- Konu Sahibi meleksimam
-
- #4.781
Slm kızlar nasılsınız
streste etkiliyor tabi. bizim bir doktor edinmemiz lazım..
daha çok sırnaşır o sana garibim üzüldüm ya adama daha önünde 9 ay var valla
zamanında kıymet bilecekler işte... :) bide bebiş geldimi papuç sonsuza dek damda olacak :))
hoşgeldin bugün nasılsın biraz daha iyimisin
evet cnm kesinikle işte birde şu tolga hocaya gidecem memnun kalırsam artık devam ederim ona öbür türlüde kopuk kopuk oluyo her doktorun tedavi biçimi farklı durum ole olunca parada çok gidiyo ee maaşlı insanlarız her türlü zor yani
Hoşbulduk cnm dahaiyiyim çok şükür kuran kursuna gidiyorum oranında etkisi var iyi olmamda bide dün ehliyet kursuna yazıldım biraz olsa kafamı dağıtırım
Hoşbulduk cnm dahaiyiyim çok şükür kuran kursuna gidiyorum oranında etkisi var iyi olmamda bide dün ehliyet kursuna yazıldım biraz olsa kafamı dağıtırım
tabi canım. keşke durum olsa hep özele gitsek bol bol zaman ayırsalar. buluruz elbet paragöz olmayan bir doktor.
ya galiba bizde tam tersi olacak
benim pabuç dama çıkacak gibi gözüküyo
ogün yiğeni bizde kaldı ya yüzüme bile bakmadı adam
normalde sabah kalınca öper işe gideken öper
o gün beni hiç öpmedi hep yiğeinyle ilgilendi
aman olsunda bende onla ilgilenmem hıh
uğraş şart.. iyi yapmışsın
iyi yapmışsın uğraşacak şeyler bul kendine yoksa kurup duruyo insan sonrada kendini yiyiyo
o yeğen bir kere :) bebişiniz olunca hep ona vakit ayıracaksın ve bebişin hep anne kokusunu isteyecek :)
seni görene aşk olsun yani... ( ama aşk olsun arada yani...)
inş. türkiyede sağlık sektörünün hali perişen şu çektiğimize bak ya
evet doğru soyluyosun ama arada şöle bir durumda var yiğenine böle yapan adam kendi çocuğuna napar kim bilir
evet canım. ne yazıkkıi öyle. parası olmayan hastalığı çekiyor. işi Allaha kalıyor. Adet tarihi gibi o bahsettiğim doktora randevu alıpta gideyim bari.
Bebiş yoksa da ilaca başlarım. Öyle tutmuş gibi konuşuyorum ama daha yumurtalıklarım çalışıyormu onu bile öğrenemedim.
belkide iyi oldu. bir süpriz olur belki..
nede güzel bir süpriz olur inş.
süpriz yumurta olur adı bizde onu ole severiz
kendi çocuğuna ne mi yapar? İzleyecez görecez hayatım.. :) Artık söylersin kim kimi dama atmış..
Baba her dakikasını çocuğu ile geçiremez doğasında yok. onun için annelik dürtüsü lazım. oda sende olacak inşallahhh :))
ağzından bal damlıyo bir görsem o günleri yumuk yumuk elleri mis kokusu rabbim ne olur bahş et bizlerde bu güzelliği
kızlar öğle arası yemeğe iniyorum gelirim birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?