Ilk çocuğunu düşünenler...

sonra cam fanusa koyucaz demir le hüma yı değilmi?

evet evet evet
ah bi olsa
kayınvalidem bebek için bana 41 tane ara vermeden meryem süresi okuyacaktı
ama cenazeden dolayı yarım kalmış
geçtiğimiz hafta komsusu kahve falı bakmış
sen bişey yapıyosun ama oyarım kalacak demiş ki ole oldu
onu tamamladığında gelinlerden biri (küçük etlimle benim aramda 3 ay var yani düğünlerimiz)
oğlan doğuracak demiş
dün anlattıı
galiba demir gelecek kızlar o hamile eğer bensem

inş. cnm o zaman birde bu metotları dene belli mi olur tutar belki

ayyy ne güzel olurrrr....

:)
ben aslında bundan sonra hakkından fazlasını vermeme taraftarıyım ama senin için dedim walla:)))

yazıktır ya kocana
zaten senin son aylarında adamın istediği hiç bir şey olamayacak
karnın burununda onun isteklerini nasıl yapacaksın
ondan dolayı şimdilik yapıver gitsin

tatlım bide öyle dene. amuda kalkınca güzergah belli :))
firar eden olmuyor

tatlım bide öyle dene. amuda kalkınca güzergah belli :))
firar eden olmuyor

yani kocalar biraz dalga geçiyo ama olsun benim kocam herşeyle dalga geçiyo
yumutlama günüm diyorum tavukmusun sen çift sarılı olsun dio ole yatıyorum napıyosun dio
anlamıyo onlar sen kendin takıl o yüzden

Son düzenleme:

benim falımda da düşük yaptığım çıkmıştı. hiç düşük yapmadım Allah korusun!! Fal bu yaa... inana ben. :?

yumutlama günüm diyorum tavukmusun sen çift sarılı olsun dio ole yatıyorum napıyosun dio

ayy benimkide öyle. yatakta ben şekilde şekile girmeye başlayınca. tamam bizimkinin hatlar koptu yine diyor

ayy benimkide öyle. yatakta ben şekilde şekile girmeye başlayınca. tamam bizimkinin hatlar koptu yine diyor

ben yarım saatt 45 dk falan öylece uzanıyorum sadece benimki ona bile ttakılıyo neden yıkanmıyosun ben yolladım bulur onlar yolunu diyo..

Kız bende utanıyorum zaten. ben yatıyorum güya, o ortalıkta yokken hemen amuda kalkıyorum. ses duyunca yine bişey yokmuş gibi yatıyorum :)) dün heralde yarım saate yakın öyle durdum buz tutmuştu her tarafım. uzun süre sıcaksu ile ısındım valla :)) şu halimize bak. bebek için amuda da kalkıyoruz.
tövbe tövbe... ne hallere düştüm. :?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…