Ilk çocuğunu düşünenler...

canım konuştum şimdi gamze ile çok şükür iyimiş. bebişle yatmaları, dinlenmeleri lazımmış..
annesine çok kızmış çalışıyor diye, benimle ilgilensin demiş :))

kızmış bebişim bana evet:) ben şimdi onunla ilgileniyorum. beni bırakma seni herşeyden (çaktırma ama babandan bile) çok seviyorum dedim ona. beni korkuttuğu içinde azccık fırçaladım. sanırım barıştık:)

şimdi iyiyim canım benim. yatıştayım. biliyomusun uzun zamandır eve gelip böyle yattığımı bilmem. hep koşturmaca. özlemişim:)
bebeşim bana hatırlatmasa yapamazdım .

aman dikkat et cnm akşam arıyacaktım seni ama ev çok kalabalıktı
gece eşimin abisinin kızı bizde kaldı beraber uyuduk sabah simit aldık sonrada kahvltı yaptık
amcasıyla babanneye bırakıp
işe geldik
çok iyi oldu valla azcık bebek özlemimiz dindi
bugün çok öenmli bir toplantım var çok uğrayamam buraya
bensiz idare edin artık bakalım

bugün c.tesi... :)))) valla günlerim birbirine karıştığından unutmuşum. c.tesi olduğunu duyunca sevinçten gözlerim yaşaracaktı..
hoşş.. pazarda evişi var ama neyseki telefon çalmayacak :)))

şimdi iyiyim canım benim. yatıştayım. biliyomusun uzun zamandır eve gelip böyle yattığımı bilmem. hep koşturmaca. özlemişim:)
bebeşim bana hatırlatmasa yapamazdım .

Bize yatabilmek için bahane lazım zaten :) yoksa yatacağımız yok..

pazarın eksikliği c.tesiye biniyor işte. bizdede öyle. pazar tatil diye hep bugüne randevular. neyseki hala uyuyorlar galiba :)

ya özel sektörde bu kamuda iş yaptığın insanların seni elemanı gibi görüp cumartesileri çıkıp çıkıp gelmelerine gıcık oluyorum
eşşeğiz sanki biz bizimde bir hayatımız var
şimdi gelip herşeyi için konuşulup sonrada siz yetiştiririzsiniz sabahlayıp diolar illet oluyorum

İnsanlar haddini bilmiyorlar ne yazıkki. Biraz mütevazi olmak lazım, insan olmak lazım...

günaydın kızlaaaar:) yani bana günaydın sanırım...:))))))
ne uyumuşum ama ... bütün gece rüyamda doğum yaptım... çok yorulmuşum :)))) ne zormuş ya..gülümsüün ne kadar güzel değilmi mis gibi bebiş kokusuyla uyumak. şöyle gıdına yaslayacaksın nefesini.. ooohhh
asya eren gülüm sen nasılsın. çok sıkıldım yatmaktan. eşime söyledim bağ evine götürecek beni bugün. orada temiz havada yatıcam.
yarın akşam üstü döneriz.yazarım yine. ben çok daha iyiyim. desteğiniz için çok tşk ederim gönül dostlarım. öpüldünüz.

iyiyim canım seninde huzur dolu olmana sevindim. git tabi ya, dinlen şöyle mis gibi hava al :) haftaiçi işe gitmicen dimi?
mağlum; 5 ekime kadar... :)

oh falakten bir gün var desene
süperrrrrrrr
ya sorma cnm inanılmaz güzeldi

oh falakten bir gün var desene
süperrrrrrrr
ya sorma cnm inanılmaz güzeldi

aaa kızlar aklıma ne geldiiii. asya eren daisy gülümsün istediğiniz zaman kaçacak yeriniz olsun orası. çok güzel bir yer yanında göl var hemen yem yeşil ağaçlar. bide evimizi yeni yaptırdık herşeyimiz var. 3 tane odamız var misafirlerimiz için. dayadık döşedik. kablolu tv miz de var. kaçın gelin kızlar. şöyle sessiz sakin uzaklaşın hayatın kargaşasından. biz her hafta sonu cuma gününden gider pazar günü geliriz. balık tutar. terasında semaver çayı yaparız manzaraya karşı. çok isterim gelmenizi.

gülümsün benim eşimin kuzeninin çocuğu oldu yanında kaldım bir iki gece bebeği koynuma alıp yattım sabaha kadar uyumadım nefesini dinliycem diye. başka bişey o duygu. dünyalara değişmem valla.
Allah bizimde yavrularımızı nasip etsin biran önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…