- Konu Sahibi meleksimam
-
- #4.761
günaydın kızlarr benide listeye ekleyin beklemedeyim sanırım yumurtlama dönemindeyim şuan...tavsiyelerinizi bekliyorum sizden yumurtlama döneminde ilişki ne sıklıkla olmalı acaba..takip ediyorum yazılarınızı ama pek yazmıyorum kendimi çok kaptırmak istemiyorumm
acemiperi hayırlı olsun bebişin rabbim kucağına almayı nasip etsin bizlerede o mutluluğu yaşatsın inşallah....
gullumsun beni de ekler misin? belki uğurlu gelirsin.. :18:
gülümsünün hislerine güven bence. bana ne dediyse çıktı:))
güllümsün senin nezaman adet günün ?
olsun cnm sen yapabiliyosan hergün yap garnati olsun
hoş geldin canım. gün aşırı olmalı dedi benim doktorum. spermler 48 saatle 72 saate kadar yaşayabiliyormuş. bu nedenle rahimide dinlendirmek için 1 gün arayla yani.
hayırlısı olsun senin için de
ya bir kendime faydam yok işte naparsın
benim gibi koaca kaçacak yer arasın iliğini kurut:))))
hehehhh çocuklar yolu rahat bulsun diye nerdeyse amuda kalkıyorum valla :)) yastık filan hikaye...
hehehhh çocuklar yolu rahat bulsun diye nerdeyse amuda kalkıyorum valla :)) yastık filan hikaye...
cnm ben 26 eylülde oldum bitti şimdi
ilk çalışmlara başlamıştık ama kv kalıypruz iki gündür malum cenazeden dolayı kötü durumda
ondan ara verdik zten en son perşembeye kadar yapabilriz çünkü bir aksilik cıkmazsa kocam doktora gidecek 3 gün perhiz lazım
sanada bizim faydamız olsun hayatım. :)
ole diyosunda sonuca gel bacım
önemli olan o sen galibmisin bu savaşta evet
nasılsa ilerde istesde olmayacak karnın büyüdükçe depo yaptı işte fena mı
ben 20 sinde olmuştum, yumurtlama günüm bu aralardı senin daha var ozaman. yada yaklaştın. 28 günde bir mi adetin?
alemsin :)))))) koptum burada gülmekten. zaten sık idrara çıkıyorum. bırakıvericem şimdi.
yok anamm nerdeeee.... şimdi den sırnaşmaya başladı uyuşuğum benim..
:))) bu seferde ben yüz vermiyorum..
ya evet öyletydi ama 4 aydır şaşırdı iyice
işte bende kocamın sonuçları çıksın doktora onlarıda alıp gidiecem hemde yumurta takibi yapılsın istiyorum
hemde bir bakılsın benimde ayarım bozuldu iyice
hehehe :)) valla allahtan çocukluktan öğrenmiştim amuda kalkmayı.. ağaç yaşken eğilir demişler ne doğruymuş.. ilerde lazım oluyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?