Ilk çocuğunu düşünenler...

ya dün akşam yaklaşmadı işte kaçırdım ürküttüm adamı siz de hemen yakaladınız ha dilim sürçmüş işte

gamze aysa maşşallah topiğimiz kalabalıklaştı ne güzel
aramızda dönünüp duruyodu
maşallah
bir çay almaya mutfağa inidim 3 sayfa yazışmışsınınz ya ne diyim size

maşallah

evet gülüm yaaa... gülmekten karnıma ağrılar girdi. iyi geldi bugün bu muhabbet. asyaeren döktürüyo valla...
ne güzel oldu böyle. :)))

evet gülüm yaaa... gülmekten karnıma ağrılar girdi. iyi geldi bugün bu muhabbet. asyaeren döktürüyo valla...
ne güzel oldu böyle. :)))

ole cnm
liste kalabalışlaşıyo valla ama beklemede bölümü kalabalık oldu
şöle bi kaç güzel haber daha alsak ne iyi olur daisy b kaçtı kaç günüdr uğramıyo buralara

maşallah

canım çay çekti ben de alıcam. bakalım kaç sayfa olucak geldiğimde bu arada sigara kullanan var mı aranızda bıraktınız mı? ben son sigaramı 2 gün öncee içtim pts günü. umarım yenisini almam pakketin. hamile kaldıktan sonra bırakmak daha zor olur diye hem de şimdi üphelerim var nolur nolmaz diye düşündüm.. ama çay deyince aklıma ilk o geldi. sabırrrr

valla ben içiyorum sigara bırakamadım ama günde bir paketten 8 taneye inidrmeyi başardım
günlük saatler koydum kendime o saatlerde içiyorum
inş. günlük 5 hedefim ondan sonrada hepten kurtulacam inş.
ama bir aksilik oldum mu cnm sıkıldımı içimiyorum yiyirom resmen ya
bu huyumada gıcık oluyorum zaten

çok iyi etmişsin canım. şimdiden hazırla kendini. bende bırakanlardanım

bende öyleydim canım. bişeye canım sıkılınca yiyodum resmen. şimdide yiyesim geliyo ama neyse.

ole cnm
liste kalabalışlaşıyo valla ama beklemede bölümü kalabalık oldu
şöle bi kaç güzel haber daha alsak ne iyi olur daisy b kaçtı kaç günüdr uğramıyo buralara

dün buradaydı diye hatırlıyorum ama yanılıyorda olabilirim canım. iyiydi en son. gelir sanırım yoğun

Ben geldim kızlar. Sizleri merakta bırakmamak için hemen pc başına geçtim. Crp değerim 4 olmuş yani düşmüş. Yine de takip edelim dedi.

Hcg değerim ise 2420 Artık dış gebelik ihtimali yoktur inşallah. Pazartesi keseyi de görürsem tamamdır

ohhh çok şükür canım. çok sevindim. darısı başıma

aman dur sakın
ya gebe falan olsam içmem onu biliyorum
o konuda kendime güveniyorum kıayamam yavruma ama normalde oyleyim işte

ama bilemiyoruz ki belki de şu an yumurtan rahme tutunmaya çaışıyo ben de sırf bu yüzden bıraktım ya dedim bebeğim varsa ve ona zarar verirsem:18: şimdi çayın yanında da ne giderdi ama yok sigaram bitti almıyorum da olsa içerdim şu an mesela. daisy de dün çok kötüyüm diyodu topiklerde bulantıları bide üstüne işe giderken gelirken çektiği yol fena yapıyomuş. düzelir inşallah.

ya hep diyorum ama beni dinlemiyosununz iyi olacak
senin yaramaz korkutuyo seni ama o kadar olacak annesi iyi çok sevinidim desen şimdide pzt bekleyecez hadi bakalım
sende korkma gamzeciğim
seninde bole iyi haberini alaıcaz bak görürsün

maşallah keseyi de gör kalp atışlarını da duy tekmelerini de hisset sonra da sağ salim kucağına al inşallah. allah nazarlardan saklasın..

yok cnm bende bişy biliyorum hastalığım daha biteli iki gün oldu yumurtlamadım bile ondan yani

maşallah keseyi de gör kalp atışlarını da duy tekmelerini de hisset sonra da sağ salim kucağına al inşallah. allah nazarlardan saklasın..

İnşallah güzel haberlere devam ederiz. Sizden de güzel haberler bekliyorum kızlar

evet doğru öyle demişti umarım iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…