- Konu Sahibi meleksimam
-
- #4.641
tabi hayatım . Rabbim isteyene verir. ben kanserden kurtuldum. şimdi bekliyorum bebeğimi. bir sürü riskimiz var. ama olsun.
kalbini bozma
sigara mı :))) günde 1 tanecik.. tabi bebiş olursa hiç olacak inş..
ben bugün 13. günümdeyim bugün yarın yumurta çatlaması gerekiyor aslında ama ... görecez kızlar 17 ekimde... yumurtamı çatlar ben mi çatlarım?? :?
ben bugün 13. günümdeyim bugün yarın yumurta çatlaması gerekiyor aslında ama ... görecez kızlar 17 ekimde... yumurtamı çatlar ben mi çatlarım?? :?
sana da verecek tatlım. geçmiş olsun k.v için.
Cnm çok geçmiş olsun inş.bebeğin seni bekletmeden gelir hayırlısıyla
geri sayım başlasın o zman önce 5 ekimi sonrad 17 ekimi bekleyelim bakalım
Cnm çok geçmiş olsun inş.bebeğin seni bekletmeden gelir hayırlısıyla
Manevi destek lazım tamam da her doktora gidişimde kendim üzülmemle kalmayacağım bir sürü telefon, sorular, izahlar.. Daha çok daralacağım sanki. Bu bebek gerdi beni. Olmasa bir dert olsa böyle şimdiden başladı dertleri miniğimin.
4 gün kaldı :) cuma günü olma zamanım ama olmam inş.
cnm kv geçmiş olsun inş. biran önce sağlığına kavuşur sen inancını kaybeyme inanmak başarmanın yarısı
cnm benim ben 2,5 yıldır evliyim ve eşimle 10 yıl fflort ettiğimiz için evlenir evlenmez istedik ama hiç uğramadı
doktor doktor gezdim
ama sıkıntı eşimde çıktı
ama son zamanlarda bende de bişeylerin ters gittiğini hissediyorum eşimin sonuçlarını da alıp gidicem bende yumurta takibine başlıyacam işte hayırlısıyla allah kucağımızı boş bırakmasın
bak burası uğurlu bir topic
en azından ben ole olduğunu düşünüyorum
ben burda 3 tane arkadaşımın anne olacağını öğrendim umarım 4. sen olursun çok beklemişsin
sonra sıra bizde asya eren
Sağol cnm hayatın insana neler getireceğini bilemiyoruz ama ilk zamanlara gòre daha iyi çok şükür k.v dem sizle yazışmak inanın beni çok motive etti
sendemii :)))))) ayyyy.... bende vicdan yapıyodum keşke daha önce bitseydi diye
gerekirse tüp bebek bile yaparız sen sıkma canını hayatım
geri sayım başlasın o zman önce 5 ekimi sonrad 17 ekimi bekleyelim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?