- Konu Sahibi meleksimam
-
- #4.821
ya farkındamısınız. aslında harbiden çok komik durumlara düşüyormuşuz:))))))
ben yarım saatt 45 dk falan öylece uzanıyorum sadece benimki ona bile ttakılıyo neden yıkanmıyosun ben yolladım bulur onlar yolunu diyo..
ayy benimkide öyle. yatakta ben şekilde şekile girmeye başlayınca. tamam bizimkinin hatlar koptu yine diyor
geçen akşam ne yazdınız diye gireyim dedim hemen damladı yanıma napıyon, ne yazıyon? bebek çalışmamızı da yazıyormusun yoksa?
- aaa ne münasebet öyle şeyler yazılırmı hiç dedim.. :)
amuda kalktığımdan bile haberi yok. kocacım benimm... :?
ben yarım saatt 45 dk falan öylece uzanıyorum sadece benimki ona bile ttakılıyo neden yıkanmıyosun ben yolladım bulur onlar yolunu diyo..
Kız bende utanıyorum zaten. ben yatıyorum güya, o ortalıkta yokken hemen amuda kalkıyorum. ses duyunca yine bişey yokmuş gibi yatıyorum :)) dün heralde yarım saate yakın öyle durdum buz tutmuştu her tarafım. uzun süre sıcaksu ile ısındım valla :)) şu halimize bak. bebek için amuda da kalkıyoruz.
tövbe tövbe... ne hallere düştüm. :?
doktorlar mümkünse sabaha kadar yıkanmayın kalkmayın diyor hatta..
geçen akşam ne yazdınız diye gireyim dedim hemen damladı yanıma napıyon, ne yazıyon? bebek çalışmamızı da yazıyormusun yoksa?
- aaa ne münasebet öyle şeyler yazılırmı hiç dedim.. :)
amuda kalktığımdan bile haberi yok. kocacım benimm... :?
evet dışardan bbakınca komik oluyo gerçekten. kızlar ya biz iki aydır düşünüyoruz ama ilk kez yumurtlamama dikkat edip bu kadar dersimi çalıştım. olur dimi bu ay sizce?
amuda kalkmadan olmuyor mu ya :)sadece yastık koyup, internetteki spermlere uyuz oluyorum koştura koştura yumurtaya gidiyorlar
hehehhh çocuklar yolu rahat bulsun diye nerdeyse amuda kalkıyorum valla :)) yastık filan hikaye...
tabi kide cnm ama bole güzel şeyler duyuna insanın hoşuna gidiyor
amuda kalkmadan olmuyor mu ya :)sadece yastık koyup, internetteki spermlere uyuz oluyorum koştura koştura yumurtaya gidiyorlar
biz ilişkiden hemen sonra eşim bazayı kaldırıyo o şekilde sırt üstü yatıyorum sanada tavsiye ederim
hem yorulmazsın hemde yarım saat bi saat yatarsın :)
bu yöntemlede hamile kalamazsam daha kalamam heralde
biz bıraktık artık çalışmayı dünden beri yanıma yaklaşmıyo fazla ürküttüm heralde
bak bu hiç aklıma gelmemişti bu ay olmazsa önümüzdeki ay favori yöntemim bu
ama ya öyle bi süre yatınca bile alttan akmaya başlıyo benim bende m sorun var acaba? sabaha kadar beklesem çarşaf falan kalmaz heralde yatak hamile kalır
:))) bizimki çeşitli bahanelerle kaçıyodu. hatta bir ara şakayla karışık ben annemin evine gidiyorum bile dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?