Ilk çocuğunu düşünenler...

bakalım bu ay sınava sıkı hazırlandık sınıfı geçeriz inşallah :)) 17 ekimde anlarız...

gün 2 günde bir birlikte olmak gerekliymiş. hergüne gerek yokmuş çünkü spermler 2-3 gün kadar yaşıyormuş

Daisy b Bebek geliyo :)))))
acemiperi Bebek geliyo :)))))
Gamze1923 Bebek geliyo :)))))
gullumsun Beklemede
asyaeren Beklemede
41zeynep Beklemede
simaybebe Beklemede
soğansuyu Beklemede
evet bayanlar listenin son hali

olumsuz düşünmeyelim kızlar. doktor bana yumurtalıkların tembel demişti ama ben aklıma getirmeden çalışıyorum işte.. bu ay bana süpriz olur yani :))

acemianne yani gamzenin deyimile acemi periciğim sonuçlarını gösterdikten sonra seni jet hızıyla buraya bekliyoruz
merakta bırakma bizi

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ve bende aynı sizler gibi bebek istiyorum 4 aydır bekliyoruz İnşaallah hayırlısıyla bu ay artık olsun istiyorum
belirtilerdevar gibi ama bakalım ekim 7 yi bekliyoruz :) Rabbim isteyen herkese hayırlı haberleri en kısa zamanda versin

inş. cnm allah hepimizin kucağını doldursun

acemianne yani gamzenin deyimile acemi periciğim sonuçlarını gösterdikten sonra seni jet hızıyla buraya bekliyoruz
merakta bırakma bizi
Hemen gelip haber vereceğim size merak etmeyin. Ara ara yoğun oluyor işler. Çıkıp geliyorum tekrar gidiyorum artık idare edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…