Ilk çocuğunu düşünenler...

hoş geldin canım. gün aşırı olmalı dedi benim doktorum. spermler 48 saatle 72 saate kadar yaşayabiliyormuş. bu nedenle rahimide dinlendirmek için 1 gün arayla yani.
hayırlısı olsun senin için de

güllümsün senin nezaman adet günün ?

cnm ben 26 eylülde oldum bitti şimdi
ilk çalışmlara başlamıştık ama kv kalıypruz iki gündür malum cenazeden dolayı kötü durumda
ondan ara verdik zten en son perşembeye kadar yapabilriz çünkü bir aksilik cıkmazsa kocam doktora gidecek 3 gün perhiz lazım

hoş geldin canım. gün aşırı olmalı dedi benim doktorum. spermler 48 saatle 72 saate kadar yaşayabiliyormuş. bu nedenle rahimide dinlendirmek için 1 gün arayla yani.
hayırlısı olsun senin için de

hehehhh çocuklar yolu rahat bulsun diye nerdeyse amuda kalkıyorum valla :)) yastık filan hikaye...

ben 20 sinde olmuştum, yumurtlama günüm bu aralardı senin daha var ozaman. yada yaklaştın. 28 günde bir mi adetin?

ole diyosunda sonuca gel bacım
önemli olan o sen galibmisin bu savaşta evet
nasılsa ilerde istesde olmayacak karnın büyüdükçe depo yaptı işte fena mı

yok anamm nerdeeee.... şimdi den sırnaşmaya başladı uyuşuğum benim..
:))) bu seferde ben yüz vermiyorum..

ben 20 sinde olmuştum, yumurtlama günüm bu aralardı senin daha var ozaman. yada yaklaştın. 28 günde bir mi adetin?

ya evet öyletydi ama 4 aydır şaşırdı iyice
işte bende kocamın sonuçları çıksın doktora onlarıda alıp gidiecem hemde yumurta takibi yapılsın istiyorum
hemde bir bakılsın benimde ayarım bozuldu iyice

alemsin :)))))) koptum burada gülmekten. zaten sık idrara çıkıyorum. bırakıvericem şimdi.

hehehe :)) valla allahtan çocukluktan öğrenmiştim amuda kalkmayı.. ağaç yaşken eğilir demişler ne doğruymuş.. ilerde lazım oluyor işte

streste etkiliyor tabi. bizim bir doktor edinmemiz lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…