Ilk çocuğunu düşünenler...

sendemii :)))))) ayyyy.... bende vicdan yapıyodum keşke daha önce bitseydi diye

geri sayım başlasın o zman önce 5 ekimi sonrad 17 ekimi bekleyelim bakalım

sende mi içiyosun cnm vay ki halimize vay bırakmamız lazım cnm

Manevi destek lazım tamam da her doktora gidişimde kendim üzülmemle kalmayacağım bir sürü telefon, sorular, izahlar.. Daha çok daralacağım sanki. Bu bebek gerdi beni. Olmasa bir dert olsa böyle şimdiden başladı dertleri miniğimin.

ben sana daha ne diyeyim bilemiyorum ki.. :))) acemi anne. geçecek hepsi. bakıp güleceksin kendi haline. yazdıklarına bigün. hadi bi rahatla

gerekirse tüp bebek bile yaparız sen sıkma canını hayatım

hehehehh :)) ben tiryaki olmadım. hep dengede tuttum. sigara böyle akşamüstü yada yemekten sonra içlen bir kahveden farksız
oyüzden okadar dert değil bırakmak. dicem.. sende bana hiç içme işte dicen.. bende işte ozaman drama yapacam

hehehehh :)) ben tiryaki olmadım. hep dengede tuttum. sigara böyle akşamüstü yada yemekten sonra içlen bir kahveden farksız
oyüzden okadar dert değil bırakmak. dicem.. sende bana hiç içme işte dicen.. bende işte ozaman drama yapacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…