek yiyorum. Dengem bozuldu ondandır sanırım...
doğru diyosun. az sakin ol. düzelecek hepsi. ben şimdi toplantıya çıkıyorum tatlım.erken gelirsem yine girerim. görüşmek üzere
biran düşündümde eşimin minyatürü nasıl olurdu diye :)))))) koptum gülmekten. akşamları Tv nin karşısında yemekten yeni kalkmış göbeğini oksayarak meyve getircen mi diyen biri daha :))))
benim minyatürüm daha iyi dururdu heralde bizim evde. elinde toz bezi arkamda dolaşıp durur. sürekli babasına söylenirdi:)))
asistanımın dediği gibi cam kırıkları üstündeyim sanki. ne yaparsam yapayım Allah isterse bağışlayacak onu bana. Trombositlerim 494 .ıkmış normal değer 400 olması gerekiyor. kan sulandırıcı yapmamız gerekiyormuş. akşam göbüşten iğne olucaz sanırım.ama olsun 900 leri gördük biz yaa. vizzz gelir değilmi.
kızlar şimdi geldim toplantıdan. kanamam olmuş doktora gidicem. korktum biraz. hayırlısı bakalım
kızlar şimdi geldim toplantıdan. kanamam olmuş doktora gidicem. korktum biraz. hayırlısı bakalım
ay cnm geçmiş olsun bişey çıkmaz inş.
haberdar et merakta bırakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?