- Konu Sahibi meleksimam
-
- #4.741
o zaman çalışmlara başla hemen
Gülerdim ama anlıyorum seni. Ben yokuş aşağı yürürken ya düşersem diye tini mini gidiyorum akıllım. Artık iki kişilik dikkat etmek lazım. Dün laptopta çalıştım bir süre. Eşim bebeğe belki zarar verir wireless var bırak kucağından artık dedi, hemen bıraktım.
Canım yumurta akı gibi ve uzayan akıntı ise mutlaka değerlendir. Bebek düşünürken ilişkiyi sık tut. Herhangi bir gün döllenme şansı var, hiçbir günü kaçırmazsın bu şekilde.
günaydın kızlarr benide listeye ekleyin beklemedeyim sanırım yumurtlama dönemindeyim şuan...tavsiyelerinizi bekliyorum sizden yumurtlama döneminde ilişki ne sıklıkla olmalı acaba..takip ediyorum yazılarınızı ama pek yazmıyorum kendimi çok kaptırmak istemiyorumm
acemiperi hayırlı olsun bebişin rabbim kucağına almayı nasip etsin bizlerede o mutluluğu yaşatsın inşallah....
gün 2 günde bir birlikte olmak gerekliymiş. hergüne gerek yokmuş çünkü spermler 2-3 gün kadar yaşıyormuş
gullumsun beni de ekler misin? belki uğurlu gelirsin.. :18:
olumsuz düşünmeyelim kızlar. doktor bana yumurtalıkların tembel demişti ama ben aklıma getirmeden çalışıyorum işte.. bu ay bana süpriz olur yani :))
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ve bende aynı sizler gibi bebek istiyorum 4 aydır bekliyoruz İnşaallah hayırlısıyla bu ay artık olsun istiyorum
belirtilerdevar gibi ama bakalım ekim 7 yi bekliyoruz :) Rabbim isteyen herkese hayırlı haberleri en kısa zamanda versin
ya kızlar ben geldim siz gittiniz nerdesiniz
sorma bir anda işler karışıyor telefon trafiğine kapıldım.
Hemen gelip haber vereceğim size merak etmeyin. Ara ara yoğun oluyor işler. Çıkıp geliyorum tekrar gidiyorum artık idare edinacemianne yani gamzenin deyimile acemi periciğim sonuçlarını gösterdikten sonra seni jet hızıyla buraya bekliyoruz
merakta bırakma bizi
Hemen gelip haber vereceğim size merak etmeyin. Ara ara yoğun oluyor işler. Çıkıp geliyorum tekrar gidiyorum artık idare edin
inş. cnm allah hepimizin kucağını doldursun
amin canım amin inşallahhh
valla senin bu telefonlarla olan mucadelen ne olacak bilemiyrum cnm bakalım hanginiz galip gelecek
Hemen gelip haber vereceğim size merak etmeyin. Ara ara yoğun oluyor işler. Çıkıp geliyorum tekrar gidiyorum artık idare edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?