- 8 Mayıs 2008
- 8.605
- 524
- 363
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #4.721
Günaydın canım. Akıntım benim de fazlalaşıyor zaman zaman. Kanama olmadıkça korkma. İnşallah 2 gün sonra ferahlarsın. Ben de bugün dünkü tahlil sonuçlarını alacağım bakalım ne çıkacak. Hayırlısı olur inşallahgünaydı kızlar. bugün kasık ağrım çok fazla. akıntıda fazlalaştı. göğüslerim çok gergin sanki regl olacakmışım gibi .... 2 gün kaldı..
Bence de içini ferah tutsun. Bir de benle dalga geçiyordu kendisine baksınsen içini ferah tut inş. Iyi olur
günaydın canım. Akıntım benim de fazlalaşıyor zaman zaman. Kanama olmadıkça korkma. Inşallah 2 gün sonra ferahlarsın. Ben de bugün dünkü tahlil sonuçlarını alacağım bakalım ne çıkacak. Hayırlısı olur inşallah
bence de içini ferah tutsun. Bir de benle dalga geçiyordu kendisine baksın
Günaydın canım. Akıntım benim de fazlalaşıyor zaman zaman. Kanama olmadıkça korkma. İnşallah 2 gün sonra ferahlarsın. Ben de bugün dünkü tahlil sonuçlarını alacağım bakalım ne çıkacak. Hayırlısı olur inşallah
Bence de içini ferah tutsun. Bir de benle dalga geçiyordu kendisine baksın
neyseki şurda 5 ekime bişey kalmadı iyiki 25 ekim falan değil seni nasıl tutardık merak içindeyim:))))) ama yaaaaa. :)))))) haklısın acemi anne.
neyseki şurda 5 ekime bişey kalmadı iyiki 25 ekim falan değil seni nasıl tutardık merak içindeyim
haklısın canım :))) ağrım oldukça uykularım kaçıyor. az önce az kalsın bayılıyordum arkadaş tuttu. çok kötü oldum birden. şimdi toparladım biraz kendimi. nasıl bir baş dönmesiydi anlatamam. kayıverdi yer ayaklarımın altından. totomun üstüne oturuyodum az kalsın
Daisy b Bebek geliyo :)))))
acemiperi Bebek geliyo :)))))
Gamze1923 Bebek geliyo :)))))
gullumsun Beklemede
asyaeren Beklemede
41zeynep Beklemede
şimidilik durumumuz kızlar bakalım listemiz günden günden güne nasıl değişecek
allah korumuş
olcak ama bunlar biliyosun mide bulantısı baş dönmesi
sen dikkatli olacaksın
Konu çocuk olunca daha farklı oluyor durum. Onun sroumluluğunun sana ait olduğunu biliyorsun o yüzden daha dikkatli oluyorsun. Bekleyip, arayıp da elde edince bir de daha kıymetli oluyorya evet haklısın ama ikinizde içinizi ferah tutun iyi olacak inş.
Ay çok yoruyosununz beni ya
panik anneler
çocuklar doğunca naıl olaaksınız merak içindeyim açıkcası
Ya size bole diyorumda bunca beklemişim allah bana nasip ederse hamileyken kendimi doğuncada bebeğimi kesin fanusa kapatırım ben
günaydı kızlar. bugün kasık ağrım çok fazla. akıntıda fazlalaştı. göğüslerim çok gergin sanki regl olacakmışım gibi .... 2 gün kaldı..
Daisy b Bebek geliyo :)))))
acemiperi Bebek geliyo :)))))
Gamze1923 Bebek geliyo :)))))
gullumsun Beklemede
asyaeren Beklemede
41zeynep Beklemede
şimidilik durumumuz kızlar bakalım listemiz günden günden güne nasıl değişecek
:)) 3 bebek 3 bekleme hadi bakalım bastırın kızlar :)) bu arada dün sanırım benim yumurtlama günümdü.
Dün siz çıktıktan sonra ovülasyon gününü nasıl anlarsın diye bir yazı okudum. Orada yumurtama günleri içinde akıntının yoğun kıvamlı gibi olduğunda o günün kesinlikle yumurtlama günü olduğu yazıyordu.
Ben yine kafadan yazmayayım ama yazıyı arayıp bulayım size copy-paste yaparım
Gülerdim ama anlıyorum seni. Ben yokuş aşağı yürürken ya düşersem diye tini mini gidiyorum akıllım. Artık iki kişilik dikkat etmek lazım. Dün laptopta çalıştım bir süre. Eşim bebeğe belki zarar verir wireless var bırak kucağından artık dedi, hemen bıraktım.ilk kez yaşadım . acemiperi gülecek şimdi halime ama nasıl panikledim korktumm:))))) cam kırıkları çoğaldı ayaklarımın altında:)))
Canım yumurta akı gibi ve uzayan akıntı ise mutlaka değerlendir. Bebek düşünürken ilişkiyi sık tut. Herhangi bir gün döllenme şansı var, hiçbir günü kaçırmazsın bu şekilde.:)) 3 bebek 3 bekleme hadi bakalım bastırın kızlar :)) bu arada dün sanırım benim yumurtlama günümdü.
Dün siz çıktıktan sonra ovülasyon gününü nasıl anlarsın diye bir yazı okudum. Orada yumurtama günleri içinde akıntının yoğun kıvamlı gibi olduğunda o günün kesinlikle yumurtlama günü olduğu yazıyordu.
Ben yine kafadan yazmayayım ama yazıyı arayıp bulayım size copy-paste yaparım
o zaman çalışmlara başla hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?