Ilk çocuğunu düşünenler...

ya farkındamısınız. aslında harbiden çok komik durumlara düşüyormuşuz:))))))

evet dışardan bbakınca komik oluyo gerçekten. kızlar ya biz iki aydır düşünüyoruz ama ilk kez yumurtlamama dikkat edip bu kadar dersimi çalıştım. olur dimi bu ay sizce?

ayy benimkide öyle. yatakta ben şekilde şekile girmeye başlayınca. tamam bizimkinin hatlar koptu yine diyor

geçen akşam ne yazdınız diye gireyim dedim hemen damladı yanıma napıyon, ne yazıyon? bebek çalışmamızı da yazıyormusun yoksa?

- aaa ne münasebet öyle şeyler yazılırmı hiç dedim.. :)
amuda kalktığımdan bile haberi yok. kocacım benimm... :?

yazık bi bilse bize malzeme olduğunu..:)

ya farkındamısınız. aslında harbiden çok komik durumlara düşüyormuşuz:))))))

amuda kalkmadan olmuyor mu ya :)sadece yastık koyup, internetteki spermlere uyuz oluyorum koştura koştura yumurtaya gidiyorlar

doktorlar mümkünse sabaha kadar yıkanmayın kalkmayın diyor hatta..

ama ya öyle bi süre yatınca bile alttan akmaya başlıyo benim bende m sorun var acaba? sabaha kadar beklesem çarşaf falan kalmaz heralde yatak hamile kalır

ya hepsimi bole olur benimkide ole ne yazıyosun sen her gün yeni bişeyle geliyosun yanıma sende onlara anlatıyomusun falan falan

yok ya bi kere çok paydalı bilgiler paylaşıyoruz biz çaylar kürler falan diyip geçiştiriyorum bir bilse adam manşet oldu kulube

evet dışardan bbakınca komik oluyo gerçekten. kızlar ya biz iki aydır düşünüyoruz ama ilk kez yumurtlamama dikkat edip bu kadar dersimi çalıştım. olur dimi bu ay sizce?

kısmet canım. bizde bu ay ilk defa böyle çalıştık. benim kocişe bişey oldu hırs yaptı bebeği :))

biz bıraktık artık çalışmayı dünden beri yanıma yaklaşmıyo fazla ürküttüm heralde

hehehhh çocuklar yolu rahat bulsun diye nerdeyse amuda kalkıyorum valla :)) yastık filan hikaye...

biz ilişkiden hemen sonra eşim bazayı kaldırıyo o şekilde sırt üstü yatıyorum sanada tavsiye ederim
hem yorulmazsın hemde yarım saat bi saat yatarsın :)
bu yöntemlede hamile kalamazsam daha kalamam heralde

amuda kalkmadan olmuyor mu ya :)sadece yastık koyup, internetteki spermlere uyuz oluyorum koştura koştura yumurtaya gidiyorlar

canım yastığı kirletmek istemedim, ayakları dikmekte çok yeterli gelmedi bana ben direk özete geçtim :) hızlandırılmış yapayım dedim yani..

biz ilişkiden hemen sonra eşim bazayı kaldırıyo o şekilde sırt üstü yatıyorum sanada tavsiye ederim
hem yorulmazsın hemde yarım saat bi saat yatarsın :)
bu yöntemlede hamile kalamazsam daha kalamam heralde

bak bu hiç aklıma gelmemişti bu ay olmazsa önümüzdeki ay favori yöntemim bu

ama ya öyle bi süre yatınca bile alttan akmaya başlıyo benim bende m sorun var acaba? sabaha kadar beklesem çarşaf falan kalmaz heralde yatak hamile kalır

heheh.. valla benim için no problem kirlensin canım. kirlenmek güzeldir.. :)))
ama amuda kalktıktan sonra akıntı olmuyor kızlar. ilginç ama hemen öyle dikildikten sonra hiç akındı olmadı..
dördüz - beşiz çıkmasın sonra :))

:))) bizimki çeşitli bahanelerle kaçıyodu. hatta bir ara şakayla karışık ben annemin evine gidiyorum bile dedi.

hayır şimdiye kadar hep istemeyen taraf olup bi anda istenmeyyen tarafa geçmek de koyuyo insana canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…