Ilk çocuğunu düşünenler...

bazayı kaldırmak harika bi fikirmiş bak bende deneyeyim ama gözümün önüne gelince o vaziyet kopuyorum :)) ne günlere kaldık yarabbim :))

yaaa kızlar beyninize gidecek hepsi. durun bi sakiin:)))))))))))))))))))

ya valla abartıyo muyuz acaba kızlar ya? yok canım ııh abartmıyoruz

evet. erkek erkeğe eşleri ile ilgili bişey anlatmazlar, başka erkeğin bişey düşünmesini bile istemezler.
Kadınlar farklı ama bilinçlenmek adına tüm konuşmalarımız.
Kesinlikle tıbbı bişey konuşuyoruz burada! :?

bazen kayıyorum iki büklüm oluyorum ama genelde rahat oluyo
düz yatınca hepsi akıp gidiyo.öyle yatınca hepsi tıpış tıpış yoluna gidiyo.bu ay çok umutluyum

bence de kesinlikle çok ciddi şeyler konuşuyoruz ve faydalı ve tıbbi ama yine de görmesin kocam yazdıklarımı

ya dün akşam yaklaşmadı işte kaçırdım ürküttüm adamı siz de hemen yakaladınız ha dilim sürçmüş işte

oo sizinki ekip işi :)

evet mesela bu gün amuda kalkınca kan akışından başka neler oluyoronu öğrendik. bide amuda kalkmayı beceremeyen sevgili okurlarımız için baza kullanıyorsa kaldırmanın daha iyi olacağını. faydalı linklere eklemek lazım:)))))))))))))))))))
hadi bunu da anlatalım kocişlere de siteyi kaldırtmıyolarmı :)))))))))))))

peki sizce benim 2 gündür gelen sarı akıntım yumurtama ulaşamadan geri dönen spermler olabilir mi? saçmaladım mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…