- Konu Sahibi meleksimam
-
- #4.401
canım yaa çok sağol. ne güzel bir hayatmış orası. bende izmire beklerim sizi :) hatta yaz gibi gelirseniz hem daha keyifli olur gezilir, hemde size daha iyi zaman ayırırım :)
hangisinden alıyosun canım. bir tane pek etkili olmuyormuş günde 3 diyor doktorlar ihmal etmemelisin
evet önemliymiş bebiş için. internetten baktımda, iki türlüymüş ilaçlar. biri günde 3 şeklinde diğer benim kullandığım günde 1 şeklindeymiş. tabi bende henüz tık olmadığı için belkide doktor hala 1 kullandırıyor :) merak ediyorum yumurtlama durumum nasıl haftaiçi gelsede doktora gitsem...
kocacın iştemi bugün? yoksa hazırlık filan mı ?
yolum düşerse seni görmeden geçermiyim hiç..:)) buralar çok sakindir. şehir hayatından çok kasaba gibi. biz o nedenle seviyoruz burada yaşamayı. sakinliğini temizliğini seviyoruz bu şehrin. küçük bir yer işte insanların çoğu birbirini tanır. şöyle yolda bir yürüsek selam vermeden geçemeyiz:))) tabi gelip görmenizi çok isterim
folic plus alıyorum hamile olan arkadaşlar da 3 tane alıyo günde
inşallah canım.. :) bende isterim. yada belki tatil planlarınız olursa belki ortak bir noktada hep birlikte birkaçgün tatil yaparız :)
eşinle ilgili olanı aştın ya canım. sonrası daha kolay olur inş. sakin ol. bak herşey yoluna giriyor şükür. eşinde yanında. oda çabalıyacak
demekki benim hazırlık aşamasında :)))
:) çok daha iyi olur canım. hem sizi işinizden alıkoymayız hemde kocişleri tanıştırıp eker seninle doya doya laflarız:)
evet bazen onun ne istediğini anlayamıyorum. hem çok kolay duygularını ifade eden hemde duygularını bastıran bir insan. Eminim onunda bazı korkuları var ama benden çok istiyor.
Ben öyle dışarda görüdüğüm çocukları pek mıcıklayıpta sevmem, uzaktan severim. ama o kucağına almadan yapamaz... :) hayırlısı inşallah.
evet cnm 4 aydır içiyorum hazırlana hazırlana bi hal oldu ama nerde gelen giden yok
nedemek canım! Büyük zevkle..
Gülümsün senin içinde söylüyorum bunları eminim nekadar yüzyüze tanışmasakta eski arkadaşlar gibi karşılaşırız :)
nedemek canım! büyük zevkle..
Gülümsün senin içinde söylüyorum bunları eminim nekadar yüzyüze tanışmasakta eski arkadaşlar gibi karşılaşırız :)
nedemek canım! Büyük zevkle..
evet cnm 4 aydır içiyorum hazırlana hazırlana bi hal oldu ama nerde gelen giden yok
gülüm bebişin bi olsun bak kucağından bırakıyomusun. anasın sen uzaktan sevilirmi evlat. şööyle bir bağrına basacaksın. oooohhh mis gibi. kokuna alışacak sen onun kokusunu duymadan yapamayacaksın...
gülümsün. hayatım senide bekliyorum buraya eşinle
benim kociş geldi. gidiyoruuuuz . annemlerde geliyooo. ohh ne naz yaparım şimdi anneme. :)))
öpüldünüz kızlar.
gülümsün. hayatım senide bekliyorum buraya eşinle
benim kociş geldi. gidiyoruuuuz . annemlerde geliyooo. ohh ne naz yaparım şimdi anneme. :)))
öpüldünüz kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?