Ilk çocuğunu düşünenler...

streste etkiliyor tabi. bizim bir doktor edinmemiz lazım..

evet cnm kesinikle işte birde şu tolga hocaya gidecem memnun kalırsam artık devam ederim ona öbür türlüde kopuk kopuk oluyo her doktorun tedavi biçimi farklı durum ole olunca parada çok gidiyo ee maaşlı insanlarız her türlü zor yani

zamanında kıymet bilecekler işte... :) bide bebiş geldimi papuç sonsuza dek damda olacak :))

ya galiba bizde tam tersi olacak
benim pabuç dama çıkacak gibi gözüküyo
ogün yiğeni bizde kaldı ya yüzüme bile bakmadı adam
normalde sabah kalınca öper işe gideken öper
o gün beni hiç öpmedi hep yiğeinyle ilgilendi
aman olsunda bende onla ilgilenmem hıh

tabi canım. keşke durum olsa hep özele gitsek bol bol zaman ayırsalar. buluruz elbet paragöz olmayan bir doktor.

o yeğen bir kere :) bebişiniz olunca hep ona vakit ayıracaksın ve bebişin hep anne kokusunu isteyecek :)
seni görene aşk olsun yani... ( ama aşk olsun arada yani...)

o yeğen bir kere :) bebişiniz olunca hep ona vakit ayıracaksın ve bebişin hep anne kokusunu isteyecek :)
seni görene aşk olsun yani... ( ama aşk olsun arada yani...)

evet doğru soyluyosun ama arada şöle bir durumda var yiğenine böle yapan adam kendi çocuğuna napar kim bilir

inş. türkiyede sağlık sektörünün hali perişen şu çektiğimize bak ya

evet canım. ne yazıkkıi öyle. parası olmayan hastalığı çekiyor. işi Allaha kalıyor. Adet tarihi gibi o bahsettiğim doktora randevu alıpta gideyim bari.
Bebiş yoksa da ilaca başlarım. Öyle tutmuş gibi konuşuyorum ama daha yumurtalıklarım çalışıyormu onu bile öğrenemedim.
belkide iyi oldu. bir süpriz olur belki..

evet doğru soyluyosun ama arada şöle bir durumda var yiğenine böle yapan adam kendi çocuğuna napar kim bilir

kendi çocuğuna ne mi yapar? İzleyecez görecez hayatım.. :) Artık söylersin kim kimi dama atmış..
Baba her dakikasını çocuğu ile geçiremez doğasında yok. onun için annelik dürtüsü lazım. oda sende olacak inşallahhh :))

nede güzel bir süpriz olur inş.
süpriz yumurta olur adı bizde onu ole severiz

ağzından bal damlıyo bir görsem o günleri yumuk yumuk elleri mis kokusu rabbim ne olur bahş et bizlerde bu güzelliği
kızlar öğle arası yemeğe iniyorum gelirim birazdan

kızlar çok hoşsunuz ya özellikle şu amuda kalkma olayına bayıldım. benim yavrucaklar yolu bulamadı geri döndü heralde akıntılarım var bi kaç gündür sarı renkte..:18: ne yastık koydum ne duvara dayadım sadece yattım sırt üstü yarım saat kadar uzandım her seferinde. bat 13 ekim ama gelmez inşallah kırmızılar..

kocacıma mesaj attım ''ayarlarımı bozdun''diye
cevap aynen şu : '' yok sen kendi vericinle oynadın'' yazmış uyuşuk....
ne demek lazım şimdi buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…