- Konu Sahibi meleksimam
-
- #4.701
tamam o zman
ne iyi olur düşünsene
Ben stres yaşamıycam kendime bırakırsan ama fevkalade pimpirikli bir eşim ve durmadan yeni risklerden söz eden doktorlar var.bak acemi anne 2 yada 3 tane düşünüyormuş. :)))) Allaaaaahhh yandık desene hepsinde bu stresi yaşarsa:))))
:))))) düşündüm... senin için iyi olacağı kesin hayatım. burnunu ben silicem. dedim bikere:))
Ben stres yaşamıycam kendime bırakırsan ama fevkalade pimpirikli bir eşim ve durmadan yeni risklerden söz eden doktorlar var.
Eşler böyle demek ki. Panik halinde. Kese ne ya, ne zaman görücez, bebek yok mu şimdi, bir de kalp atışı mı var, bu iş filmlerdeki gibi olmuyor mu kadın bakar hamileyim der herkes sevinir bebek doğar vs. vs...seni anlıyorum hayatım aslında. biraz kafan dağılsın diye uğraşıyorum seninle. bende de eşim öyle. bide ben hastalık atlattım ya. görsen halini. kendi derdimi unutuyorum onun yüzünden.
Eşler böyle demek ki. Panik halinde. Kese ne ya, ne zaman görücez, bebek yok mu şimdi, bir de kalp atışı mı var, bu iş filmlerdeki gibi olmuyor mu kadın bakar hamileyim der herkes sevinir bebek doğar vs. vs...
Hayırlısıyla şu süreci sağ salim atlatalım bakalım.
İyi akşamlar canım.benim mesai bitmiş kızlar. öpüldünüz hepiniz.
benim mesai bitmiş kızlar. öpüldünüz hepiniz.
kesin herşeye patlama yaşarım ühü ühü
güzeldi. haklısın. benimki daha oralara gelemedi. 3 günümüz kaldı. çok fena durumda. 3 gün sonra kürtaj derse ne yaparım bilmiyorum. onumu teselli edicem kendimimi
kızlar ben kaçıyorum bye
Kötü düşünme tatlım. Kürtaj derse üzülürsün biliyorum ama bu bebişi olmayacak anlamına gelmez. Bir yakınım vardı 4-5 senedir çocuk istiyordu olmuyordu sonra birgün hamile kaldı düşürdü. Üzüldü tabi ki ama ya hiç hamile kalamasaydı? en azından bir problem olmadığını şansının olduğunu anladı.
Film çekildikten sonrada hemen hamile kaldı.
Meğer tüpler tıkalıymış.. Kocası sokoğa çıkarmadığı için doktor yüzüde görememişti. Sonunda gittiler ve herşey çözüldü.. Boşa geçen 5 yıl oldu.
Sen ne güzel bir doktorda bulmuşsun kendine. Çok şükür engel gibi bir durumunda yok artık anlamış oldun.
İlla ki olacaktır bebişin :) sen istedikten sonra...
günaydı kızlar. bugün kasık ağrım çok fazla. akıntıda fazlalaştı. göğüslerim çok gergin sanki regl olacakmışım gibi .... 2 gün kaldı..
gnaydın bayanlar evet cnm 2 gün kaldı hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz
cumartesi sabah randevu almam lazımçok fena oluyorum düşündükçe. zaman yaklaştıkça geriliyorum
ama bu çok normal cnm senin o randevudan mutluda mutsuzda ayrılman söz konusu oluna bole gerilmen oldukça normal
ama ben kötü bi şey hissetmiyorum cnm ya
iyi olacak
hani insanın içi yanar ya ole bi şey yok bende iyi olacak cnm
:)) ne güzel dedin. Senin hislerine çok güveniyorum zaten gülüm. Sağol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?