Ilk çocuğunu düşünenler...

iyiyim canım seninde huzur dolu olmana sevindim. git tabi ya, dinlen şöyle mis gibi hava al :) haftaiçi işe gitmicen dimi?
mağlum; 5 ekime kadar... :)

pazartesi vergi günü gidip onaylamam lazım. diğer günlerde doktorun ne diyeceğine bağlı canım. bakalım. dün akşam pıhtılaşma bebeğin oluşumunu etkilerse kürtaj olacaksın dedi. iğneme devam etmem lazım. ah keşke bir durdurabilsem şimdi dünyayı. o hep içimde kalsa

Nerde canım? Biz sezonda full çalışıyoruz neredeyse ancak havalar ısınca kaçarız valla :)

saol cnm inş. geliriz hep beraber vakit geçiririz çok teşşekkür ederim
ya sorma uyumadım doğru düzgün zaten ölüyorum şimdi uykususzlıktan :))))

kan sulandırıcı sebzeler filan tükensen nasıl olur acaba? doktor bişey önermedimi

tatlım aklıma gelmişken sorayım; aslında hepinize soruyorum bebiş düşündüğümüz için;
folik asitde başladınızmı? çok önemliymiş aslında

evet tatlım. ben 2 ay öncesinden başladım. doktorum ne kadar erken başlanırsa o kadar iyi dedi. ha bide ssk nın karşıladığı değilde başka bi tane yazdı. daha etkiliymiş. bence kontrollerin bittikten sonra başlamalısın hemen

kan sulandırıcı sebzeler filan tükensen nasıl olur acaba? doktor bişey önermedimi

:) yok gülüm. benim hastalığımdan oluyo. tamamen kemik iliği arızası yani. ahh neler denedim bilsen. sadece ısırgan çayı etkili oldu o da şimdi yasak. ilk aylarda içilmemesi gerekiyormuş.

cnm ben hergün bir tane içiyorum arada unutuyorum ama napım

aman iç tatlım, 3 ay önceden bile başlamak daha iyimiş. ben temmuzdan beri içiyorum. doktor verdi. geçen gittiğimde özellikle sordu. bebişin sinir gelişimi için önemliymiş. hatta ben eşime bile veriyorum bu ara nasılsa vitamin gibi bişey.

:) yok gülüm. benim hastalığımdan oluyo. tamamen kemik iliği arızası yani. ahh neler denedim bilsen. sadece ısırgan çayı etkili oldu o da şimdi yasak. ilk aylarda içilmemesi gerekiyormuş.

ya işte işin içine bebiş girince zor oluyor. bende bu ara lenf bezlerimden korkuyorum, guatr yada anormal bir durumdan. ihmalde ettim aslında bu zamana kadar, fırsat bulursam bugün doktora gidecem raporumla, kontrole gireyim. bide bebiş olursa çok zor olur herşey.

Nerde canım? Biz sezonda full çalışıyoruz neredeyse ancak havalar ısınca kaçarız valla :)

ne zaman isterseniz gülüm. kış olursa kar altında mangalda balık sonrada güzelce şöminede ısınırsınız. yaz olursa terasta mangal. güzel bir köy kahvaltısı siz yeterki gelin. ben size prensesnler gibi bakarım. birde çevredeki köylülerden yumurta tereyağı ne varsa alıyoruz doğal. bizde küçük bir bahçe yaptık. siz gelin toplayın gidin valla

hangisinden alıyosun canım. bir tane pek etkili olmuyormuş günde 3 diyor doktorlar ihmal etmemelisin

ben folbiol kullanıyorum günde 1 tane alınıyor bu. daha kolay kullanımı. bende arada unutuyorum artık çekmecede gözümün önüne koydum.

evet canım benim ihmal etme. bebiş olursa diş bile sıkıntı yapıyomuş doktorum diş kontrolümü yaptırıp yaptırmadığıma kadar sordu.
bebek varken çok daha zor olur ilaç falan kullanamazsın

ben folbiol kullanıyorum günde 1 tane alınıyor bu. daha kolay kullanımı. bende arada unutuyorum artık çekmecede gözümün önüne koydum.

bendekide folic plus önce benimkide 1 taneydi şimdi 3 e çıktı. ha 1 taneyse sorun yok ama atlama olurmu şu an bebişin için yapabileceğin tek şey onu düzenli kullanmak.

canım yaa çok sağol. ne güzel bir hayatmış orası. bende izmire beklerim sizi :) hatta yaz gibi gelirseniz hem daha keyifli olur gezilir, hemde size daha iyi zaman ayırırım :)

bendekide folic plus önce benimkide 1 taneydi şimdi 3 e çıktı. ha 1 taneyse sorun yok ama atlama olurmu şu an bebişin için yapabileceğin tek şey onu düzenli kullanmak.

evet önemliymiş bebiş için. internetten baktımda, iki türlüymüş ilaçlar. biri günde 3 şeklinde diğer benim kullandığım günde 1 şeklindeymiş. tabi bende henüz tık olmadığı için belkide doktor hala 1 kullandırıyor :) merak ediyorum yumurtlama durumum nasıl haftaiçi gelsede doktora gitsem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…