Ilk çocuğunu düşünenler...

canım yaa çok sağol. ne güzel bir hayatmış orası. bende izmire beklerim sizi :) hatta yaz gibi gelirseniz hem daha keyifli olur gezilir, hemde size daha iyi zaman ayırırım :)

yolum düşerse seni görmeden geçermiyim hiç..:)) buralar çok sakindir. şehir hayatından çok kasaba gibi. biz o nedenle seviyoruz burada yaşamayı. sakinliğini temizliğini seviyoruz bu şehrin. küçük bir yer işte insanların çoğu birbirini tanır. şöyle yolda bir yürüsek selam vermeden geçemeyiz:))) tabi gelip görmenizi çok isterim

eşinle ilgili olanı aştın ya canım. sonrası daha kolay olur inş. sakin ol. bak herşey yoluna giriyor şükür. eşinde yanında. oda çabalıyacak

benim hatlar karıştı:))))) gülümsüne yazıcaaam sana yazıyorum idare edin :))))))))

Son düzenleme:

inşallah canım.. :) bende isterim. yada belki tatil planlarınız olursa belki ortak bir noktada hep birlikte birkaçgün tatil yaparız :)

eşinle ilgili olanı aştın ya canım. sonrası daha kolay olur inş. sakin ol. bak herşey yoluna giriyor şükür. eşinde yanında. oda çabalıyacak

evet bazen onun ne istediğini anlayamıyorum. hem çok kolay duygularını ifade eden hemde duygularını bastıran bir insan. Eminim onunda bazı korkuları var ama benden çok istiyor.
Ben öyle dışarda görüdüğüm çocukları pek mıcıklayıpta sevmem, uzaktan severim. ama o kucağına almadan yapamaz... :) hayırlısı inşallah.

:) çok daha iyi olur canım. hem sizi işinizden alıkoymayız hemde kocişleri tanıştırıp eker seninle doya doya laflarız:)

nedemek canım! büyük zevkle..
Gülümsün senin içinde söylüyorum bunları eminim nekadar yüzyüze tanışmasakta eski arkadaşlar gibi karşılaşırız :)

gülüm bebişin bi olsun bak kucağından bırakıyomusun. anasın sen uzaktan sevilirmi evlat. şööyle bir bağrına basacaksın. oooohhh mis gibi. kokuna alışacak sen onun kokusunu duymadan yapamayacaksın...

nedemek canım! Büyük zevkle..
Gülümsün senin içinde söylüyorum bunları eminim nekadar yüzyüze tanışmasakta eski arkadaşlar gibi karşılaşırız :)

benim herife diyorum kadınlar kulubu var işte şöle işte bole falan
ya neymiş birde erkekler kulubu olsa dio haha çok gülüyorum saol canlarım
sizde gelin valla kaynatırız yüzyüze daha keyifli olur
tolantı arasında bilgisayara gelip yazıyorum kızlar araları kaçırabilirim

nedemek canım! Büyük zevkle..

benim herife diyorum kadınlar kulubu var işte şöle işte bole falan
ya neymiş birde erkekler kulubu olsa dio haha çok gülüyorum saol canlarım
sizde gelin valla kaynatırız yüzyüze daha keyifli olur
tolantı arasında bilgisayara gelip yazıyorum kızlar araları kaçırabilirim

gülümsün. hayatım senide bekliyorum buraya eşinle

benim kociş geldi. gidiyoruuuuz . annemlerde geliyooo. ohh ne naz yaparım şimdi anneme. :)))

öpüldünüz kızlar.

gülüm bebişin bi olsun bak kucağından bırakıyomusun. anasın sen uzaktan sevilirmi evlat. şööyle bir bağrına basacaksın. oooohhh mis gibi. kokuna alışacak sen onun kokusunu duymadan yapamayacaksın...

benim bu davranışım bazı mıymıntı annelerden dolayı aslından. yeğenlerimi öpe öpe severim valla. hem hala, hemde teyzeyim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…