- Konu Sahibi meleksimam
-
- #4.841
yaaa kızlar beyninize gidecek hepsi. durun bi sakiin:)))))))))))))))))))
heheh.. valla benim için no problem kirlensin canım. kirlenmek güzeldir.. :)))
ama amuda kalktıktan sonra akıntı olmuyor kızlar. ilginç ama hemen öyle dikildikten sonra hiç akındı olmadı..
dördüz - beşiz çıkmasın sonra :))
ya hepsimi bole olur benimkide ole ne yazıyosun sen her gün yeni bişeyle geliyosun yanıma sende onlara anlatıyomusun falan falan
yok ya bi kere çok paydalı bilgiler paylaşıyoruz biz çaylar kürler falan diyip geçiştiriyorum bir bilse adam manşet oldu kulube
biz bıraktık artık çalışmayı dünden beri yanıma yaklaşmıyo fazla ürküttüm heralde
hayır şimdiye kadar hep istemeyen taraf olup bi anda istenmeyyen tarafa geçmek de koyuyo insana canım
evet. erkek erkeğe eşleri ile ilgili bişey anlatmazlar, başka erkeğin bişey düşünmesini bile istemezler.
Kadınlar farklı ama bilinçlenmek adına tüm konuşmalarımız.
Kesinlikle tıbbı bişey konuşuyoruz burada! :?
dünden beri derken??? nasıl yani
dünden beri derken??? nasıl yani
biz ilişkiden hemen sonra eşim bazayı kaldırıyo o şekilde sırt üstü yatıyorum sanada tavsiye ederim
hem yorulmazsın hemde yarım saat bi saat yatarsın :)
bu yöntemlede hamile kalamazsam daha kalamam heralde
evet. erkek erkeğe eşleri ile ilgili bişey anlatmazlar, başka erkeğin bişey düşünmesini bile istemezler.
Kadınlar farklı ama bilinçlenmek adına tüm konuşmalarımız.
Kesinlikle tıbbı bişey konuşuyoruz burada! :?
oo sizinki ekip işi :)
yok canım o kadar da değil dün akşam da dahil demek istedim
bugünün ne getireceğini bilemeyiz değilmi hayatım. bakarsın hala ümit vardır:)))
iliğini kurut diyosun yani?
ya dün akşam yaklaşmadı işte kaçırdım ürküttüm adamı siz de hemen yakaladınız ha dilim sürçmüş işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?