Ilk çocuğunu düşünenler...

günaydı kızlar. bugün kasık ağrım çok fazla. akıntıda fazlalaştı. göğüslerim çok gergin sanki regl olacakmışım gibi .... 2 gün kaldı..
Günaydın canım. Akıntım benim de fazlalaşıyor zaman zaman. Kanama olmadıkça korkma. İnşallah 2 gün sonra ferahlarsın. Ben de bugün dünkü tahlil sonuçlarını alacağım bakalım ne çıkacak. Hayırlısı olur inşallah

sen içini ferah tut inş. Iyi olur
Bence de içini ferah tutsun. Bir de benle dalga geçiyordu kendisine baksın

ya evet haklısın ama ikinizde içinizi ferah tutun iyi olacak inş.
Ay çok yoruyosununz beni ya
panik anneler
çocuklar doğunca naıl olaaksınız merak içindeyim açıkcası

Ya size bole diyorumda bunca beklemişim allah bana nasip ederse hamileyken kendimi doğuncada bebeğimi kesin fanusa kapatırım ben

:))))) ama yaaaaa. :)))))) haklısın acemi anne.

Daisy b Bebek geliyo :)))))
acemiperi Bebek geliyo :)))))
Gamze1923 Bebek geliyo :)))))
gullumsun Beklemede
asyaeren Beklemede
41zeynep Beklemede

şimidilik durumumuz kızlar bakalım listemiz günden günden güne nasıl değişecek

neyseki şurda 5 ekime bişey kalmadı iyiki 25 ekim falan değil seni nasıl tutardık merak içindeyim

haklısın canım :))) ağrım oldukça uykularım kaçıyor. az önce az kalsın bayılıyordum arkadaş tuttu. çok kötü oldum birden. şimdi toparladım biraz kendimi. nasıl bir baş dönmesiydi anlatamam. kayıverdi yer ayaklarımın altından. totomun üstüne oturuyodum az kalsın

allah korumuş
olcak ama bunlar biliyosun mide bulantısı baş dönmesi
sen dikkatli olacaksın

asyaeren nerelerde bugün acaba. bu listeyi görmesi lazım.

Konu çocuk olunca daha farklı oluyor durum. Onun sroumluluğunun sana ait olduğunu biliyorsun o yüzden daha dikkatli oluyorsun. Bekleyip, arayıp da elde edince bir de daha kıymetli oluyor

kızlar şimdi biraz çalışmaya vericem kendimi. kafam dağılsın azıcık. arada girerim yine. hepimize kolay gelsin

:)) 3 bebek 3 bekleme hadi bakalım bastırın kızlar :)) bu arada dün sanırım benim yumurtlama günümdü.
Dün siz çıktıktan sonra ovülasyon gününü nasıl anlarsın diye bir yazı okudum. Orada yumurtama günleri içinde akıntının yoğun kıvamlı gibi olduğunda o günün kesinlikle yumurtlama günü olduğu yazıyordu.
Ben yine kafadan yazmayayım ama yazıyı arayıp bulayım size copy-paste yaparım

o zaman çalışmlara başla hemen

KADININ KENDİ KENDİNE YUMURTLAMA TARİHİNİ YADA GÜNÜNÜ BELİRLEMESİ İÇİN YÖNTEMLER

Rahimağzından salgılanan mukus (mukus, “kaygan, yapışkan sıvı” anlamına gelir), adet döngüsü boyunca salgılanan hormonların (östrojen ve progesteron hormonları) etkisiyle döngünün farklı günlerinde farklı özellikler gösterir. Bu değişiklikleri anlayabildiğinizde yumurtlamanızın olduğunu ve hatta ne zaman olduğunu doğru bir şekilde belirlemeniz mümkündür.

Günlük kontrollerinizde rahimağzı salgınızın özelliklerini işaret ve orta parmaklarınızı vajinanızın derinliklerine yerleştirerek belirlemelisiniz. Salgının bir kısmını parmaklarınızla toplayıp dışarı alabilirseniz işiniz daha da kolaylaşır.

Bakmanız gereken salgının kıvamı ve esnekliğidir:

Rahimağzı salgısı adet döngüsünün ilk günlerinde yani östrojen hormonunun kanda yükselmeye başladığı zamanlarda yapışkan bir özelliktedir.

Daha sonra kan östrojen hormonu seviyesi yumurtlamanın hemen öncesinde en yüksek seviyeye ulaştığında kaygan ve oldukça esnektir, salgının çektikçe uzadığını görebilirsiniz (Resim).

Yumurtlama gerçekleştikten sonra salgı yine yapışkan, ancak çektikçe uzamayan özelliklerine geri döner.Elinize gelen salgı yumurta akı kıvamlı, beyaz-sarı renkli ve baş ve işaret parmaklarınız arasında çektikçe, yani parmaklarınızı birbirinden uzaklaştırdıkça uzama eğilimi gösteren bir özellik taşıyorsa ve vajinanızın “ıslak” olduğunu hissediyorsanız bu, yumurtlamanızın kısa süre önce gerçekleştiğini veya yaklaştığını gösteren en değerli bulgulardan biridir.
Mukusun en bol olduğu ve kıvamının en fazla olduğu gün yumurtlama gününüzdür. Bundan sonra rahimağzı salgınız giderek bu özelliklerini yitirir.

****Ben tabi bu şekilde kontrol etmeden, akıntımdan anladım. umarım doğru teşhistir.. :)

KADININ KENDİ KENDİNE YUMURTLAMA TARİHİNİ YADA GÜNÜNÜ BELİRLEMESİ İÇİN YÖNTEMLER

Rahimağzından salgılanan mukus (mukus, “kaygan, yapışkan sıvı” anlamına gelir), adet döngüsü boyunca salgılanan hormonların (östrojen ve progesteron hormonları) etkisiyle döngünün farklı günlerinde farklı özellikler gösterir. Bu değişiklikleri anlayabildiğinizde yumurtlamanızın olduğunu ve hatta ne zaman olduğunu doğru bir şekilde belirlemeniz mümkündür.

Günlük kontrollerinizde rahimağzı salgınızın özelliklerini işaret ve orta parmaklarınızı vajinanızın derinliklerine yerleştirerek belirlemelisiniz. Salgının bir kısmını parmaklarınızla toplayıp dışarı alabilirseniz işiniz daha da kolaylaşır.

Bakmanız gereken salgının kıvamı ve esnekliğidir:

Rahimağzı salgısı adet döngüsünün ilk günlerinde yani östrojen hormonunun kanda yükselmeye başladığı zamanlarda yapışkan bir özelliktedir.

Daha sonra kan östrojen hormonu seviyesi yumurtlamanın hemen öncesinde en yüksek seviyeye ulaştığında kaygan ve oldukça esnektir, salgının çektikçe uzadığını görebilirsiniz (Resim).

Yumurtlama gerçekleştikten sonra salgı yine yapışkan, ancak çektikçe uzamayan özelliklerine geri döner.Elinize gelen salgı yumurta akı kıvamlı, beyaz-sarı renkli ve baş ve işaret parmaklarınız arasında çektikçe, yani parmaklarınızı birbirinden uzaklaştırdıkça uzama eğilimi gösteren bir özellik taşıyorsa ve vajinanızın “ıslak” olduğunu hissediyorsanız bu, yumurtlamanızın kısa süre önce gerçekleştiğini veya yaklaştığını gösteren en değerli bulgulardan biridir.
Mukusun en bol olduğu ve kıvamının en fazla olduğu gün yumurtlama gününüzdür. Bundan sonra rahimağzı salgınız giderek bu özelliklerini yitirir.

****Ben tabi bu şekilde kontrol etmeden, akıntımdan anladım. umarım doğru teşhistir.. :)

günaydın kızlarr benide listeye ekleyin beklemedeyim sanırım yumurtlama dönemindeyim şuan...tavsiyelerinizi bekliyorum sizden yumurtlama döneminde ilişki ne sıklıkla olmalı acaba..takip ediyorum yazılarınızı ama pek yazmıyorum kendimi çok kaptırmak istemiyorumm
acemiperi hayırlı olsun bebişin rabbim kucağına almayı nasip etsin bizlerede o mutluluğu yaşatsın inşallah....

ilk kez yaşadım . acemiperi gülecek şimdi halime ama nasıl panikledim korktumm:))))) cam kırıkları çoğaldı ayaklarımın altında:)))
Gülerdim ama anlıyorum seni. Ben yokuş aşağı yürürken ya düşersem diye tini mini gidiyorum akıllım. Artık iki kişilik dikkat etmek lazım. Dün laptopta çalıştım bir süre. Eşim bebeğe belki zarar verir wireless var bırak kucağından artık dedi, hemen bıraktım.

Canım yumurta akı gibi ve uzayan akıntı ise mutlaka değerlendir. Bebek düşünürken ilişkiyi sık tut. Herhangi bir gün döllenme şansı var, hiçbir günü kaçırmazsın bu şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…