- Konu Sahibi meleksimam
-
- #4.361
canım konuştum şimdi gamze ile çok şükür iyimiş. bebişle yatmaları, dinlenmeleri lazımmış..
annesine çok kızmış çalışıyor diye, benimle ilgilensin demiş :))
ay cnm geçmiş olsun bişey çıkmaz inş.
haberdar et merakta bırakma
canım konuştum şimdi gamze ile çok şükür iyimiş. bebişle yatmaları, dinlenmeleri lazımmış..
annesine çok kızmış çalışıyor diye, benimle ilgilensin demiş :))
şimdi iyiyim canım benim. yatıştayım. biliyomusun uzun zamandır eve gelip böyle yattığımı bilmem. hep koşturmaca. özlemişim:)
bebeşim bana hatırlatmasa yapamazdım .
aman dikkat et cnm akşam arıyacaktım seni ama ev çok kalabalıktı
gece eşimin abisinin kızı bizde kaldı beraber uyuduk sabah simit aldık sonrada kahvltı yaptık
amcasıyla babanneye bırakıp
işe geldik
çok iyi oldu valla azcık bebek özlemimiz dindi
bugün çok öenmli bir toplantım var çok uğrayamam buraya
bensiz idare edin artık bakalım
şimdi iyiyim canım benim. yatıştayım. biliyomusun uzun zamandır eve gelip böyle yattığımı bilmem. hep koşturmaca. özlemişim:)
bebeşim bana hatırlatmasa yapamazdım .
bugün c.tesi... :)))) valla günlerim birbirine karıştığından unutmuşum. c.tesi olduğunu duyunca sevinçten gözlerim yaşaracaktı..
hoşş.. pazarda evişi var ama neyseki telefon çalmayacak :)))
evet cumartesi ama benim eşşek yüküyle işim var valla
pazarın eksikliği c.tesiye biniyor işte. bizdede öyle. pazar tatil diye hep bugüne randevular. neyseki hala uyuyorlar galiba :)
ya özel sektörde bu kamuda iş yaptığın insanların seni elemanı gibi görüp cumartesileri çıkıp çıkıp gelmelerine gıcık oluyorum
eşşeğiz sanki biz bizimde bir hayatımız var
şimdi gelip herşeyi için konuşulup sonrada siz yetiştiririzsiniz sabahlayıp diolar illet oluyorum
Günaydın hanımlar nasılsınız ?
Günaydın hanımlar nasılsınız ?
günaydın kızlaaaar:) yani bana günaydın sanırım...:))))))
ne uyumuşum ama ... bütün gece rüyamda doğum yaptım... çok yorulmuşum :)))) ne zormuş ya..gülümsüün ne kadar güzel değilmi mis gibi bebiş kokusuyla uyumak. şöyle gıdına yaslayacaksın nefesini.. ooohhh
asya eren gülüm sen nasılsın. çok sıkıldım yatmaktan. eşime söyledim bağ evine götürecek beni bugün. orada temiz havada yatıcam.
yarın akşam üstü döneriz.yazarım yine. ben çok daha iyiyim. desteğiniz için çok tşk ederim gönül dostlarım. öpüldünüz.
günaydın kızlaaaar:) yani bana günaydın sanırım...:))))))
ne uyumuşum ama ... bütün gece rüyamda doğum yaptım... çok yorulmuşum :)))) ne zormuş ya..gülümsüün ne kadar güzel değilmi mis gibi bebiş kokusuyla uyumak. şöyle gıdına yaslayacaksın nefesini.. ooohhh
asya eren gülüm sen nasılsın. çok sıkıldım yatmaktan. eşime söyledim bağ evine götürecek beni bugün. orada temiz havada yatıcam.
yarın akşam üstü döneriz.yazarım yine. ben çok daha iyiyim. desteğiniz için çok tşk ederim gönül dostlarım. öpüldünüz.
İnsanlar haddini bilmiyorlar ne yazıkki. Biraz mütevazi olmak lazım, insan olmak lazım...
Günaydın annecik sen nasılsın???[/QU
oh falakten bir gün var desene
süperrrrrrrr
ya sorma cnm inanılmaz güzeldi
iyi sayılırım canım benim. biraz koktum dün ama. şimdi daha iyiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?