Ilk çocuğunu düşünenler...

inş. bende ole isityorum ama daha bi taneyi bulamadım ki bir kız bir erkek güzel olur tabi bende oleyim benden küçük erkek kardeşim var
bir demir(erkek) bir de hüma istiyorum rabbimden
Ben de kızım olursa hüma koymayı düşünüyorum. Adaş olacaklar desene

ağlaman için demedim gülüm. ağlama bak üzülürüm. hani bak benim 3 günüm kaldı.

ya ole diyince anacığı falan duygu patlaması yaşadım

Ben de kızım olursa hüma koymayı düşünüyorum. Adaş olacaklar desene

ya ne güzel hüma ismini çok seviyorum rabbim bir gün kız verirse adını koymakta nasip olursa adını verdiğimiz gibi bir ana olsun inş.

ne güzel. benim kafamda erkekte arda kızda ada var ama kızda befru ve ilcem de çok hoşuma gidiyor

ya ne güzel hüma ismini çok seviyorum rabbim bir gün kız verirse adını koymakta nasip olursa adını verdiğimiz gibi bir ana olsun inş.
Gelsinler de isimleriyle yaşasınlar. Her çocuk ismini kendi alır buna inanıyorum ben. Kafamda birkaç isim belirlerim. Doğunca çocuğa en çok hangisi yakışırsa onu koyarım. BEn de birden fazla çocuk düşünüyorum 2 ya da 3. Bir taneyi doğurmayı başarabilirsem iki üç yıl sonra ikinciyi düşüneceğim

ole muhakak biz eşimle anlaştık erkek olursa eşim kız olursa ben koyacaktım
o demir ismini çok istiyo bende sevdim açıkçası
ama o kız olursa derin istiyodu
ben hüma istediğimi söledim bi şaşırdı hiç duymadım dedi
bende fatih sultan mehmetin anası diyinc tamam olur dedi
sonra netten anlamına baktı sevdi

çok tatlısın yaa :))) güldürdün beni. başarıcan inş. da hepsinde bu stresi yaşama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…