Ilk çocuğunu düşünenler...

Erkekler klübüde var ama onlar bilmesinler bosverin erkek muhabbeti baska olur diye düşünüyorum bizim kadar masum değiller :)

ben eşime azıcık bahsettim detayları anlatacak kadar görüşemiyoruz ne yazıkki.. :)) olsun canım, bende telefon aralarında takip ediyorum

Erkekler klübüde var ama onlar bilmesinler bosverin erkek muhabbeti baska olur diye düşünüyorum bizim kadar masum değiller :)

ya araba, ya futbol, ya da askerlik konşurlar diğer muhabbeti erkek erkeğe yapacak değiller heralde heheheh :)) döverim valla!

kızlar sizin migren gibi bir belanız varmı? tuttumu soluğu acilde alıyorum. seruma da bir güzel uyku ilacı çakıyorlar geçmeyince hamiş olursam napacam ben yaw.. doktorum çözmelisin nörologla dedi kaç aydır ilaç tedavisi ile daha iyiyim ama tuttumu yine tutuyor.
feci bişey

büyük eltimde var oda iğnesiyle dolaşır o iğneyi yapmadan geçmiyo ama hamiliğinda hiç yaşamadı
ole bir sıkıntı

hmm o zman doktoru dinle cnm sen bu olayı çözmeye çalış

doktor bir ilaç verdi işte onu kullanıyorum. antidepresan ama migren tedavisinde kullanılıyor. gerçekten çok iyi geldi hergün 2-3 ağrı kesici içerdim şimdi belki haftada 1-2 içiyorum. Bebiş için bırakayım dedim.
ama eskiye dönmeye başladım soluğu doktorda aldım. oda bırakmayacaksın dedi bakalım bir hareket olursa tekrar gidercem ne yapayım diye. Allah migrenli hamişe sabır versin valla..

Günaydın hanımlar bugün işe geç kaldım otobus cok kalabalıktı fenalastım yarı yolda inmemek için kendımı zor tuttum su 3 ay kolayca geçse ya hani

günaydın şekerlerr :))
ee hamiş olmak kolay değil bebiş gelmeden naz yapıyor sizee

Günaydın kızlar

Haftasonum yoğun geçti bol bol gezdim Bulantım yok çok şükür ama iştahım arttı sanırım. Gözümün takıldığını istiyor canım. Çabuk acıkıyorum bir de. Artık alıştırdım kendimi hamile olduğuma yine de korkuyor insan. Hala takvim yapamadım, elim gitmiyor.

Sizler nasılsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…