- 14 Eylül 2012
- 3.775
- 18
- 88
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #4.661
bence gerek kalmayacak. ikiniz içinde diyorum.
Kızlar benim şimdi çıkmam lazım tanıştığıma memnun oldum sizlerle hoşcakalın gòrüşürüz inş.
Sağol cnm hayatın insana neler getireceğini bilemiyoruz ama ilk zamanlara gòre daha iyi çok şükür k.v dem sizle yazışmak inanın beni çok motive etti
evetttt.... ama ben çok umutlandırmıyorum kendimi. hap kullanabilseydim daha umutlu olacaktımda.. bakalım yediğimiz incirler azıcık etkilicekmi
kız benim arkadışım ertesi günü hapıyla kaldı hamile oğlu olacak şimdi umutlrı kaybetmek yok tazelemek var
durmak yok yola devam ığğğ iğrençleştim
nefret ettim ya şimdi kendimden
öyle deme aynı yolda yürürüz biz...
hemde ertesi gün hapıyla ha?? way be!! benim arkadaşım yasmin kullandığı zaman hamile kalmiş.
bazı bebişler çok istirarlı canım. bizimkiler nazlı olacak belli...
ya evvt sorma bende pişman oldum kendimle ters düştüm ya ama neyse bende sizle aynı yolda yürürüm zaten :))))))
Şu an hcg değerin negatifi gösteriyor malesef
hedef 3 çocuk
valla şaka bir yana ben tek çocuk istemiyorum olmuşken 2 olsa güzel olur dimi
hem erkek ve kız olsa daha da güzel olur. biri asya biri eren:)
Şu an hcg değerin negatifi gösteriyor malesef
geri sayım başlasın o zman önce 5 ekimi sonrad 17 ekimi bekleyelim bakalım
Hımm o zaman yorum yapamayacağım. Aralıklara göre normal görünüyor diyebilirim sadece.o ne demek oluyor? :44: gebelik için değil zaten.gebe olmadığımı biliyorum.hormonlar için yaptırdım.
inş. bende ole isityorum ama daha bi taneyi bulamadım ki bir kız bir erkek güzel olur tabi bende oleyim benden küçük erkek kardeşim var
bir demir(erkek) bir de hüma istiyorum rabbimden
inşallah canım.. şu göklerdeki kapıların aralandığı zamana bir denk gelsek kabul olacak ta hep yanlış zamanda dua ediyoruz heralde :))
ilahi güldürdün beni allah emi
aa ben hep derim bunu. Kapılar açık olmayınca geçemiyorlar, heba oluyor.
doğrudur ole oluyo demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?