Ilk çocuğunu düşünenler...

11.yılındayım şimdiye kadar hiç hamile kalmadım inş.sende en kısa zamanda hamile kalırsın hayırlısıyla sen ne zamanfır istiyosun

sen kalbini inancını hiç bozma canım benim. gülümsün bir hikaye paylaşmıştı geçenlerde onu bi oku tavsiye ederim

cnm benim ya
inş olur belliki çok uğraşmısınız
en kısa zamanda takibini yaptır cnm
allah kısmet ederde olur inş. ne diyeceğimi bilemedim

Çok sağol cnm kayınvalidem kalp kriziyle beraber beyin kanaması geçirdi sol tarafı felç oldu 8 aydır bizde kalıyo biraz daha iyileşince tedaviye başlamayı düşünüyoruz Allah izin verirse

11.yılındayım şimdiye kadar hiç hamile kalmadım inş.sende en kısa zamanda hamile kalırsın hayırlısıyla sen ne zamanfır istiyosun

cnm benim ben 2,5 yıldır evliyim ve eşimle 10 yıl fflort ettiğimiz için evlenir evlenmez istedik ama hiç uğramadı
doktor doktor gezdim
ama sıkıntı eşimde çıktı
ama son zamanlarda bende de bişeylerin ters gittiğini hissediyorum eşimin sonuçlarını da alıp gidicem bende yumurta takibine başlıyacam işte hayırlısıyla allah kucağımızı boş bırakmasın
bak burası uğurlu bir topic
en azından ben ole olduğunu düşünüyorum
ben burda 3 tane arkadaşımın anne olacağını öğrendim umarım 4. sen olursun çok beklemişsin
sonra sıra bizde asya eren

saol cnm eşimin dedesi yani kayınvaliemin babası vefat etti
ya bu 5, gün olayı yumurta takibi için mi ee benim reglim 4 gün sürüyo ne olacak peki ? bak kafam karıştı

Canım benimde 4 gün ama sanırım gün hesaplama için öyle deniyor. adetin 14. gününde yumurta çatlaması gibi

bir daha deneyin birlikte. destek olun birbirinize. o hastanelerin bıraktırma ilaçlarına sakın güvenmeyin canım

aman cnm ya onlar hiç bi işe yaramıyo biz nikotin sakızları ile biraz idare ettik ama eşim su koyuverdi benim bırakmamı çok istiyo ben anca berber kanca beraber die baskı yapıyorum ama bakalım

Açıkcası bazen hiç inancım kalmıyo ister istemez negatif dü§üncelere kapılıyorum ama olmamasında vardır bi hayır elbette

sen içini temiz tut
bizim için neyin hayır neyin şer olacağını bilemeyiz
eğer rabbim kısmet etmeyeceksede elimizden bi şey gelmez
burda bir doğum öyküsünde de okumuştum kadıncağız bebeklerini doğduktan sonra kaybetmiş
allah korusun her türlüsü acı maalesef
ama sen olumlu ol dua et rabbim inş. birgün bizlerde kısmet eder

fatih ünv. doktor mu dedi
ya bizide haberdar et

ahhh acemi annemiz başladın yine kuruntulara. sakin ol. bak kendini bitiriyosun bunlarla. daha bebiş doğunca çok mücadelen olacak. uykusuz geceler. diş çıkarmalar. yemek yemedi demeler.. ooooo...
Crp için numuneye gidiyorum. Oradaki doktor dedi. Bir doktor çıkıp bilmiş bilmiş bir şeyler söyleyince insanın morali bozuluyor işte elimde değil. Diğerine de daha çok var. Yarın bir anormallik olmaz inşallah yoksa soluğu hastanede alıcam hemen.

Bu belirsizlik kötü bir şey. Hamileyim diye eşimle dostumla paylaşamıyorum sevincimi. Annemin bile haberi yok

Açıkcası bazen hiç inancım kalmıyo ister istemez negatif dü§üncelere kapılıyorum ama olmamasında vardır bi hayır elbette

tabi hayatım . Rabbim isteyene verir. ben kanserden kurtuldum. şimdi bekliyorum bebeğimi. bir sürü riskimiz var. ama olsun.
kalbini bozma

Cnm Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inş.hepimize uğur getirsin burası

bence paylaşmalısın. Sana manevi destek lazım bu günlerde. biz hastasonu söyledik. iyikide söylemişiz.

sigara mı :))) günde 1 tanecik.. tabi bebiş olursa hiç olacak inş..
ben bugün 13. günümdeyim bugün yarın yumurta çatlaması gerekiyor aslında ama ... görecez kızlar 17 ekimde... yumurtamı çatlar ben mi çatlarım?? :?

cnm benim ya çıksın bi sonuçların bakalım ne diyecek
olmazsa dediğin gibi yaparsın baktın canın sıkılıyo başkasına gösteririsin birde emin olmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…