- Konu Sahibi meleksimam
-
- #4.681
güllümsün canım benim migren geliyor galiba ben çıkıyorum sonra tekrar uğrarım. öptüm seni kendine iyi bak canım.
güllümsün canım benim migren geliyor galiba ben çıkıyorum sonra tekrar uğrarım. öptüm seni kendine iyi bak canım.
asıl sen dikkat et cnm kendine
canım yaa. biraz çıktım netten neler neler olmuş.
geçmiş olsun tatlım. uyumayıncada geçmez şimdi.
inş. bende ole isityorum ama daha bi taneyi bulamadım ki bir kız bir erkek güzel olur tabi bende oleyim benden küçük erkek kardeşim var
bir demir(erkek) bir de hüma istiyorum rabbimden
hoşgeldin:))))))))))))))
hoşbuldum demir le hümanın anacığıııı:)))
ağlattın beni ya
Ben de kızım olursa hüma koymayı düşünüyorum. Adaş olacaklar deseneinş. bende ole isityorum ama daha bi taneyi bulamadım ki bir kız bir erkek güzel olur tabi bende oleyim benden küçük erkek kardeşim var
bir demir(erkek) bir de hüma istiyorum rabbimden
ağlaman için demedim gülüm. ağlama bak üzülürüm. hani bak benim 3 günüm kaldı.
Ben de kızım olursa hüma koymayı düşünüyorum. Adaş olacaklar desene
ağlaman için demedim gülüm. ağlama bak üzülürüm. hani bak benim 3 günüm kaldı.
Ben de kızım olursa hüma koymayı düşünüyorum. Adaş olacaklar desene
ya ole diyince anacığı falan duygu patlaması yaşadım
ya ne güzel hüma ismini çok seviyorum rabbim bir gün kız verirse adını koymakta nasip olursa adını verdiğimiz gibi bir ana olsun inş.
:))) bide hamiş olursan seni hiç tutamayız gülüm. :)
ne güzel. benim kafamda erkekte arda kızda ada var ama kızda befru ve ilcem de çok hoşuma gidiyor
Gelsinler de isimleriyle yaşasınlar. Her çocuk ismini kendi alır buna inanıyorum ben. Kafamda birkaç isim belirlerim. Doğunca çocuğa en çok hangisi yakışırsa onu koyarım. BEn de birden fazla çocuk düşünüyorum 2 ya da 3. Bir taneyi doğurmayı başarabilirsem iki üç yıl sonra ikinciyi düşüneceğimya ne güzel hüma ismini çok seviyorum rabbim bir gün kız verirse adını koymakta nasip olursa adını verdiğimiz gibi bir ana olsun inş.
Gelsinler de isimleriyle yaşasınlar. Her çocuk ismini kendi alır buna inanıyorum ben. Kafamda birkaç isim belirlerim. Doğunca çocuğa en çok hangisi yakışırsa onu koyarım. BEn de birden fazla çocuk düşünüyorum 2 ya da 3. Bir taneyi doğurmayı başarabilirsem iki üç yıl sonra ikinciyi düşüneceğim
kesin herşeye patlama yaşarım ühü ühü
kesin herşeye patlama yaşarım ühü ühü
Gelsinler de isimleriyle yaşasınlar. Her çocuk ismini kendi alır buna inanıyorum ben. Kafamda birkaç isim belirlerim. Doğunca çocuğa en çok hangisi yakışırsa onu koyarım. BEn de birden fazla çocuk düşünüyorum 2 ya da 3. Bir taneyi doğurmayı başarabilirsem iki üç yıl sonra ikinciyi düşüneceğim
ben senin burnunu silerim o zaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?